Bindevævsmassage

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en behagelig og specifik metode til at afspænde og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde med bindevævet, også arbejder med nervesystemet og musklerne. Når der arbejdes med bindevævet, påvirkes det autonome nervesystem. Særligt den del af nervesystemet er ansvarligt for reguleringen af forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen.

Det omfatter både spænding i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion. Når der arbejdes med bindevævsmassage, løsnes hele bindevævssystemet såsom muskelhinder, sener, ledbånd og knoglehinder.

Bindevævsmassage er særlig god til at modvirke

  • Besvær med mobilitet.
  • Muskelspændinger i forbindelse med computerarbejde.
  • Muskelrelateret sportskader.

Derudover kan bindevævsmassage også have en positiv indflydelse på dit fysiske udseende, da bindevævsmassage gør bindevævet elastisk igen og kan derved få dig til at se yngre ud.

Bindevævsmassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med bindevævsmassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både velværemassage og sportsmassage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med bindevævsmassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Kvinde får massage
Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.” Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Hvor er MassageKompagniet?