Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.

Læs mere om vores Hygiejne-indsats her

Om os fra MassageKompagniet.

Vi ønsker at forbedre din livskvalitet ved at befri dig for smerte, så du kan fokusere på det, som gør dig glad.
Det gør vi ved at udvise empati og dedikation til dine behov og ønsker – Vi lytter, inden vi behandler!

Vi er specialister inden for smertelindrende behandlinger og vores første prioritet er at fjerne dine spændinger og smerter. Vi gør det oftest ved at kombinerer flere forskellige massageteknikker under en behandling for på den måde, at sikre dig det maksimale udbytte af din behandlingstid.
Der tages oftest udgangspunkt i dybdegående fysiurgisk massage, kombineret med teknikker fra bl.a. sportsmassage og triggerpunktsbehandling.

Vi har en fælles mission, om at tilpasse vores behandlinger til dine behov og eliminere dine spændinger og smerter, så du fokusere på det der gør dig glad.

Andreas Trads-Ravig

Sportsmassør & Idrætsskadeterapeut

Som lægecertificeret sportsmassør har jeg mange års erfaring med at behandle sportsskader hos alt fra bodybuildere til fodboldspillere. Min interesse for såvel store som mindre sportsskader har bragt mig til Lasotas overbygning, hvor jeg studerer til idrætsskadeterapeut.

Jeg har bred erfaring med at diagnosticere og identificere hvilke behandlingsformer, der egner sig bedst til hvilke skader og smerter. Det vil du bl.a. kunne mærke i den måde, jeg varmer dine muskler op på forud for en behandling. Jo bedre og hurtigere jeg får din krop til at slappe af, des dybere kan jeg arbejde mig ned i dine muskler og hjælpe dig med at komme dine smerter og begrænsninger til livs.

Freja Jensen

Fysiurgisk Massør

Informationer er på vej.

Morten Bærentsen

Sportsmassør & Kropsbehandler

Informationer er på vej.

Pernille Jensen

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Informationer er på vej.


Kenneth Massør

Kenneth Petersen

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, har jeg flere års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger. Min store interesse for kroppens anatomi, og ønske om at eliminere smerter, har medført til videreudviklingen af mine faglige kompetencer og teknikker, med bl.a. adskillige specialkurser indenfor idrætsskader og dybtliggende spændingssmerter.

Jeg har været en del af MassageKompagniet siden 2014 og dermed adskillige års specifik erfaring med smertelindrende behandlinger. Det har samtidig medført en exceptionel evne til at diagnosticere og identificere årsagen til dine gener, samt hvilke behandlingsformer, der egner sig bedst til dig, og vil kunne give dig rådgivning så du har de bedste forudsætninger efter din behandling.

Rosana Jimenez

Massør & Psykomotorisk terapeut

Informationer er på vej.

Wagn Sund

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Jeg blev uddannet som Fysiurgisk Massør på Massageskolen på Nørrebro i 1999, og fulgte op på uddannelsen, ved at deltage i forskellige massagekurser i lige fra blid Healingmassage til Lomi-Lomi (Hawaiiansk Massage) til den mere dybdegående sportsmassage, som de fleste af mine klienter kender mig for.

Samtidigt udviklede jeg selv forskellige massageteknikker, hvoraf en del tager udgangspunkt i Body SDS. 

Jeg er desuden uddannet idrætslærer og har undervist i folkeskolen i 18år.

I dag har jeg samlet 20 års erfaring som professionel massør og over 30.000 massagebehandlinger bag mig.

Ifølge det anatomiske atlas får man ofte det indtryk, at vi alle er ens, men det er min erfaring, at vi alle er endog meget forskellige, og har vidt forskellige behov.

Jeg bestræber mig derfor på at bruge, hvad jeg har lært som en værktøjskasse, hvorfra jeg kan vælge de bedste værktøjer til at give Dig netop den massage, Du har brug for.

Da jeg absolut ikke er læge, men derimod en erfaren og dygtig håndværker, vil jeg glæde mig til at skræddersy din næste massage.

Shahrohk Nourouz

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Jeg blev uddannet Sportsmassør i 2016, og jeg har siden da været hos MassageKompagniet, hvor jeg for alvor er gået i gang med at videreudvikle mine kompetencer, særligt inden for smertebehandling. Det har jeg tilegnet mig med bl.a. intern undervisning inden for f.eks. behandling af stillesiddende arbejdsskader, sportsskader og Triggerpunkts-behandling af myoser samt forskellige arter for spændingshovedpiner.

På nuværende tidspunkt er jeg studerende på Ergoterapeut uddannelsen, hvor jeg får en masse faglig viden, som jeg også kan bruge i min vejledning med dig.

Du møder mig altid glad og frisk i klinikken 😊


Mikkel Regner

Fysioterapeut & Sportsmassør

Som uddannet Fysioterapeut, har jeg øje for flere sundhedsfacetter, og ser på dine problematikker ud fra et bredt perspektiv. Min interesse for kroppens anatomi, og særligt bindevævet, har vækket interessen for at udvikle mine kompetencer, og dermed også tage et års ihærdigt studie hos Tom Myers, Anatomy Trains, Myofascial Meridians of the Human Body, som har givet mig kompetencer til at tackle avanceret smerterproblematikker, bevægelighedsbegrænsninger og asymmetrier.

Jeg vil gennem behandlingen tage udgangspunkt i dig, samt kunne give dig personlig rådgivning og de rette redskaber med på vejen. Jeg ligger vægt på, at bruge alle mine teknikker og min faglige viden indenfor mit speciale, til at skræddersy den rette behandling til dig. Mit ønske er at du bliver klogere på, hvordan du kan forebygge fremtidige skader, så du kan komme tilbage til din hverdag, uden at fokusere på dine smerter 😊

Bjørn Petersen

Fysiurgisk Massør

Som uddannet Fysioterapeut-Eksamineret Massør og Sportsbehandler er jeg specialiserer inden for smertelindring og med viden om forebyggelse i dine bevægelses-mønstre.

Jeg kan derfor også bidrage med min viden indenfor forebyggelse, som du kan inddrage i dine daglige rutiner, så du får det mest optimale ud af din behandling.

Min interesse for kroppen, har desuden resulteret i flere års erfaring indenfor yoga og kampsports-orienteret fokus på kroppen. Denne erfaring har vist sig at være gavnfuldt i mit arbejde inden for smertelindring, hvor der også fokuseres på åndedræt, og på at give slip på spændinger, som kan være forårsaget af angst, depression etc.

Erfaringen har lært mig meget om sammenhænget mellem tankemønstre og kroppens tilstand, som jeg evner at inddrage i behandlingen, hvis du har behov for det.

Jesper Sivebæk Jensen

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Informationer er på vej.

Maybritt Hämäläinen

Fysiurgisk Massør

Min viden og evne til at arbejde med den menneskelige krop og dens bevægelsesapparat, udspiller sig af mine mange års erfaring som Massageterapeut, Sygeplejerske og Idrætslærer. 

Min behandlingsform kendetegnes som afspændende, men med et særligt fokus på det kropslige problem du måtte have. Jeg behandler med glidende strøg og med et stort fokus på en grundig opvarmning af din muskulatur, inden vi arbejder dybere med vævet.

Jeg inddrager til tider dit åndedræt under behandlingen, for at forløse din muskulatur og afspænde yderligere, da jeg har et stort fokus på sammenspillet mellem krop og sind.

Jeg vil efter endt behandling, give dig de vigtigste værktøjer med, så du er udrustet til at kunne vedvarer behandlingens effekt bedst muligt.


Sebastian Christensen

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Informationer er på vej.

Grethe Massør

Grethe Sigvardsen

Fysiurgisk Massør

Efter 20 års erfaring med Fysiurgisk Massage, har jeg udviklet mine kompetencer og teknikker, så jeg er i stand til at tilpasse min massagestil både til dine ønsker og dine behov. Min behandlingsform kan karakteriseres som dybdegående og afspændende. Mine mange års erfaring, har givet mig evnen, til hurtigt at kunne identificere dine gener og hvilke dele af muskulatur, der skaber smerter eller hæmmer din mobilitet.

Jeg har altid haft et enormt drive for at udvikle mine kompetencer og teknikker og derfor gennemført adskillige kurser og supplerende uddannelser gennem årene, som har givet mig de rette værktøjer, til at kunne give en massage der skaber en bedre balance i kroppens muskulatur og dermed letter sindet.

Mit fokus er på dine smerter og problemområder, der adresseres med et fast tryk, som selvfølgelig afstemmes og tilpasses dine ønsker. Dine behov og ønsker tages altid i betragtning, og jeg giver altid vejledning efterfølgende, hvis jeg oplever at andre områder har brug for fokus.

Eva-Britt Olsen

Fysiurgisk Massør

eg har mange års erfaring med alt fra triggerpunktsbehandling over dybdegående massage til blid afslappende og afspændende massage. I kombination med min uddannelse til qigonginstruktør har det givet mig et unikt helhedssyn på kroppen. Jeg bruger mine øjne og hænder til hurtigt at identificere de små anatomiske forskelle og problematikker. Du bestemmer, hvad der skal masseres og behandles, men jeg bestræber mig på at give dig en helhedsoplevelseskabe ved at skabe flow og nærvær i massagen  ─ selv om det er hårdt, må det jo godt være behageligt 😉

Et særligt hjørne i mit hjerte banker for de vordende mødres ve og vel, når de ligger på briksen for at få fjernet gener og lindret smerter ved en gravidmassage. Hvis du be’r om det, kan du få øvelser til at forbedre din hold-ning, da jeg er uddannet i hold-ningsgymnastik. Sommetider får du det endda uden at be’ om det

Nicco Hansen

Fysiurgisk Massør & Sportsmassør

Jeg har mange års erfaring som kropsbehandler og kropsterapeut, der har medvirket til min ekspertise, og øje for hvilke steder der har brug for en kærlig hånd.

Jeg er ekspert i smertelindring og behandling af overbelastninger, stress og arbejdsskader fra b.la. kontorarbejde, håndværk etc.

Når du bliver behandlet hos mig, vil du opleve at jeg ligger vægt på sammenspillet mellem krop og sind. Jeg har en holistisk tilgang når jeg behandler, og sørger for at du får en helhedsorienteret og virkningsfuld behandling, som er målrettet til din dagsform, dine aktuelle og fremtidige behov.


Isabell Cupull

Massør & Psykomotorisk terapeut

Informationer er på vej.

Jaleel Hamid

Adm. & Markedsføring

Jeg er uddannet idrætsleder hos Team DK. Dog forlod jeg sport og fysiologi til fordel for psykologi og har sidenhen arbejdet med markedsføring, primært som iværksætter. Men grundet sportsskader og dertilhørende behandlinger har jeg med stor interesse videreudviklet min viden inden for muskulaturens opbygning, svagheder og styrker. Derfor vil jeg oftest kunne forstå dine smerter og derved give råd og teknikker til at afhjælpe dem som et supplement til dine behandlinger i klinikken.