Parmassage København

Par-Massage

Par-massage i København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på og gælder for alle slags forhold; ægtefæller, kærestepar, venner/veninder, familiemedlemmer etc. En parmassage kan bruges som en overraskelse til en, du holder af. Dette kan være i forbindelse med fødselsdag, fejring af årsdag eller som en lykønskning for bestået eksamen. Mulighederne er mange. Det kan også være en god måde at introducere en person til massage, hvis vedkommende aldrig har prøvet at blive masseret af en professionel massør før og derved har sine betænkeligheder.
I en fortravlet dagligdag kan det være en udfordring at få slappet af samt få renset sindet. Ved en parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. Vi vil være to massører til stede, som vil tage sig godt af jer, og behandlingen vil foregå i vores store lokale, hvor der er plads til jer begge på hver jeres massagebriks. Under parmassagen afspilles der beroligende musik for at gøre oplevelsen endnu mere afslappende.

Hos MassageKompagniet skræddersyer vi behandlingen ud fra Jeres behov og ønsker, og derved kombinerer vi forskellige behandlingsteknikker under massagen såsom:

  • Velværemassage
  • Sportsmassage
  • Dybdegående massage
  • Triggerpunkts-massage
  • Bindevævssmassage

Book jeres Parmassage Nu Her

Par-massage København

MassageKompagniet har specialiseret sig i forebyggende samt smertebehandling med fysiurgisk massage i København ved brug af teknikker samt erfaring inden for både wellness- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne Jeres spændinger og gener, særligt med dybdegående ryg og nakkemassage, og kombinerer ofte flere type massageteknikker under en behandling for at give Jer det maksimale udbytte af Jeres tid. Derudover kan der også gives råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Par-behandlingerne foregår i hyggelige omgivelser i København ved Trianglen på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort
Visse wellness-massageklinikker samt spa, som tilbyder parmassage, har en standardbehandling, hvor fokus er på velværemassage, men hos MassageKompagniet gør vi det anderledes.

Ved en par-massage hos MassageKompagniet starter vi ud med en lille samtale omkring Jeres individuelle ønsker og behov. Hvis I ønsker at kunne slappe af og nyde massagen, er wellness-massage værd at anbefale. Ved denne massageform bliver der benyttet lange, blide strøg, som har en afslappende effekt. Wellness-massage er også en god måde til at få varmet musklerne op, hvis der er behov for en mere dybdegående massage med fokus på spændinger. Når I har sundet jer lidt og kommet i tøjet, vil vi afslutningsvis fortælle, hvad vi har oplevet af spændingerne samt lytte til jeres oplevelse af behandlingen. Ud fra dette har vi mulighed for at komme med råd og vejledninger i forbindelse med forebyggelse af de spændinger og deraf smerter, som I muligvis døjer med.

Skulle I have specielle ønsker såsom boblevand, flag, balloner eller andre festlige indslag, er vi altid friske på at gøre en ekstra indsats. Under alle omstændigheder vil vi gøre vores bedste for, I får en god oplevelse i hinandens selskab uanset om det er fokus på en afstressende eller smertelindrende behandling samt med eller uden balloner 🙂