ParMassage

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

I får en dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

I får en dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele. Det er den mest populære løsning, og har størst smertelindrende effekt.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Parmassage i København

Parmassage i København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på, og det gælder for alle slags forhold – ægtefæller, kærestepar, venner/veninder, familiemedlemmer etc. En parmassage hos os er ikke en “romantisk” oplevelse i mørke lokaler med levende lys. Hos MassageKompagniet specialiserer vi os i smertelindring, og behandlingen vil derfor bære præg af dette fokus, hvilket du og din krop vil sætte pris på bagefter. Under parmassagen afspilles der beroligende musik, som gør oplevelsen afslappende.

Vores parmassage i København kan også være en god måde at introducere en person til massage på, hvis vedkommende aldrig har prøvet at blive masseret af en professionel massør før og derved har sine betænkeligheder. I en fortravlet dagligdag kan det være en udfordring at få slappet af samt få renset sindet. I løbet af vores parmassage i København er der fokus på afslapning og dybdegående massage.

Vi vil være to massører til stede, som vil tage sig godt af jer, og behandlingen vil foregå i vores store lokale, hvor der er plads til jer begge på hver jeres massagebriks. 

Vores parmassage kombinerer teknikker

Hos MassageKompagniet skræddersyer vi behandlingen ud fra jeres behov og ønsker, og derved kombinerer vi ofte forskellige behandlingsteknikker under massagen såsom:

  • Velværemassage
  • Sportsmassage
  • Dybdegående massage
  • Triggerpunkts-massage
  • Bindevævsmassage
Massører i klinikken

Specialiseret parmassage hos MassageKompagniet

MassageKompagniet har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt fokuseret smertelindring med fysiurgisk par-massage i København ved brug af teknikker samt erfaring inden for både wellness- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne spændinger og gener, særligt med dybdegående ryg- og nakkemassage, og vi kombinerer ofte flere typer massageteknikker under vores par-massage i København for at give det maksimale udbytte af tiden.

Derudover kan der også gives råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen. Par-massagen foregår i hyggelige omgivelser i København ved Trianglen på Østerbro.

Ikke helt ligesom andre parmassager i København

Visse wellness-massageklinikker, som tilbyder par-massage, har en standardbehandling, hvor fokus er på velværemassage, men hos MassageKompagniet gør vi det anderledes. Booker du en parmassage i København hos MassageKompagniet på Østerbro, starter vi med en lille samtale omkring jeres individuelle ønsker og behov. Hvis I ønsker at kunne slappe af og nyde massagen, er wellness-massage værd at anbefale.

Ved denne massageform bliver der benyttet lange, blide strøg, som har en afslappende effekt. Wellness-massage er også en god måde til at få varmet musklerne op, hvis der er behov for en mere dybdegående massage med fokus på spændinger.

Når I har sundet jer lidt og er kommet i tøjet, vil vi afslutningsvis fortælle, hvad vi har oplevet af spændingerne samt lytte til jeres oplevelse af vores par-massage i København. Ud fra dette har vi mulighed for at komme med råd og vejledninger i forbindelse med forebyggelse af de spændinger og deraf smerter, som I muligvis døjer med.

Kvinde får massage

Wellnessmassage for par i alle afskygninger

Det giver noget helt særligt at få massage sammen med en, du holder af. I ligger der i samme rum tæt på hinanden, men i hver jeres sfære. I har hver jeres behandler, men det kommer til at være en oplevelse, I kan dele sammen. I løbet af en wellnessmassage for par ligger fokus ene og alene på jeres afslapning og jeres nydelse. Vores behandlere bruger lange, blide strøg, som har en afslappende effekt. Vælger I parmassage wellness, er I sikret en dejligt afslappende fornemmelse i kroppen i timerne bagefter – for ikke at tale om afslapningen undervejs.

