Sportsmassage København

Olie-massage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Olie-massage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Olie-massage

Ved oliemassage benyttes der forskellige typer af massageolier, som er designet til at lade hænderne glide lettere ved at skabe mindre friktion, og er et godt alternativ til massagecreme. Ved fysiurgisk massage bliver begge produkter benyttet.

Produktvalget til olie massagen afhænger af den enkelte behandlers præferencer samt dine ønsker og behov. Har du eksempelvis allergi, anbefaler vi mandelolie, som er en massageolie, de fleste allergikere kan tåle.

Massageolien vælges ud fra formålet

Massageolien vælges ud fra formålet med massagen, da olierne har forskellige indvirkninger. De kan blandt andet have:

  • Afhjælpende virkning på tør hud.
  • Antibakterielle egenskaber.
  • Bidragende effekt på hudens farve og vitalitet.
  • Forebyggende og afhjælpende effekt på uren hud.
  • Bidragende effekt på blodcirkulation i huden.
Massører i klinikken

Olie-massage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med oliemassage ved brug af teknikker og erfaring inden for både velvære- og sportsmassage med en grundig teoretisk forståelse for muskulaturen.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vi kombinerer ofte flere massageteknikker under en oliemassage behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Smertelindring med massageolie

Vi tilbyder en bred vifte af behandlingsformer, som strækker sig lige fra fysiurgisk massage til sportsmassage. Vores behandlere besidder den rette viden og erfaring til at kombinere forskellige teknikker i målet om at lindre din smerte bedst muligt. Vi er overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater, når vi udnytter alle vores kompetencer til det fuldeste. Uanset om du kommer til MassageKompagniet for at få smertelindring eller forebyggende behandling, så kan vi tilbyde en effektiv oliemassage til dig.

Vores oliemassage i København kan kombineres med langt de fleste af de massageteknikker, som vi udfører her på klinikken. Søger du støtte til restituering ovenpå en sportsskade, vil du forebygge muskelspændinger i forbindelse med en aktiv livsstil, eller har du et stillesiddende arbejde, som giver dig smerter i nakke og skuldre?

Din professionelle oliemassør vil arbejde målrettet på at lindre alverdens spændinger og smerter, som du kommer ind med.

Kvinde får massage

Olie-massage af hele kroppen

På vores klinik ved Trianglen på Østerbro er der plads til alle. Vores oliemassør tilbyder flere behandlingslængder og dermed også forskellige prisklasser til ethvert budget. Vores korteste olie massage i København på 35 minutter går i dybden med en mindre kropsdel. Har du eksempelvis nakkesmerter eller ondt i lænden, så egner denne type oliemassage sig fint til dig.

Handler det derimod om ryggen eller en anden stor kropsdel, så fungerer det bedst med en behandling på 50 minutter. Lige præcis når det kommer til oliemassage, kan vi dog anbefale en variation på 65 minutter, hvor din oliemassør har god tid til at komme gennem hele kroppen eller fokusere på samtlige af dine problemområder. Ved oliemassage i København er vi bevidste om at benytte teknikker, der fjerner dine spændinger, bearbejder eventuelle myoser og smertelindrer der, hvor det er nødvendigt.

Den bløde massageolie er kun med til at stimulere blodcirkulationen i væv og muskler yderligere. Efter en lang helkropsmassage med olie er vi sikre på, at du vil føle dig som et nyt menneske.

Nyd en behagelig oliemassage

Udover at have en positiv effekt på kroppens sundhed så kan en olie massage på Østerbro også påvirke dit mentale helbred. En behagelig oliemassage er nemlig med til at udskille affaldsstoffer fra vævet og øge produktionen af endorfiner i kroppen. Endorfiner er kroppens naturlige lykkehormon, som dannes i hjernen og kan give dig en skøn følelse af eufori. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis du efter en olie massage hos os i København forlader klinikken med et større smil på læberne, end da du kom.

Sammen med oliemassagen tilbyder vi rolige og behagelige omgivelser, som går ind og understøtter den totale afslapning. Hvor dybt der bliver behandlet, er helt op til dig og dine behov. Hvis du foretrækker en blid wellness massage med fokus på afstressning og nydelse, så er vi de helt rigtige til at behandle dig. Bestil din olie massage på Østerbro lige her på siden, hvor du kun skal tage stilling til, hvor lang tids behandling du ønsker. Resten tager vi sammen på dagen.

Ryg massage

Massagen tilpasses altid dine behov

Går du rundt og føler dig presset, eller kunne du bare godt bruge et øjebliks ro med fokus på din nydelse? Ved en olie massage i København er vi opmærksomme på at give dig fornyet energi og øget bevægelighed i muskler, led og sener. En oliemassage på Østerbro kan nydes alene, men kan også planlægges som en parmassage til dig, der drømmer om at tilbringe kvalitetstid sammen med en, du holder af.

Du vælger selv, om din oliemassage skal have fokus på hele kroppen, eller om du foretrækker, at din oliemassør fokuserer på nogle af de udvalgte områder, som kan volde dig problemer i det daglige. Dig som går rundt med en følelse af at have opbygget spændinger i kroppen grundet arbejde, sport eller stress, vil helt sikkert have godt af en oliemassage på Østerbro, som både forbedre blodcirkulationen og modvirker tør hud.

I løbet af din oliemassage vil den milde og naturlige massageolie trænge godt ind i huden og give en masse fugt.

Book en oliemassage hos MassageKompagniet

På vores klinik går vi op i at føre patientjournal, fordi vi får de bedste resultater, når vi følger din løbende udvikling tæt. Det giver os også mulighed for at tilpasse din oliemassage efter din unikke historik, uanset hvilken oliemassør du kommer ind til. Vi møder dig med empati og forståelse, og du er altid i trygge hænder, når du kommer ind til en oliemassage på Østerbro.

Efter din oliemassage er vi opmærksomme på at lægge en god plan for, hvordan du fremadrettet kan arbejde videre med at forebygge muskelspændinger og smerter i kroppen. Vi ved, at dagligdagen altid vil slide på kroppen i mindre eller højere grad. Mange timer ved skrivebordet, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, arbejdsskader eller stressrelaterede spændinger er typiske problemstillinger, vi arbejder med. Løbende behandlinger med oliemassage på Østerbro hos MassageKompagniet kan helt sikkert hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag.

Hvor er MassageKompagniet?