Massage København

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en behagelig og specifik metode til at afspænde og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde med bindevævet, også arbejder med nervesystemet og musklerne. Når der arbejdes med bindevævet, påvirkes det autonome nervesystem. Særligt den del af nervesystemet er ansvarligt for reguleringen af forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen.
Det omfatter både spænding i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion. Når der arbejdes med bindevævsmassage, løsnes hele bindevævssystemet såsom muskelhinder, sener, ledbånd og knoglehinder.

Bindevævsmassage er særlig god til at modvirke

  • Muskelsmerter
  • Muskelspændinger i forbindelse med computerarbejde
  • Muskelrelateret sportskader

Derudover kan bindevævsmassage også have en positiv indflydelse på dit fysiske udseende, da bindevævsmassage gør bindevævet elastisk igen og kan derved få dig til at se yngre ud.

Book din behandling nu her

Bindevævsmassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med bindevævsmassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både velværemassage og sportsmassage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.
Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med bindevævsmassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort