Om os 2017-11-18T21:51:16+00:00

Om os fra MassageKompagniet.
Behandlerne hos MassageKompagniet har forskellige baggrunde indenfor fysiologien. Vi har kombineret vores erfaringer og kompetencer for at specialisere os i forebyggende behandlinger, udover direkte smertebehandling, som udøves med fysiurgisk massage ved brug af teknikker fra både sport- og wellness massage.
Ved par-massage er der derimod fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.

Vores første prioritet er at fjerne dine spændinger, ubehag eller smerter. Vi gør det oftest ved at kombinerer flere forskellige massageteknikker under en behandling for på den måde, at sikre dig det maksimale udbytte af din tid hos MassageKompagniet.
Yderligere giver vi også forebyggende anbefalinger og råd for at mindske dagligdagens slid på kroppen.

<strong>Sebastian Christensen</strong>
Sebastian ChristensenMassør & Sportsterapeut
Jeg er udannet Fysiurgisk Sportsterapeut og personlig træner.
Efter et år i Kina på Rising Dragon Martial Art School, som blev tilbragt først som studerende og derefter som hjælpetræner har jeg udvidet min erfaring og vidensbase om kroppen ift. både belastningsskader og sportsskader.

Sidstnævnte har jeg personlig erfaring med, grundet bl.a. en skulder som har været ude af led flere gange. Min egen genoptræningsproces kombineret med min faglige erfaring inden for smertelindrende behandlinger gør mig både kompetent og enorm selvsikker på at jeg kan gøre en forskel for dig og de gener du går med.

Jeg står derfor klar til at sætte mig ind i din situation og hjælpe din krop med at genvinde dens oprindelige balance og styrke.

<strong>Marianne Skou</strong>
Marianne SkouMassør & Sportsterapeut
Jeg er uddannet Fysiurgisk Sportsterapeut med erfaring og speciale inden for smertelindring, samt behandling og forebyggelse af sportsskader, belastningsskader og gravidmassage.

Jeg sætter ære i mit arbejde og gør mig umage for at skræddersy din behandling til dine behov og ønsker.
Hvis du har smerter eller skader – så kan jeg hjælpe dig.

Du og jeg finder den type massage, der er bedst for dig og din krop. Det kan f.eks. være dybdegående massage kombineret med andre teknikker , som udstrækning af bindevæv og muskler, triggerpunktbehandling og ledmobilisering.

Jeg er et glad, engageret, nærværende, energisk menneske 🙂 og jeg er glad for og stolt af mit håndværk.

<strong>Wagn Sund</strong>
Wagn SundMassør
<strong>Eva-Britt Olsson</strong>
Eva-Britt OlssonMassør
<strong>Rosana Larsen</strong>
Rosana LarsenMassør
<strong>Cosmin Alexa</strong>
Cosmin AlexaMassør
Jeg er uddannet fysiurgisk massør og zoneterapeut. Ud af 12 års erfaring har jeg primært arbejdet med smertebehandlinger, da jeg været udstationeret som den stærke massør på kundernes arbejdspladser, hvor jeg især har behandlet kontoransatte, som typisk døjer med muskelsændinger opbygget over tid grundet en stillesiddende arbejdsfunktion. Men de fleste af mine teknikker udspringer fra sportsmassage, da man også her gør brug af en mere dybdegående massageform.
Jeg ved derfor oftest lige hvad du har brug for, uden for meget dialog – Så vi går til sagen med det samme 😉 
<strong>Tina Norgreen</strong>
Tina NorgreenMassør
<strong>Shahrokh Nourouz</strong>
Shahrokh NourouzMassør & Sportsterapeut
<strong>Anne Kjersti</strong>
Anne KjerstiMassør
<strong>Michael Poulsen</strong>
Michael PoulsenFysiurgisk Massør
Jeg er uddannet Fysiurgisk Massør og udover MassageKompagniet, så arbejder jeg også som hensyntagen træner, der tager udgangspunkt i krop og bevægelse.
Din behandling vil derfor ikke blot være skræddersyet til dig, men samtidigt tage udgangspunkt i helheden.

