Afspændingsmassage København

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en behagelig og afslappende massageform, der har til formål at løsne spændinger. Den særlige massageteknik forbedrer blod-tilførslen til muskulaturen og sikrer, at dine muskler slipper effektivt af med affaldsstoffer. Når hele din krop slapper af, kan behandleren gå dybt ned i spændingerne, uden at du opleveler stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, hyppige muskelspændinger, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, rygsmerter m.m.

Med afspændingsmassage vil du opleve, at:

  • Spændinger og ømhed i dine muskler bliver nedbrudt
  • Fastsiddende stress bliver omdannet til indre ro
  • Du får mere energi
  • Du føler mærkbart større overskud

Book din behandling her

Afspændingsmassage skræddersyet til dine behov

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger og smertebehandling. Vi har en bred teoretisk forståelse af muskulaturen fra bl.a. velværemassage og sportsmassage. Vores behandlere har en solid indsigt i, hvilke teknikker der supplerer afspændingsmassage, så de kan skræddersy hver enkelt behandling til netop de behov og problematikker, du døjer med.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinationen af flere massageteknikker i én behandling er ofte det, der er med til at give dig det maksimale udbytte af din tid og dine penge.

Derudover vejleder vi om metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort