ParMassage

Mere livskvalitet

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Par-Massage København

Par-massage i København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på og gælder for alle slags forhold; ægtefæller, kærestepar, venner/veninder, familiemedlemmer etc. En par-massage hos os er ikke en “romantisk” oplevelse i mørke lokaler med levende lys. Hos os specialiserer vi os i smertelindring, og behandlingen vil derfor bage præg af dette fokus, som du vil sætte pris på bagefter. Under parmassagen afspilles der beroligende musik, som gør oplevelsen afslappende. Det kan være i forbindelse med fødselsdag, fejring af årsdag eller som en lykønskning for bestået eksamen. Mulighederne er mange. Det kan også være en god måde at introducere en person til massage, hvis vedkommende aldrig har prøvet at blive masseret af en professionel massør før og derved har sine betænkeligheder. I en fortravlet dagligdag kan det være en udfordring at få slappet af samt få renset sindet. Ved en parmassage er der fokus på afslapning og dybdegående massage. Vi vil være to massører til stede, som vil tage sig godt af jer, og behandlingen vil foregå i vores store lokale, hvor der er plads til jer begge på hver jeres massagebriks. 

Vores Par-Massage

Hos MassageKompagniet skræddersyer vi behandlingen ud fra Jeres behov og ønsker, og derved kombinerer vi forskellige behandlingsteknikker under massagen såsom:

    • Velværemassage
    • Sportsmassage
    • Dybdegående massage
    • Triggerpunkts-massage
    • Bindevævssmassage

Par-Massage Østerbro

MassageKompagniet har specialiseret sig i forebyggende samt smertebehandling med fysiurgisk massage i København ved brug af teknikker samt erfaring inden for både wellness- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne Jeres spændinger og gener, særligt med dybdegående ryg og nakkemassage, og kombinerer ofte flere type massageteknikker under en behandling for at give Jer det maksimale udbytte af Jeres tid. Derudover kan der også gives råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Par-behandlingerne foregår i hyggelige omgivelser i København ved Trianglen på Østerbro.

Ikke helt ligesom andre par-massager...

Visse wellness-massageklinikker samt spa, som tilbyder parmassage, har en standardbehandling, hvor fokus er på velværemassage, men hos MassageKompagniet gør vi det anderledes.

Ved en par-massage hos MassageKompagniet starter vi ud med en lille samtale omkring Jeres individuelle ønsker og behov. Hvis I ønsker at kunne slappe af og nyde massagen, er wellness-massage værd at anbefale. Ved denne massageform bliver der benyttet lange, blide strøg, som har en afslappende effekt. Wellness-massage er også en god måde til at få varmet musklerne op, hvis der er behov for en mere dybdegående massage med fokus på spændinger. Når I har sundet jer lidt og kommet i tøjet, vil vi afslutningsvis fortælle, hvad vi har oplevet af spændingerne samt lytte til jeres oplevelse af behandlingen. Ud fra dette har vi mulighed for at komme med råd og vejledninger i forbindelse med forebyggelse af de spændinger og deraf smerter, som I muligvis døjer med.

Hvor er MassageKompagniet?