Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.

Læs mere om vores Hygiejne-indsats her

Klinikkens reception og venteværelse-1.

Gangarealet der leder til massagelokalerne og toilet.
Et eksempel af vores mindste massagerum lokale-A.

Om os fra MassageKompagniet.

Vi ønsker at forbedre din livskvalitet ved at befri dig for smerte, så du kan fokusere på det, som gør dig glad.
Det gør vi ved at udvise empati og dedikation til dine behov og ønsker – Vi lytter, inden vi behandler!

Vi er specialister inden for smertelindrende behandlinger og vores første prioritet er at fjerne dine spændinger og smerter. Vi gør det oftest ved at kombinere flere forskellige massageteknikker under en behandling for på den måde, at sikre dig det maksimale udbytte af din behandlingstid.
Der tages oftest udgangspunkt i dybdegående fysiurgisk massage, kombineret med teknikker fra bl.a. sportsmassage og triggerpunktsbehandling.

Vi har en fælles mission, om at tilpasse vores behandlinger til dine behov og eliminere dine spændinger og smerter, så du fokuserer på det der gør dig glad.

Profilbillede af Andreas, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Andreas

Sports- & Fysiurgisk Massør

Som lægecertificeret sportsmassør har jeg mange års erfaring med at behandle sportsskader hos alt fra bodybuildere til fodboldspillere. Min interesse for såvel store som mindre sportsskader har bragt mig til Lasotas overbygning, hvor jeg studerer til idrætsskadeterapeut.

Jeg har bred erfaring med at diagnosticere og identificere hvilke behandlingsformer, der egner sig bedst til hvilke skader og smerter. Det vil du bl.a. kunne mærke i den måde, jeg varmer dine muskler op på forud for en behandling. Jo bedre og hurtigere jeg får din krop til at slappe af, des dybere kan jeg arbejde mig ned i dine muskler og hjælpe dig med at komme dine smerter og begrænsninger til livs.

Profilbillede af Rosana, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Rosana

Massør & Psykomotorisk terapeut

Profilbeskrivelse kommer…

Profilbillede af Sebastian-B, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Sebastian B.

Sports- og Fysiurgisk Massør

Jeg en fikser med stærke hænder, en følsom tilgang og et bredt perspektiv på sammenhænget mellem krop og sind.

Oprindeligt uddannet fysiurgisk massør med 10 års erfaring og i en periode haft samarbejdet med en fysioterapi klinik, hvor jeg videreudviklede min evne til at håndtere en bred vifte af skader og følgegener.

Undervejs har jeg også bestået en uddannelse som kropsterapeut hos Body-SDS, hvilket kun har udvidet min tilgang og forståelse af krop og sind, samt de udfordringer der kan ligge i mellem.

Jeg har stor erfaring med dybdegående sportsmassage og er særlig god med problematikker omkring skulder/nakke, hofte samt scoliose, og meget mere.
Under din behandling hos mig, vil du opleve dyb muskulær massage, aktiv vejrtrækning, stræk og mobilisering i det omfang du selv er med på – Der er altid åbent dialog.

Profilbillede af Pernille, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Pernille Jensen

Sports- & Fysiurgisk Massør

Jeg blev uddannet lægeeksamineret Fysiurgisk Sportsmassør i 2002 og har eftersiden flere overbyggende uddannelser inden for bl.a. idrætsskadeterapi, akupressur og triggerpunktsbehandlinger. 

Min samlede erfaring med klientbehandlinger på over 20 år, kombineret med en grundlæggende passion for fysisk og mental velvære, har givet mig en unik evne til at møde dig i øjenhøjde og tilpasse min behandling og teknikker specifikt til dine behov og forventninger.

Kort sagt, har jeg flair for at spotte og dykke ned i de ømme punkter, samtidigt med at give dig oplevelsen af et behageligt flow i din massage. 

Jeg holder meget af samtaler med mine klienter, men nyder lige så vel de behandlinger, hvor stilhed foretrækkes.


Profilbillede af Kenneth, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Kenneth

Sports- & Fysiurgisk Massør

Som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, har jeg flere års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger. Min store interesse for kroppens anatomi, og ønske om at eliminere smerter, har medført til videreudviklingen af mine faglige kompetencer og teknikker, med bl.a. adskillige specialkurser indenfor idrætsskader og dybtliggende spændingssmerter.

Jeg har været en del af MassageKompagniet siden 2014 og dermed adskillige års specifik erfaring med smertelindrende behandlinger. Det har samtidig medført en exceptionel evne til at diagnosticere og identificere årsagen til dine gener, samt hvilke behandlingsformer, der egner sig bedst til dig, og vil kunne give dig rådgivning så du har de bedste forudsætninger efter din behandling.

Profilbillede af Fernanda, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Fernanda

Sports- & Fysiurgisk Massør

Jeg arbejder primært med dybdegående fysiurgisk massage, men er oprindeligt uddannet inden for fysioterapi og har otte års erfaring i at evaluere og effektivt lindre mine klienters gener.

Jeg har både arbejdet på offentlige hospitaler, i forskellige afdelinger såsom neurologisk, respiratorisk og skadestuen, samt tilbragt de senere år i massageklinik. På den måde har jeg lært at se mennesket, både krop og sind, som en helhed der skal fungere i symbiose.

Jeg forstår derfor at analysere og arbejde mig ind til kernen af din problemstilling, fremfor kun at behandle symptomerne.

I min behandling har jeg naturligvis også min latinske kærlighed og nærvær, hvor der er plads til samtale, hvis du har brug for at lette hjertet. Heri får du også vejledning ift. øvelser, kropslige vaner mm.
Jeg har særlig stor erfaring og passion med behandling af nakke/kæbespændinger, skoliose og graviditet.

Profilbillede af Wagn, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Wagn

Sports- & Fysiurgisk Massør

Jeg blev uddannet som Fysiurgisk Massør på Massageskolen på Nørrebro i 1999, og fulgte op på uddannelsen, ved at deltage i forskellige massagekurser i lige fra blid Healingmassage til Lomi-Lomi (Hawaiiansk Massage) til den mere dybdegående sportsmassage, som de fleste af mine klienter kender mig for.

Samtidigt udviklede jeg selv forskellige massageteknikker, hvoraf en del tager udgangspunkt i Body SDS. 

Jeg er desuden uddannet idrætslærer og har undervist i folkeskolen i 18år.

I dag har jeg samlet 20 års erfaring som professionel massør og over 30.000 massagebehandlinger bag mig.

Ifølge det anatomiske atlas får man ofte det indtryk, at vi alle er ens, men det er min erfaring, at vi alle er endog meget forskellige, og har vidt forskellige behov.

Jeg bestræber mig derfor på at bruge, hvad jeg har lært som en værktøjskasse, hvorfra jeg kan vælge de bedste værktøjer til at give Dig netop den massage, Du har brug for.

Da jeg absolut ikke er læge, men derimod en erfaren og dygtig håndværker, vil jeg glæde mig til at skræddersy din næste massage.

Profilbillede af Mimi, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Mimi

Sports- & Fysiurgisk Massør

Profilbeskrivelse kommer…


Profilbillede af Sebastian-C., massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Sebastian

Sports- & Fysiurgisk Massør

Profilbillede af Kristina, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Kristina

Sports- & Fysiurgisk Massør

Profilbillede af Eva-Britt, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Eva-Britt

Fysiurgisk Massør

Jeg har mange års erfaring med alt fra triggerpunktsbehandling over dybdegående massage til blid afslappende og afspændende massage. I kombination med min uddannelse til qigong-instruktør har det givet mig et unikt helhedssyn på kroppen. Jeg bruger mine øjne og hænder til hurtigt at identificere de små anatomiske forskelle og problematikker. Du bestemmer, hvad der skal masseres og behandles, men jeg bestræber mig på at give dig en helhedsoplevelse ved at skabe flow og nærvær i massagen  ─ selv om det er hårdt, må det jo godt være behageligt 😉

Et særligt hjørne i mit hjerte banker for de vordende mødres ve og vel, når de ligger på briksen for at få fjernet gener og lindret smerter ved en gravidmassage. Hvis du be’r om det, kan du få øvelser til at forbedre din hold-ning, da jeg er uddannet i hold-ningsgymnastik. Sommetider får du det endda uden at be’ om det

Profilbillede af Grethe, massagebehandler hos MassageKompagniet i København.

Grethe

Massør & Klinik Koordinator

Efter 20 års erfaring med Fysiurgisk Massage, har jeg udviklet mine kompetencer og teknikker, så jeg er i stand til at tilpasse min massagestil både til dine ønsker og dine behov. Min behandlingsform kan karakteriseres som dybdegående og afspændende. Mine mange års erfaring, har givet mig evnen, til hurtigt at kunne identificere dine gener og hvilke dele af muskulatur, der skaber smerter eller hæmmer din mobilitet.

Jeg har altid haft et enormt drive for at udvikle mine kompetencer og teknikker og derfor gennemført adskillige kurser og supplerende uddannelser gennem årene, som har givet mig de rette værktøjer, til at kunne give en massage der skaber en bedre balance i kroppens muskulatur og dermed letter sindet.

Mit fokus er på dine smerter og problemområder, der adresseres med et fast tryk, som selvfølgelig afstemmes og tilpasses dine ønsker. Dine behov og ønsker tages altid i betragtning, og jeg giver altid vejledning efterfølgende, hvis jeg oplever at andre områder har brug for fokus.


Profilbillede af Jaleel. Indehaver af MassageKompagniet i København.

Jaleel

Adm. & Markedsføring

Jeg er uddannet idrætsleder hos Team DK. Dog forlod jeg sport og fysiologi til fordel for psykologi og har sidenhen arbejdet med markedsføring, primært som iværksætter. Men grundet sportsskader og dertilhørende behandlinger har jeg med stor interesse videreudviklet min viden inden for muskulaturens opbygning, svagheder og styrker. Derfor vil jeg oftest kunne forstå dine smerter og derved give råd og teknikker til at afhjælpe dem som et supplement til dine behandlinger i klinikken.

Midlertidig erstatning for kvindelig profilbillede.

Darin

Markedsføring

Midlertidig erstatning for kvindelig profilbillede.

Saba

Adm. & Kundeservice

Midlertidig erstatning for kvindelig profilbillede.

Maybritt

Klinik ass.