Læs om Klippekort

Ved køb af et klippekort kan der virkelig arbejdes på at få reduceret spændingerne samt komme andre gener til livs, hvis du vælger at benytte det som en del af et længerevarende behandlingsforløb. Du kan også bruge klippekortet, hvis du blot ønsker en afstressende massage som selvforkælelse en gang i mellem. Uanset valg af behandling er det en nem og fleksibel løsning, da det kan bruges til alle vores singlebehandlinger. Derudover skal du ikke tænke på betaling efter modtagelse af klippekortet. Og så får vi også mulighed for at lære dig bedre at kende

Priser på Klippekort

Du har mulighed for at købe et klippekort til en bestemt ydelse.

5-turs Klippekort: 

Priser:

  • 5 x 35 min  = 1.695 kr.
  • 5 x 50 min. = 2.195 kr.
  • 5 x 65 min. = 2.695 kr.

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Læs om Genbookings-Rabat

Efter første behandling vil du sikkert mærke en lettelse, men det er ikke ensbetydende med, at spændingerne er væk. Det kan måske også godt være, at du har intentionen, men ikke får bestilt en ny tid, da der er andet som hurtigt kan overtage dit fokus efter et par dage. Derfor tilbyder vi en genbookingsrabat for at give dig en ekstra grund til at booke en ny tid.

Priser på Genbookings-Rabat

Ofte er der behov for en opfølgende behandling inden for kort tid grundet ophobet spændinger, så derfor tilbyder vi en genbookingsrabat på op til 10 {d31840dc2f85d903a8b8416c2b076e36248f6f3345173ba80ac3711f855ea314}.
Betingelser for Genbookings-Rabatten;
– Gælder for behandlinger i hverdagene 10 dage frem, efter din seneste behandling.
– Du skal foretage/oprette bookingen inden for 3 dage, efter din seneste behandling.

Priser:

35 min. > 339 kr.
50 min. > 439 kr.
65 min. > 539 kr.

Du vil modtage en rabatkode i klinikken, som du blot noterer i notatfeltet i forbindelse med din booking.

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Læs om Studierabat

Spændinger i nakke, ryg og lænd er svære at undgå, når man har belastende siddestillinger til forelæsninger, ved spisebordet eller i sofaen, men med en presset økonomi, kan det være svært at finde råd til at gøre noget ved spændingerne. Derfor vil vi gerne tilbyde studerende og pensionister 10 {d31840dc2f85d903a8b8416c2b076e36248f6f3345173ba80ac3711f855ea314} rabat på vores massagebehandlinger, så vi kan være med til at sørge for, at du kommer godt igennem dit uddannelsesforløb eller din alderdom.

Priser på Studierabat

Som studerende eller pensionist er økonomien måske ikke til at forkæle dig selv. Derfor vil vi gerne tilbyde dig 10 {d31840dc2f85d903a8b8416c2b076e36248f6f3345173ba80ac3711f855ea314} rabat på vores behandlinger.

Priser:
35 min. > 339 kr.
50 min. > 439 kr.
65 min. > 539 kr.

Skriv gerne i notatfeltet i forbindelse med din booking, at du er studerende eller pensionist, og husk endelig at medbringe dokumentation:)

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Da det er bedre at forebygge end at helbrede, kan det anbefales at få massage oftere. Men grundet vores travle livsstil, er det ikke altid, vi har fokus på vores eget helbred. Derfor får vi ikke altid behandlet de spændinger og smerter, som vi f.eks. får opbygget i løbet af en søvnløs nat grundet dårlig sovestilling, en hård arbejdsdag pga. belastende arbejdsstillinger, overtræning eller manglende kendskab til de rette træningsteknikker i forbindelse med træningen. Det forsøger vi hos MassageKompagniet at ændre på, blandt andet ved at tilbyde dig forskellige muligheder for at opnå rabatter for, at give dig et ekstra incitament til at komme igen

Book din behandling her

Massage København  |  Østerbro

Hos MassageKompagniet betaler du kun for behandlingstiden. Så du skal ikke bekymre dig på forhånd om hvilken type massage eller kropsbehandling du ønsker, når du foretager din booking. – I beskrivelserne forneden kan du læse om hvad din behandling vil indeholde inden for det valgte tidsrum.

Massage 35 min.
Massage 50 min.
Massage 65 min.
Parmassage 65 min.

Pris 379 kr.

Først varmer vi dine muskler op i den del af kroppen, som du ønsker bearbejdet. Derefter kan du vælge at få en mere fokuseret behandling på bestemte smerteramte områder eller afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Du bør bestille en længere behandlingstid, hvis du har stærkere smerter eller ønsker at få masseret en større del af kroppen.

Pris 489 kr.

Når vi har opvarmet dine muskler med blide teknikker, vil der med denne behandling både være tid til afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel samt fokuseret bearbejdning af bestemte smerteramte områder. (f.eks. rygmassage med særlig fokus på spændinger i øvre ryg og nakke)

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Hvis du har meget stærke smerter eller ønsker at få masseret hele kroppen anbefales det, du bestiller 65 min. behandling eller mere. Dette gælder også, hvis du ønsker en afstressende velværemassage.

Pris 599 kr.

En behandling på 65 min. bestilles ved hel-kropsmassage eller hvis du har stærke smerter. Det anbefales også at bestille minimum 65 min., hvis du ønsker en skøn omgang velværemassage. Når vi har varmet dine muskler op med blide teknikker, vil vi efter dine ønsker enten behandle dig med afspændingsmassage i hele kroppen og/eller dedikere mere fokus på særlige smerteramte områder.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Hvis du har brug for en længere behandling end 65 min., bedes du kontakte os via mail eller på 88876353.
Klik her for par-massage på Østerbro.

Pris 1199 kr. 

Ved parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.
Under parmassagen afspilles der beroligende musik for at gøre oplevelsen endnu mere afslappende.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)