Når man taler om parmassage wellness, er det også en rigtig god måde, hvorpå musklerne kan varmes op og dermed ”klargøres”, hvis der efterfølgende er behov for en mere dybdegående massage med fokus på eventuelle spændinger. Når I kommer ind til parmassage wellness her hos MassageKompagniet, finder vi sammen ud af, hvilken type massage I hver især vil have mest gavn af, men I er naturligvis velkomne til at gøre jer nogle tanker inden.

Hvornår er par-massage en god idé?

Spørger du os, er par-massage altid en god idé. Særligt for dem, som ikke er vant til at få professionel massage, kan det være en god tryghed at have en kæreste, en ven eller et familiemedlem at dele oplevelsen med. Samtidig kan en parmassage i København også være en oplagt gaveidé, og det eneste bedre end at få en oplevelse i gave er at få en oplevelse, som man skal dele med én, man har kær.

Når I kommer ind til vores par-massage i København, behøver I ikke få den samme type massage. I kan sagtens ligge ved siden af hinanden i samme rum og så få den type massage, som gavner jer hver især mest muligt. På den måde kan en parmassage i København deles mellem hvem som helst, og det vigtigste er, at I har lyst til at få en afslappende par-massage sammen.

Den ene af jer kan for eksempel få en sportsmassage med fokus på eventuelle sportsrelaterede skader eller smerter, imens den anden får en mere wellnessbaseret massage. Der er i virkeligheden ingen grænser.

Ryg massage

Om vores parmassage i København

Her hos MassageKompagniet er vi et stort antal dygtige behandlere med forskellige kernekompetencer. Du kan blandt andet få behandlinger af sportsmassører, fysiurgiske massører, psykomotoriske terapeuter og kropsbehandlere.

Ligesom vi tilbyder mange forskellige typer af par-massage i København og massage i det hele taget, er vi behandlere også meget forskellige. Vi har hver vores kernekompetencer og specialområder, og stort set uanset hvad dit behov er, kan vi møde det.

Når du kommer ind til en par-massage i København, vil du opleve, at vi altid går frem efter samme fremgangsmåde. Vi lytter, inden vi behandler! Det gør vi, fordi vi gerne vil målrette vores behandling bedst muligt til lige netop dig og dine behov.

Her hos os er der altså ikke noget, der hedder standardprocedurer eller standardiserede behandlinger. Du kan være sikker på at blive taget i betragtning, og du kan være sikker på, at det lige netop er dig, vi behandler, når du er her.

Sådan bestiller du tid til par-massage i København

Vil du gerne have en par-massage i København, er det hurtigt og nemt at bestille her hos MassageKompagniet. Det eneste, du skal forholde dig til ved bestilling, er, hvor lang tids behandling der ønskes. Når I så kommer til parmassage her på Østerbro, finder vi sammen ud af, hvilken type behandling du og din ledsager skal have. Vi starter vores parmassage i København med at tale om, hvilke behov der er, inden vi påbegynder behandlingen. På den måde undgår vi de standardiserede behandlinger og kommer i bund med lige netop de spændinger og eventuelle smerter, du eller din ledsager måtte have.

Når du har valgt en parmassage i København her hos os, kan du vælge mellem enten 50 minutter eller 65 minutter. I får en dybdegående massage af en større kropsdel – det kan for eksempel være ryggen – og så har vi et smertelindrende fokus på ét eller to afgrænsede områder. De specifikke områder aftales med behandleren, når I ankommer.

Vi glæder os til at se jer til parmassage i København!

Uanset om I er vant til at få professionelle massager eller ej, tør vi næsten love, at en par-massage i København vil være noget for jer. Der er god tid, og vi lytter selvfølgelig altid til jer og jeres ønsker, inden vi påbegynder behandlingen. MassageKompagniet er beliggende tæt ved Trianglen på Østerbrogade 62 i København. Har du brug for at tale med os, er vores telefonnummer 88 72 10 10.

Du kan fange os på telefonen på hverdage mellem 9-17. Vi har lange åbningstider, så du kan finde en tid, som passer dig, selv hvis du har lange arbejdstider. Fra mandag-fredag har vi åbent kl. 9-20, og i weekenden har vi åbent kl. 10-20.

Hvor er MassageKompagniet?