Sportsmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Sportsmassage København

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Sportsmassage på Østerbro i København

Sportsmassage bruges blandt andet til at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader, da blodcirkulationen øges. Dette hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt og næringsrigt blod til muskelvævet til gavn for helingsprocessen.

Derudover forebygges muskelspændinger, hvorved bevægeligheden i muskler, sener og led forbedres. Dette er især en fordel, hvis man ønsker at presse kroppen i forbindelse med hård træning.

Behandleren kan også hjælpe muskelvævet af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når musklerne bliver brugt, mens ilttilførslen er for lav i forhold til behovet. Ved monotont eller stillesiddende arbejde kan sportsmassage løsne de spændte og stive muskler, hvorved kroppen bliver afstresset.

De positive virkninger ved sportsmassage

  • Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses.
  • Muskelspændinger forebygges, og bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Smertelindring og produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges.
  • Restitutionstid efter sportsskader kan forkortes.
  • Spændingshovedpine afhjælpes.
  • Har en afslappende effekt på krop og sind.
  • Fremmer en afslappende tilstand af mental årvågenhed.
  • Fremmer rolig og kreativ tænkning.
Massører i klinikken

Hvorfor skal du vælge en sportsmassage hos os?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og vi har alle det til fælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om at forbedre livskvaliteten for vores klienter. Vi oplever nemlig, hvordan livskvaliteten stiger, idet vi løsner op og befrier klienterne for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade.

At være vidne til den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er vores største motivation hver dag.

Sportsmassage i København

Sportsmassage er en manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor en sportsmassør bearbejder kroppens bløde væv; sener, muskler, ligamenter, bindevæv etc., hvilket medvirker til at forøge den fysiske og mentale velvære. Behandlingen medvirker til en hurtigere restitution af træt og slidt muskelvæv.

Fokusset i sportsmassage varierer selvfølgelig fra person til person, men et generelt formål med sportsmassage er at skabe fornyet flow i muskulaturen. Derudover kan massøren benytte sig af tværgående massage (massage på tværs af muskelfibrenes retning), hvilket har en afbalancerende og afslappende effekt på vævet.

Mennesker med spastisk lammelse har stor gevinst ved tværgående massage, da deres muskler netop er meget stramme. Det samme gælder, hvis en person har fået en fiberskade. Formår massøren at løsne vævet op med fysiurgisk massage omkring det skadede område, vil det reducere smerten, da der er mindre stress og anspændthed.

Du kan også bede om sportsmassage under en parmassage-behandling. Se kalenderen online og book din næste sportsmassage på Østerbro.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen i København Ø.

Kvinde får massage

Sportsmassage på Østerbro til idrætsudøvere

En undersøgelse foretaget af Margaret Jones, Ph.D. hos American College of Sports Medicine viste en bemærkelsesværdig tendens til nedsat muskelømhed hos atleter, som fik massage enten før eller efter træning. Derfor er det altså videnskabeligt bevist, at en sportsmassage kan gavne idrætsudøvere af enhver art lige fra verdensklasseatleter til motionsløbere.

Derudover kan den være et nyttigt supplement i et velafbalanceret træningsprogram, da massagen kan benyttes som et middel til at styrke forberedelserne inden en sportsbegivenhed ved at reducere restitutionstiden og deraf opnå en maksimal ydeevne under træning eller efter endt begivenhed. De fleste professionelle atleter benytter sig af sportsmassage, da den kan fremme fleksibilitet, reducere træthed, optimere udholdenhed, hjælpe med at forhindre skader samt forberede krop og sind til optimal ydeevne. Dette er en stor fordel i f.eks. de store etapeløb såsom Tour de France.

Skulle der opstå en sportsskade, vil fokus være rettet imod det område eller områder af kroppen, som er skadet eller overbelastet efter gentagende bevægelser.

Kropsmassage kan også være gavnligt for dem, som arbejder mange timer på kontor, da en dybdegående rygmassage eller nakkemassage med udgangspunkt i principperne for sportsmassage kan løsne op for mange af de gamle og hårde spændinger.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen i København Ø.

Vores kompetente sportsmassører

Her hos MassageKompagniet er vi et stort team af sportsmassører på Østerbro, som kan vores kram, og som står klar til at hjælpe dig. Det er langt fra kun sportsudøvere, som har gavn af sportsmassage, og derfor er det også et stort antal af vores klienter, som vi behandler med sportsmassage på Østerbro.

Så hvad er det, en sportsmassør kan? Sportsmassørerne her hos os kan helt grundlæggende forkorte restitutionstiden efter skader eller træning, idet en sportsmassage øger blodcirkulationen på optimal vis. Idet blodcirkulationen øges, hjælpes kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre ilt og næringsrigt blod til muskelvævet. Vores dygtige sportsmassører kan også hjælpe dit muskelvæv af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når du bruger din krop.

Som sagt er det ikke kun sportsudøvere, som har gavn af en sportsmassage i København. Arbejder du for eksempel foran en computer, kan din krop også have gavn af en sportsmassage, som vil løsne op for dine spændinger og afstresse din krop.

Ryg massage

Sportsmassage mod spændingshovedpine

Døjer du med spændingshovedpine på lige fod med et rigtig stort antal danskere, er en sportsmassage i København i høj grad interessant for dig. En af de ting som vores sportsmassør på Østerbro kan, er nemlig at forebygge spændinger og øge dine musklers bevægelighed.

Kroppens egen produktion af endorfiner øges, og rigtig mange oplever, at deres spændingshovedpine enten forsvinder eller falder til et mere tåleligt niveau. Husk at fortælle din sportsmassør om din spændingshovedpine, så han/hun kan have fokus herpå.

Sportsmassagens virkning mod ”stillesiddende skader”

Det er vigtigt for os at understrege, at sportsmassage ikke blot er for sportsudøvere. Rent faktisk vil langt de fleste af os have gavn af en rigtig god sportsmassage på Østerbro, idet en sådan behandling kan afhjælpe en lang række ”almindelige” skader og smerter.

Sidder du meget ned foran en computer, vil du muligvis have spændinger – eller måske endda smerter – som relaterer sig til den stillesiddende og monotone belastning. Brug enten sportsmassagen forebyggende, eller når du har et helt konkret behov. Du kan også få gode råd til, hvordan du skal forholde dig, hvis du allerede har ondt i for eksempel nakken. Se mere her og få gode råd fra vores sportsmassører i København.

Book tid til sportsmassage i København

Uanset hvad årsagen er til, at du kunne have behov for en sportsmassage i København, kan du få det, du søger, her hos MassageKompagniet.

Vores yderst kompetente sportsmassører står klar til at give dig en sportsmassage i København, som din krop vil takke dig for. Vores behandlinger starter altid med en samtale, hvor du er i fokus. Her sporer vi os ind på, hvad du har brug for, og det er på dette grundlag, at vi sammensætter behandlingen. Når vi er færdige, laver vi en kort plan, så alle parter er sikre på, hvad der kommer til at ske fremadrettet – uanset om du skal have en sportsmassage mere eller ej.

Vi ser meget frem til at se dig her i vores lokaler på Østerbro. Kontakt os endeligt, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er MassageKompagniet?