Oliemassage

Mere livskvalitet

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Oliemassage

Ved oliemassage benyttes der forskellige typer af massageolier, som er designet til at lade hænderne glide lettere ved at skabe mindre friktion, og er et godt alternativ til massagecreme. Ved fysiurgisk massage bliver begge produkter benyttet. Produktvalget afhænger af den enkelte behandlers præferencer samt eventuelle personer med allergi, da f.eks. mandelolie er en massageolie, de fleste allergiker kan tåle.

Massageolien vælges ud fra formålet

Massageolien vælges ud fra formålet med massagen, da olierne har forskellige indvirkninger.

  • Afhjælpende virkning på tør hud
  • Antibakterielle egenskaber
  • Bidragende effekt på hudens farve og vitalitet
  • Forebyggende og afhjælpende effekt på uren hud
  • Bidragende effekt på blodcirkulation i huden

Oliemassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med oliemassage, ved brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage, med en grundig teoretisk forståelse indenfor muskulaturen. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en oliemassage behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Kvinde får massage

Hvor er MassageKompagniet?