Fysiurgisk massage

Bindevævsmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Bindevævsmassage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en specifik metode til at afspænde og løsne op for spændinger i bindevævet. Det er en massageform, som udover at arbejde med bindevævet også arbejder med nervesystemet og musklerne. Når der arbejdes med bindevævet, påvirkes det autonome nervesystem.

Særligt den del af nervesystemet er ansvarlig for reguleringen af forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen. Det omfatter både spænding i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion. Når vi arbejder med bindevævsmassage på Østerbro, løsner vi hele bindevævssystemet, som indebærer muskelhinder, sener, ledbånd og knoglehinder.

Bindevævsmassage er særlig god til at modvirke:

  • Besvær med mobilitet.
  • Muskelspændinger i forbindelse med computerarbejde.
  • Muskelrelaterede sportsskader.

Derudover kan bindevævsmassage også have en positiv indflydelse på dit fysiske udseende, da bindevævsmassage gør bindevævet elastisk igen, hvilket kan få dig til at både føle og se yngre ud.

Massører i klinikken

Bindevævsmassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med bindevævsmassage. Vi kombinerer teknikker og erfaring inden for både velværemassage og sportsmassage med en god teoretisk forståelse inden for muskulaturen.

Ved bindevævsmassage arbejder vi fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vi kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. I forbindelse med din bindevævsmassage gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Hvorfor vælge MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Hos MassageKompagniet går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om at forbedre livskvaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde efter en bindevævsmassage, er det, der motiverer os hver dag.

Kvinde får massage

Sådan fungerer bindevævsmassage

Bindevævet er kroppens største organ, da det både findes i og omkring muskler, sener, led, organer og meget mere. Vævet har den funktion, at det binder kroppen sammen og skaber vigtige forbindelser mellem de mange forskellige elementer. Ligesom andre former for massage arbejder vores bindevævsmassage på Østerbro med at udbedre dybe spændinger og ømhed i kroppen. Din bindevævsmassør griber dog muskelspændinger an på en mere indirekte facon ved at frigøre nogle af de uønskede sammenhæftninger, der finder sted mellem musklerne.

Når bindevævet omkring musklerne løsner sig, vil de også få frihed til at bevæge sig mere behageligt, hvilket vil give dig den forløsning, du er ude efter. Teknikken kan være blid dog til tider opleves mindre ubehageligt under behandlingen, men formår at afhjælpe adskillige former for smerter, stivhed og spændinger, som opleves ved blandt andet hovedpine, nakkespændinger, rygsmerter, sportsskader og gigt.

Din hud vil takke dig

Det er helt normalt at opleve problemer med appelsinhud, hudlidelser eller manglende elasticitet i huden på et eller andet tidspunkt i livet. En bindevævsmassage er med til at rense bindevævet for affaldsstoffer og sørge for, at der kommer frisk blod og næring til det behandlede område.

Efter vores bindevævsmassage på Østerbro kan du altså opleve, at huden er mere smidig, elastisk og afspændt. Ophobede affaldsstoffer i kroppen kan gøre det mere vanskeligt for dig at slippe af med uønsket fedt. Vores bindevævsmassage i København skaber plads til, at affaldsstofferne kan blive transporteret væk, så giftstofferne ikke hober sig op.

Hvis du drømmer om generelt sundere hud og et styrket bindevæv omkring lår og ben, så er bindevævsmassage af ben højst sandsynligt noget for dig. Bestil tid til din bindevævsmassage i København her på hjemmesiden, hvor du selv vælger længden på behandlingen. Din bindevævsmassør står klar til at tage imod dig på Østerbrogade 62 i hjertet af Østerbro.

Ryg massage

Bindevævsmassage tilpasset dig

Vores kompetente og professionelle bindevævsmassører lytter altid til dig inden, de påbegynder behandlingen, for at klarlægge hvad dine udfordringer helt præcist går ud på. Din historie og dine behov er afgørende for hvilken behandlingsform, der egner sig bedst i den givne situation. Med udgangspunkt i dig vil din bindevævsmassør arbejde fokuseret på at løsne dine muskelspændinger og øge mobiliteten i dine led.

Bindevævsmassage på Østerbro har også den fantastiske effekt, at det forbedrer lymfesystemets funktion og øger blodcirkulationen. Det sætter skub i en masse vigtige processer i kroppen, der i sidste ende kan have stor effekt på dit energiniveau og overskud.

Er du ny kunde hos MassageKompagniet, og vil du gerne vide mere om vores klinik, inden du bestiller tid til bindevævsmassage af ben og krop? Så kan du læse meget mere om os og de muligheder, vi tilbyder, her på siden.

Professionel massage af bindevævet på Østerbro

Vores klinik er placeret ved Trianglen på Østerbro. Herfra har vi hjulpet utallige kunder med at komme deres smerter og begrænsninger til livs ved hjælp af blandt andet bindevævsmassage af ben. Vi tror fuldt og fast på, at vi som bindevævsmassører kan være med til at øge livskvaliteten for alle jer, som døjer med daglige spændinger og smerter i både krop og ben. Det er vores største fornøjelse at se den umiddelbare stigning i livsglæde, som opstår hos vores mange klienter, når smerter og hævelser reduceres. Som massører yder vi kompetent rådgivning og smertebehandling, som alt sammen støtter dig i en smertefri hverdag.

Hos MassageKompagniet er det vores største motivation at give dig friheden og overskuddet tilbage. Problemer med bindevævet kan være en mulig forklaring på store smerter i muskler og led. Har du et ønske om at få løsnet op i dine spændte og stive muskler? Bestil tid til bindevævsmassage i København i dag.

Professionel massage af bindevævet på Østerbro

Bindevævet indeholder mange nervetråde, så ved en bindevævsmassage i København afspænder du ikke kun musklerne, du påvirker også nervesystemet. Vores nervesystem har meget at skulle have sagt, når det kommer til regulering af spænding og stress i kroppen. Massage og især bindevævsmassage igangsætter produktionen af de hormoner, som giver dig en følelse af ro og velvære.

Derfor kan en afslappende bindevævsmassage gøre underværker for dig, som trænger til at berolige kroppen. Kom helt ned i gear med en afslappende bindevævsmassage på Østerbro, som har dyb og længerevarende virkning. Hos os kan du både nyde en enkelt behandling eller opstarte et længere forløb med bindevævsmassage i København.

Hvor er MassageKompagniet?