Afspændingsmassage

Mere livskvalitet

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en behagelig og afslappende massageform, der har til formål at løsne spændinger. Den særlige massageteknik forbedrer blod-tilførslen til muskulaturen og sikrer, at dine muskler slipper effektivt af med affaldsstoffer. Når hele din krop slapper af, kan behandleren gå dybt ned i spændingerne, uden at du opleveler stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, hyppige muskelspændinger, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, rygsmerter m.m.

Med afspændingsmassage vil du opleve:

  • Spændinger og ømhed i dine muskler bliver nedbrudt
  • Fastsiddende stress bliver omdannet til indre ro
  • Du får mere energi
  • Du føler mærkbart større overskud

Afspændingsmassage skræddersyet til dine behov

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger og smertebehandling. Vi har en bred teoretisk forståelse af muskulaturen fra bl.a. velværemassage og sportsmassage. Vores behandlere har en solid indsigt i, hvilke teknikker der supplerer afspændingsmassage, så de kan skræddersy hver enkelt behandling til netop de behov og problematikker, du døjer med.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinationen af flere massageteknikker i én behandling er ofte det, der er med til at give dig det maksimale udbytte af din tid og dine penge.

Derudover vejleder vi om metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Kvinde får massage
Hvor er MassageKompagniet?