Fysiurgisk massage

Afspændingsmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Afspændingsmassage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en behagelig og afslappende massageform, der har til formål at løsne spændinger. Den særlige massageteknik forbedrer blodtilførslen til muskulaturen og sikrer, at dine muskler slipper effektivt af med affaldsstoffer. Når hele din krop slapper af, kan behandleren gå dybt ned i spændingerne, uden at du oplever stærke smerter.

Vores afspændingsmassage i København er bl.a. god mod stress, hyppige muskelspændinger, nakke- og skuldersmerter, myoser, hovedpine, rygsmerter og meget mere.

Med afspændingsmassage vil du opleve:

  • Spændinger, myoser og ømhed i dine muskler bliver nedbrudt.
  • Fastsiddende stress bliver omdannet til indre ro.
  • Du får mere energi.
  • Du føler et mærkbart større overskud.
Massører i klinikken

Afspændingsmassage skræddersyet til dine behov

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger og smertebehandling. Vi har en bred teoretisk forståelse af muskulaturen fra bl.a. velværemassage og sportsmassage. Vores behandlere har en solid indsigt i, hvilke teknikker der supplerer afspændingsmassage og spændingshovedpine massage, så de kan skræddersy din behandling til netop de behov og problematikker, du døjer med.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinationen af flere massageteknikker i én behandling er ofte det, der er med til at give dig det maksimale udbytte af din tid og dine penge. Derudover vejleder vi om metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Massage til spændinger og ømhed

Stress kan sætte sig i kroppen som spændinger, myoser og stivhed, der begrænser dig i det daglige. Måske er du disponeret for sygdomme eller overbelastninger i forbindelse med dit job, som dræner dig for energi og overskud. I mange tilfælde er det kroppen, der kommer til at betale prisen for den travlhed, som livet byder på.

Spændinger, myoser i nakken og ømhed i muskulaturen kan være din krops måde at fortælle dig, at noget ikke er, som det skal være. Hvis du har et ønske om mere balance og frihed i hverdagen, så kan en afspændingsmassage, en nakkemassage eller en spændingshovedpine massage være en god hjælp til at opnå dette. Booker du en afspændingsmassage på Østerbro hos os, kan vores behandlere aflaste din krop og løsne intense spændinger gennem dybdegående massage, der forbedrer blodtilførslen til musklerne.

Vi har stor erfaring med spændingshovedpine massage og behandling af myoser i nakken og ryggen, og vi tilbyder også en målrettet rygmassage, hvis dette bedre opfylder dine behov. Vores afspændingsmassage kan ikke desto mindre være med til at afhjælpe hovedpine, rygsmerter og ømhed i kroppen, hvilket vil efterlade dig lettere end nogensinde.

Kvinde får massage

Forkæl dig selv med afspændingsmassage

Du behøver ikke at døje med et specifikt problem for at have lyst til at forkæle dig selv med en afslappende og behagelig behandling. Vores afspændingsmassage i København er den perfekte wellness behandling til dig, der har brug for et øjebliks ro og velvære i en travl hverdag. En klassisk afspændingsmassage på Østerbro går blidt, men dybt ned i dine myoser og fastlåste muskler.

Det stimulerer kredsløbet og blodtilførslen i musklerne, hvilket har en forløsende effekt på dine gamle spændinger og smertetilstande. Vores spændingshovedpine massage kan også have samme afslappende effekt på musklerne omkring hovedet og nakken. Behandlingen kombineres med afstressende rammer, som ligger op til ren nydelse. Målet er ikke kun afspænding af musklerne, men også en større indre ro, som kan lede til mindre stress, bedre nattesøvn og fornyet energi.

Det er vores ønske, at du efterlader vores klinik med overskud til at modstå dagligdagens mange udfordringer. Forkæl dig selv eller en, der fortjener det, med en afspændingsmassage på Østerbro hos MassageKompagniet.

Afspændingsmassage giver ro og overskud

Dagligdagen slider på kroppen på mange forskellige måder, og alt afhængigt af dit job kan du være særligt udsat for spændinger og myoser, som ofte kommer af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Ingen bør føle sig fysisk begrænset i hverdagen, hverken når det kommer til at udføre sit arbejde eller nyde sin fritid. Vores mission er at befri dig for smerter, så du kan yde dit optimale i arbejdslivet og privatlivet uden at skulle lægge låg på dig selv.

Hvis du døjer med spændinger, stress i kroppen, migræne eller myoser i nakken, så kan en afspændingsmassage i København være den rette behandling for dig. En klassisk afspændingsmassage eller en spændingshovedpine massage arbejder nemlig direkte med smertelindring og er med til at øge blodgennemstrømningen i musklerne.

Det kan betyde mere smidighed og lethed for en overanstrenget krop, der lider af myoser i nakken eller et stresset nervesystem. Under massagebehandlingen frigiver kroppen endorfiner, som bidrager til, at du kan få stresset af.

Med en afspændingsmassage på Østerbro er der altså dømt ren afslapning for både krop og sind. Book din afspændingsmassage i København lige her på siden.

Ryg massage

Vi byder velkommen i afslappende omgivelser

Hos MassageKompagniet har vi mange års erfaring med smertebehandling og afspændingsmassage. Du finder MassageKompagniet på Østerbrogade 62 ved Trianglen, hvor vi byder velkommen i rummelige og elegante lokaler.

Hygiejnen skal være i orden, så alle behandlingslokaler desinficeres efter endt massage. Vores imødekommende klinik og venlige personale har altid fokus på, at du skal føle dig tryg og tilpas, når du kommer ind til din afspændingsmassage. Fokusområdet for din afspændingsmassage i København aftales sammen med din behandler efter, at I har haft en god snak om dine specifikke udfordringer.

Derefter er det blot op til dig at vurdere, hvor lang tids massage du har behov for.

Alle kan få glæde af afspændingsmassage

Stress har mange ansigter og viser sig ofte forskelligt fra person til person. Derfor har vi fokus på dine behov, når vi tilpasser en afspændingsmassage, som går ind og støtter dig, der hvor det er nødvendigt. Når du booker en afspændingsmassage på Østerbro hos os, kan du vælge mellem flere forskellige tidsrammer og prisklasser. Vores korteste behandling varer 35 minutter inkl. omklædning og betaling, hvilket er passende for dig, der kommer ind med en problemstilling, der omfatter en enkelt kropsdel eller et mindre afgrænset område.

Det kan eksempelvis være dig, der døjer med myoser i nakken, spændinger i hovedbunden eller smerter i lænden. Under den lidt længere afspændingsmassage på 50 minutter kan du få behandlet hele ryggen, mens sessionen på 65 minutter kan anbefales til dig, der ønsker god tid til at gå i dybden med samtlige områder og virkelig afstresse hele kroppen. Vi har fokus på dig, så vi vurderer altid hvilke behandlingsformer, der er mest passende til din specifikke problemstilling.

Hvor er MassageKompagniet?