Klippekort til massage

Klippekortet er et fornuftigt valg, for pungen og spændingerne. Her kan du sparer penge på at købe dine behandlinger forud.

Ved køb af et klippekort kan der virkelig arbejdes på at få reduceret spændingerne samt komme andre gener til livs, hvis du vælger at benytte det som en del af et længerevarende behandlingsforløb. Du kan også bruge klippekortet, hvis du blot ønsker en afstressende massage som selvforkælelse en gang i mellem. Uanset valg af behandling er det en nem og fleksibel løsning, da det kan bruges til alle vores singlebehandlinger. Derudover skal du ikke tænke på betaling efter modtagelse af klippekortet. Og så får vi også mulighed for at lære dig bedre at kende 🙂
Du har mulighed for at købe et klippekort til en bestemt ydelse.

5-turs Klippekort: 

Priser:

  • 5 x 35 min  = 1.595 kr.
  • 5 x 50 min. = 2.095 kr.
  • 5 x 65 min. = 2.595 kr.

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

 
massage Genbookings rabat

Genbooknings-Rabat er et godt alternativ til klippekortet, uden behov for større forudbetaling for at opnå en god rabat.

Efter første behandling vil du sikkert mærke en lettelse, men det er ikke ensbetydende med, at spændingerne er væk. Det kan måske også godt være, at du har intentionen, men ikke får bestilt en ny tid, da der er andet som hurtigt kan overtage dit fokus efter et par dage. Derfor tilbyder vi en genbookingsrabat for at give dig en ekstra grund til at booke en ny tid.
Ofte er der behov for en opfølgende behandling inden for kort tid grundet ophobet spændinger, så derfor tilbyder vi en genbookingsrabat på op til 10 %.
Betingelser for Genbookings-Rabatten;
– Gælder for behandlinger i hverdagene 10 dage frem, efter din seneste behandling.
– Du skal foretage/oprette bookingen inden for 3 dage, efter din seneste behandling.

Priser:

35 min. > 319 kr.
50 min. > 419 kr.
65 min. > 519 kr.

Du vil modtage en rabatkode i klinikken, som du blot noterer i notatfeltet i forbindelse med din booking.

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Studierabat på massage

Studierabat til Danmarks fremtid. Det er svært at undgå hold i nakken, når man skriver sine opgaver med computeren i skødet.

Derfor kan en afstressende massage være kærkomment, når der endelig er et lille pusterum til selvforkælelse. Spændinger i nakke, ryg og lænd kan du nok heller ikke sige dig fri fra grundet stress og belastende sidestillinger til forelæsninger, ved spisebordet eller i sofaen. Men grundet økonomien er der måske ikke altid råd til at gøre noget ved spændingerne, så derfor vil vi gerne tilbyde studerende 15 % rabat på vores massagebehandlinger, så vi kan være med til at sørge for, at du kommer godt igennem dit uddannelsesforløb. Dine fremtidige skattebetalinger skal jo finansiere vores alderdom. 😉
Som studerende er økonomien måske ikke til at forkæle dig selv, så derfor vil vi gerne tilbyde 15 % rabat på vores behandlinger, så der er mulighed for at få reduceret de ophobet spændinger samt få stresset af.

Priser:

35 min. > 305 kr.
50 min. > 398 kr.
65 min. > 492 kr.

Notér gerne i notatfeltet i forbindelse med din booking, at du er studerende, og husk endelig at tage dit studiekort med 🙂

OBS. Rabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud.

Da det er bedre at forebygge end at helbrede, kan det anbefales at få massage oftere. Men grundet vores travle livsstil, er det ikke altid, vi har fokus på vores eget helbred. Derfor får vi ikke altid behandlet de spændinger og smerter, som vi f.eks. får opbygget i løbet af en søvnløs nat grundet dårlig sovestilling, en hård arbejdsdag pga. belastende arbejdsstillinger, overtræning eller manglende kendskab til de rette træningsteknikker i forbindelse med træningen. Det forsøger vi hos MassageKompagniet at ændre på, blandt andet ved at tilbyde dig forskellige muligheder for at opnå rabatter for, at give dig et ekstra incitament til at komme igen 🙂

Book din behandling her

Find en tid & book din massage

Massage København  |  Østerbro

Hos MassageKompagniet betaler du kun for behandlingstiden. Så du skal ikke bekymre dig på forhånd om hvilken type massage eller kropsbehandling du ønsker, når du foretager din booking. – I beskrivelserne forneden kan du læse om hvad din behandling vil indeholde inden for det valgte tidsrum.

Dine muskler bliver varmet op i den del af kroppen, som du ønsker bearbejdet. Derefter kan du vælge at få en mere fokuseret behandling på bestemte smerteramte områder eller afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel.
(Tiden er inklusiv omklædning.)
Du bør bestille en længere behandlingstid, hvis du har stærkere smerter eller ønsker at få masseret en større del af kroppen.

Når vi har varmet dine muskler med blide teknikker, vil der med denne behandling både være tid til afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel samt fokuseret bearbejdning af bestemte smerteramte områder.
(Tiden er inklusiv omklædning.)
Hvis du har meget stærke smerter eller ønsker at få masseret hele kroppen anbefales det, at du bestiller 60 min. behandling eller mere. Dette gælder også, hvis du ønsker at forkæle dig selv med en skøn omgang velværemassage.

En længere behandling bestilles ved helkropsmassage eller hvis du har stærke smerter. Så frem du ønsker at forkæle dig selv med skøn omgang velværemassage, anbefales det også, du bestiller minimum 60 min.
Når vi har varmet dine muskler op med blide teknikker, vil vi efter dine ønsker enten behandle dig med afspændingsmassage i hele kroppen og/eller dedikere mere fokus på særlige smerteramte områder.
(Tiden er inklusiv omklædning.)
Hvis du har brug for en længere behandling end 60 min., bedes du kontakte os via e-mail: info@massagekompagniet.dk eller på Tlf.: 88 87 63 53.

Ved parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.
Under parmassagen afspilles der beroligende musik for at gøre oplevelsen endnu mere afslappende.
(Tiden er inklusiv omklædning.)