Jeg har bl.a. fokus på bindevæv, triggerpunkter, AT nervesystemet, kredsløbssystemet etc., hvilket har en vigtig funktion for ens trivsel i hverdagen og at helheden er i balancen med resten at kroppen.

For at kunne behandle kroppen som en helhed, har jeg flere kurser med henblik på at kunne tilgodese så mange af de funktioner kroppen har, alt efter dit ønske og dine udfordringer.

<strong>May Mogensen</strong>
May MogensenMassør & Sportsterapeut
Jeg er uddannet sportsmassør & sportsterapeut, og har stor erfaring inden for smertelindrende og skadeforebyggende behandlinger, hvor jeg, udover dybdegående massage, også benytter mig af andre behandlingsformer såsom sports-akupunktur (triggerpunkts- og refleksakupunktur), sportszoneterapi og sportsterapi (triggerpunkter og PNF-udspænding). Derudover vejleder jeg i optimal restitution. Jeg er selv aktiv sportsudøver (med dertilhørende skader), så jeg kender godt til hvor, hvorfor og hvordan det kan gøre ondt 😉 Hvad end din udfordring/behov er, så er jeg klar til at hjælpe dig 😊 open=”no”]
<strong>Martin Skou </strong>
Martin Skou Sportsmassør
<strong>Andreas Trads-Ravig</strong>
Andreas Trads-RavigMassør
<strong>Mikkel Nielsen</strong>
Mikkel NielsenSportsmassør
<strong>Morten Bærentsen</strong>
Morten BærentsenSportsmassør
<strong>Mikkel Høier Niclasen </strong>
Mikkel Høier Niclasen Massør & Kropsterapeaut
Jeg er uddannet Massør og ManuVisionbehandler samt træner. Det giver mig en bred vifte af kompetencer. Jeg benytter især dybtgående massage og triggerpunkter/akupressur, men er også oplært i meditation, vejrtrækningsøvelser, kostvejledning, forebyggende øvelser m.v.
Mit speciale er at mærke efter hvor ”skoen trykker” – og dermed finde smertens kilde, også selvom du ikke lige kan sætte ord på det. Jeg har hjulpet folk med alt fra stive skuldre og ømme fødder til låst lænd, skæv nakke og stress.

Som massør har jeg især stor erfaring med såkaldte kontorskuldre, samt de efterhånden meget typiske gener hos sportsfolk.

<strong>Yasmin Jensen</strong>
Yasmin JensenKoordinator
Jeg er uddannet grafisk designer med bred erfaring inden for markedsføring og adm. efter bl.a. flere iværksætterprojekter med Jaleel over de seneste +5år.
Mit overordnet ansvar er derfor også spredt over flere områder, hvad angår alt fra opgaver inden for den daglige drift med fokus på kunde-relationer til indkøb og ajourføring af budgetter og dokumenter. Min rolle fungere dog i stort omfang som supplement til Jaleel, i henhold til administration, markedsføring og tilhørende designopgaver.
<strong>Kenneth Petersen</strong>
Kenneth PetersenDriftsleder & Massør
Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og har flere års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger samt rådgivning inden for områderne. Derudover har jeg deltaget i flere specialkurser inden for f.eks. spændingshovedpine og idrætsskader, og som medejer af klinikken, er jeg ansvarlig for den daglige drift, og derfor ser du mig oftest med et smil, når du træder ind i klinikken. Og nu når Jaleel endelig har fikset vores telefonlinje, så er det også mig som er ansvarlig for, der er nogen som svarer dig 😉
<strong>Jaleel Hamid</strong>
Jaleel HamidAdm. & Markedsføring
Jeg er uddannet idrætsleder hos Team DK. Dog forlod jeg sport og fysiologi til fordel for psykologi og har eftersiden arbejdet med markedsføring, primært som iværksætter. Men grundet sportsskader og dertilhørende behandlinger har jeg med stor interesse videreudviklet min viden inden for muskulaturens opbygning, svagheder og styrker. Derfor vil jeg oftest kunne forstå dine smerter og derved give råd og teknikker til at afhjælpe dem som et supplement til dine behandlinger i klinikken. Du finder mig oftest på kontoret bagved, hvor Kenneth har gemt mig væk 🙂 
 

Book din behandling Nu & Spar 10%

Find en tid & book din massage