Afspændingsmassage i København

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en behagelig og afslappende massageform, som har til formål at få løsnet op for spændinger. Den særlige massageteknik sikre, musklerne slipper effektivt af med affaldsstoffer og blodtilførslen til muskulaturen bliver forbedret. Når hele kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne uden oplevelsen af stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, hyppige muskelspændinger, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, rygsmerter m.m.

Med afspændingsmassage opnåes

  • Spændinger og ømhed i musklerne nedbrydes
  • Fastsiddende stress bliver til indre ro
  • En efterfølgende øgning af energi
  • Følelsen af overskud bliver mærkbar forøget

Book din behandling her

Find en tid & book din massage

Afspændingsmassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med afspændingsmassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både velværemassage og sportsmassage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.
Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med bindevævsmassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Triangel på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort