Om os fra MassageKompagniet.
Behandlerne hos MassageKompagniet har forskellige baggrunde indenfor fysiologien. Vi har kombineret vores erfaringer og kompetencer for at specialisere os i forebyggende behandlinger, udover direkte smertebehandling, som udøves med fysiurgisk massage ved brug af teknikker fra både wellness og sportsmassage.
Ved par-massage er der derimod fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.

Vores første prioritet er at fjerne dine spændinger, ubehag eller smerter. Vi gør det oftest ved at kombinerer flere forskellige massageteknikker under en behandling for på den måde, at sikre dig det maksimale udbytte af din tid hos MassageKompagniet.
Yderligere giver vi også forebyggende anbefalinger og råd for at mindske dagligdagens slid på kroppen.

<strong>Andreas Trads-Ravig</strong>
Andreas Trads-RavigSportsmassør
<strong>Rosana Jimenez</strong>
Rosana JimenezMassør & Psykomotorisk terapeaut
<strong>Wagn Sund</strong>
Wagn SundFysiurgisk Massør & Sportsmassør
<strong>Eva-Britt Olsson</strong>
Eva-Britt OlssonFysiurgisk Massør
Jeg er uddannet massageterapeut fra Malmø siden 1996. Alt fra triggerpunktsbehandling og dybtgående massage til blid afslappende massage passerer gennem mine hænder.
Jeg har særligt mange års erfaring med gravidmassage og har et specielt hjørne i mit hjerte for de vordende mødres ve og vel når de ligger på briksen.
Hvis du ber om det kan du få (sommetider får du uden at be om det) øvelser til at forbedre din holdning, da jeg er uddannet i holdningsgymnastik.
I kombination med at jeg også er qigongintruktør har det givet mig et godt helhedssyn på kroppen og hvordan den fungerer.
Det er dig der bestemmer hvad der skal masseres og behandles, men jeg bestræber mig på at skabe flow og nærvær i massagen for, at kunne give dig en bedre helhedsoplevelse. Selv om det er hårdt, må det også gerne være behageligt 😉
<strong>Gry Raaby</strong>
Gry RaabyFysiurgisk massør & Sportsmassør

Grys Baggrund:

    • Eksamineret Sports- og Erhvervsmassør.
    • Kurser i ManuVision behandling.
    • BASI Pilates, Matwork og Comprehensive instruktør.
    • Uddannet moderne danser på CDSH, Contemporary Dance School Hamburg.
  • Uddannet i vestafrikansk dans på Agoro Ciltad og Folkloric Selamta i Ghana. 
<strong>Michael Poulsen</strong>
Michael PoulsenFysiurgisk Massør & Sportsmassør
Jeg er uddannet Fysiurgisk Massør og udover MassageKompagniet, så arbejder jeg også som hensyntagen træner, der tager udgangspunkt i krop og bevægelse.
Din behandling vil derfor ikke blot være skræddersyet til dig, men samtidigt tage udgangspunkt i helheden.

Jeg har bl.a. fokus på bindevæv, triggerpunkter, AT nervesystemet, kredsløbssystemet etc., hvilket har en vigtig funktion for ens trivsel i hverdagen og at helheden er i balancen med resten at kroppen.

For at kunne behandle kroppen som en helhed, har jeg flere kurser med henblik på at kunne tilgodese så mange af de funktioner kroppen har, alt efter dit ønske og dine udfordringer.

<strong>Anne Søkvist</strong>
Anne SøkvistFysiurgisk Massør & Zen Shiatsuterapeut

Jeg er uddannet Zen Shiatsuterapeut af 1. grad og har masseret gennem mange år. Shiatsu er en japansk/kinesisk behandlingsform, der finjusterer kroppen og giver ny energi. Shiatsu bygger på akupressur, lige som akupunktur og zoneterapi, hvor jeg arbejder på kroppens meridianbaner. Ved hjælp af tryk, stræk og rotation løsnes spændinger og der skabes balance i kroppen. Endvidere kan jeg indrage vejrtrækning og afspænding i behandlingen.

I kombination med traditionel massage og Shiatsu får du en god dybdegående og afvekslende massage. 🙂

<strong>Shahrokh Nourouz</strong>
Shahrokh NourouzSportsmassør
<strong>Morten Bærentsen</strong>
Morten BærentsenSportsmassør
 
<strong>Lene Olesen</strong>
Lene OlesenFysiurgisk Massør
<strong>Mikkel Høier Niclasen</strong>
Mikkel Høier NiclasenMassør & Kropsterapeaut
Jeg er uddannet Massør og ManuVisionbehandler samt træner. Det giver mig en bred vifte af kompetencer. Jeg benytter især dybtgående massage og triggerpunkter/akupressur, men er også oplært i meditation, vejrtrækningsøvelser, kostvejledning, forebyggende øvelser m.v.
Mit speciale er at mærke efter hvor ”skoen trykker” – og dermed finde smertens kilde, også selvom du ikke lige kan sætte ord på det. Jeg har hjulpet folk med alt fra stive skuldre og ømme fødder til låst lænd, skæv nakke og stress.

Som massør har jeg især stor erfaring med såkaldte kontorskuldre, samt de efterhånden meget typiske gener hos sportsfolk.

<strong>Louise Thystrup</strong>
Louise ThystrupSportsmassør & Fysioterapeuat
<strong>Maria Hansen</strong>
Maria HansenSportsmassør & Fysioterapeut studerende
<strong>Pernille Jensen</strong>
Pernille JensenFysiurgisk Massør & Sportsmassør
 
<strong>Yasmin Jensen</strong>
Yasmin JensenKoordinator
Jeg er uddannet grafisk designer med bred erfaring inden for markedsføring og adm. efter bl.a. flere iværksætterprojekter med Jaleel over de seneste +5år.
Mit overordnet ansvar er derfor også spredt over flere områder, hvad angår alt fra opgaver inden for den daglige drift med fokus på kunde-relationer til indkøb og ajourføring af budgetter og dokumenter. Min rolle fungere dog i stort omfang som supplement til Jaleel, i henhold til administration, markedsføring og tilhørende designopgaver.
<strong>Jaleel Hamid</strong>
Jaleel HamidAdm. & Markedsføring
Jeg er uddannet idrætsleder hos Team DK. Dog forlod jeg sport og fysiologi til fordel for psykologi og har sidenhen arbejdet med markedsføring, primært som iværksætter. Men grundet sportsskader og dertilhørende behandlinger har jeg med stor interesse videreudviklet min viden inden for muskulaturens opbygning, svagheder og styrker. Derfor vil jeg oftest kunne forstå dine smerter og derved give råd og teknikker til at afhjælpe dem som et supplement til dine behandlinger i klinikken.
 

Book din behandling Nu Her

Find en tid & book din massage