Massagegavekort København

Gavekort til Massage – en god og personlig gave

Et massage-gavekort kan være en fantastisk måde at glæde kæresten, familie-medlemmet eller vennen/veninden. Ved køb af gavekort til massage hos MassageKompagniet, skal du blot vælge længden af behandlingen, hvorved modtageren selv vælger massageformen. Det kan være sig en dybdegående massagebehandling, afspændingsmassage eller en af de andre behandlinger, vi tilbyder. Dette gøres i dialog med behandleren ved ankomst til MassageKompagniet på Østerbro, hvor fokus er på behov og ønsker.

Den glade modtager af massage-gavekortet kan gå direkte ind på MassageKompagniet.dk og bestille en tid, hvorefter vedkommende blot skal huske at medbringe gavekortet til behandlingen. Hvis modtageren ønsker en længere behandling, skal denne blot betale differencen.

Til højre kan du læse mere om vores massagebehandlinger. 

Pris 379 kr. 

Ved påbegyndelse af behandlingen, bliver muskler varmet op i den del af kroppen, personen ønsker behandlet. Man kan efterfølgende vælge at få en mere målrettet behandling på specifikke ømme områder af kroppen eller en skøn afspændingsmassage på hele det valgte område.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Hvis man har mange stærke smerter, anbefales det, at man reserverer en længere behandlingstid. Dette gælder også, hvis man ønsker at få en større del af kroppen behandlet.

Pris 489 kr. 

Behandlingen starter med en skøn og ikke mindst meget grundig opvarmning af kroppens muskler ved hjælp af blide massageteknikker. Derefter modtager du en længerevarende afspændingsmassage samt en mere fokuseret behandling af især ømme og smerteramte punkter på kroppen.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Hvis du er ramt af mange og stærke smerter, anbefaler vi, at man reserverer en behandling på 65 min. eller mere. Dette er også gældende for afstressende velværsbehandlinger.

Pris 599 kr.

Har du brug for en helkropsmassage eller har du mange stærke smerter, vil der være brug for at bestille en behandlingstid på 65 min. eller mere. Dette er også gældende, hvis du ønsker en fantastisk velværemassage. Når først musklerne er godt og grundigt opvarmet med blide massageteknikker, vil vi tilpasse den resterende behandlingstid lige efter dine ønsker i form af afspændingsmassage eller særlig behandling af smerteramte områder.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)
Har du brug for en længere behandlingstid end 65 min. vil vi gerne bede dig kontakte os pr. mail eller ringe til os på 8887 6353.

Klik her for par-massage.

Pris 1199 kr. 

Ved parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.
Under parmassagen afspilles der beroligende musik for at gøre oplevelsen endnu mere afslappende.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Bestil dit gavekort Nu Her