Sportsmassage

Specialister i smertelindring

+55.000

behandlinger

97%

giver os 5 stjerner

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Sportsmassage

Sportsmassage bruges blandt andet til at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader, da blodcirkulationen øges. Dette hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt og næringsrigt blod til muskelvævet til gavn for helingsprocessen. Derudover forebygges muskelspændinger, hvorved bevægeligheden i muskler, sener og led forbedres. Dette er især en fordel, hvis man ønsker at presse kroppen i forbindelse med hård træning. Behandleren kan også hjælpe muskelvævet af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når musklerne bliver brugt, men ilttilførslen er for lav i forhold til behovet. Ved monotont eller stillesiddende arbejde, kan sportsmassage løsne de spændte og stive muskler, hvorved kroppen bliver afstresset.

De positive virkninger ved sportsmassage

  • Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses
  • Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Smertelindring; og produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges
  • Restitutionstid efter sportsskader kan forkortes
  • Spændingshovedpine afhjælpes
  • Har en afslappende effekt på krop og sind
  • Fremmer en afslappende tilstand af mental årvågenhed
  • Fremmer rolig og kreativ tænkning
Massører i klinikken
Hvorfor os?

"The best way to find yourself... is to lose yourself in the service of others."

Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Sportsmassage i København

Sportsmassage er en manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor en sportsmassør bearbejder kroppens bløde væv; sener, muskler, ligamenter, bindevæv etc., hvilket medvirker til at forøge den fysiske og mentale velvære. Behandlingen medvirker til en hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Fokusset i sportsmassage varierer selvfølgelig fra person til person, men et generelt formål med sportsmassage er at skabe fornyet flow i muskulaturen. Derudover kan massøren benytte sig af tværgående massage (massage på tværs af muskelfibrenes retning), hvilket har en afbalancerende og afslappende effekt på vævet. Mennesker med spastisk lammelse har stor gevinst ved tværgående massage, da deres muskler netop er meget stramme. Det samme gældeR, hvis en person har fået en fiberskade. Formår massøren at løsne vævet op med fysiurgisk massage omkring det skadede område, vil det reducere smerten, da der er mindre stress og anspændthed. Du kan også bede om sportsmassage under en par-massage behandling. Se kalenderen online og book din næste sportsmassage på Østerbro.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen i København Ø.

Kvinde får massage
Sportsmassage på Østerbro til idrætsudøvere

En undersøgelse foretaget af Margaret Jones, Ph.D. hos American College of Sports Medicine, viste en bemærkelsesværdig tendens til nedsat muskelømhed hos atleter, som fik massage enten før eller efter træning. Derfor kan en sportsmassør gavne idrætsudøvere af enhver art lige fra verdensklasse atleter til motionsløbere. Derudover kan den være et nyttigt supplement i en velafbalanceret træningsprogram, da massagen kan benyttes som et middel til at styrke forberedelserne inden en sportsbegivenhed ved at reducere restitutionstiden og deraf opnå en for maksimal ydeevne under træning eller efter endt begivenhed. De fleste professionelle atleter samt hold benytter sig af en sportsmassør, da den kan fremme fleksibilitet, reducere træthed, optimere udholdenhed, hjælpe med at forhindre skader samt forberede krop og sind til optimal ydeevne. Dette er en stor fordel i f.eks. de store etapeløb såsom Tour de France. Skulle der opstå en sportsskade, vil fokus være rettet imod det område eller områder af kroppen, som er skadet eller overbelastet efter gentagende bevægelser.

Kropsmassage kan også være gavnligt for dem som arbejder mange timer på kontor, da en dybdegående rygmassage eller nakkemassage med udgangspunkt i sportsmassage principperne, kan løsne op for mange af de gamle og hårde spændinger.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen i København Ø.

Hvor er MassageKompagniet?