Bindevævsmassage

Mere livskvalitet

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en behagelig og specifik metode til at afspænde og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde med bindevævet, også arbejder med nervesystemet og musklerne. Når der arbejdes med bindevævet, påvirkes det autonome nervesystem. Særligt den del af nervesystemet er ansvarligt for reguleringen af forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen.

Det omfatter både spænding i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion. Når der arbejdes med bindevævsmassage, løsnes hele bindevævssystemet såsom muskelhinder, sener, ledbånd og knoglehinder.

Bindevævsmassage er særlig god til at modvirke

 • Muskelsmerter
 • Muskelspændinger i forbindelse med computerarbejde
 • Muskelrelateret sportskader

 • Derudover kan bindevævsmassage også have en positiv indflydelse på dit fysiske udseende, da bindevævsmassage gør bindevævet elastisk igen og kan derved få dig til at se yngre ud.

  Bindevævsmassage i København

  MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med bindevævsmassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både velværemassage og sportsmassage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.

  Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med bindevævsmassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

  Kvinde får massage
  Massører i klinikken

  Hvorfor MassageKompagniet?

  "The best way to find yourself... is to lose yourself in the service of others."

  Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

  Hvor er MassageKompagniet?