Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.

Læs mere om vores Hygiejne-indsats her

Om os fra MassageKompagniet.

Vi ønsker at forbedre din livskvalitet ved at befri dig for smerte, så du kan fokusere på det, som gør dig glad.
Det gør vi ved at udvise empati og dedikation til dine behov og ønsker – Vi lytter, inden vi behandler!

Vi er specialister inden for smertelindrende behandlinger og vores første prioritet er at fjerne dine spændinger og smerter. Vi gør det oftest ved at kombinere flere forskellige massageteknikker under en behandling for på den måde, at sikre dig det maksimale udbytte af din behandlingstid.
Der tages oftest udgangspunkt i dybdegående fysiurgisk massage, kombineret med teknikker fra bl.a. sportsmassage og triggerpunktsbehandling.

Vi har en fælles mission, om at tilpasse vores behandlinger til dine behov og eliminere dine spændinger og smerter, så du fokuserer på det der gør dig glad.

Andreas Trads-Ravig

Sports- & Fysiurgisk Massør

Som lægecertificeret sportsmassør har jeg mange års erfaring med at behandle sportsskader hos alt fra bodybuildere til fodboldspillere. Min interesse for såvel store som mindre sportsskader har bragt mig til Lasotas overbygning, hvor jeg studerer til idrætsskadeterapeut.

Jeg har bred erfaring med at diagnosticere og identificere hvilke behandlingsformer, der egner sig bedst til hvilke skader og smerter. Det vil du bl.a. kunne mærke i den måde, jeg varmer dine muskler op på forud for en behandling. Jo bedre og hurtigere jeg får din krop til at slappe af, des dybere kan jeg arbejde mig ned i dine muskler og hjælpe dig med at komme dine smerter og begrænsninger til livs.

Freja Jensen

Fysiurgisk Massør

Profilbeskrivelse kommer…

Bertel

Sports- og Fysiurgisk Massør

Profilbeskrivelse kommer…

Pernille Jensen

Sports- & Fysiurgisk Massør

Jeg blev uddannet lægeeksamineret Fysiurgisk Sportsmassør i 2002 og har eftersiden flere overbyggende uddannelser inden for bl.a. idrætsskadeterapi, akupressur og triggerpunktsbehandlinger. 

Min samlede erfaring med klientbehandlinger på over 20 år, kombineret med en grundlæggende passion for fysisk og mental velvære, har givet mig en unik evne til at møde dig i øjenhøjde og tilpasse min behandling og teknikker specifikt til dine behov og forventninger.

Kort sagt, har jeg flair for at spotte og dykke ned i de ømme punkter, samtidigt med at give dig oplevelsen af et behageligt flow i din massage. 

Jeg holder meget af samtaler med mine klienter, men nyder lige så vel de behandlinger, hvor stilhed foretrækkes.


Kenneth Massør

Kenneth

Sports- & Fysiurgisk Massør

Som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, har jeg flere års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger. Min store interesse for kroppens anatomi, og ønske om at eliminere smerter, har medført til videreudviklingen af mine faglige kompetencer og teknikker, med bl.a. adskillige specialkurser indenfor idrætsskader og dybtliggende spændingssmerter.

Jeg har været en del af MassageKompagniet siden 2014 og dermed adskillige års specifik erfaring med smertelindrende behandlinger. Det har samtidig medført en exceptionel evne til at diagnosticere og identificere årsagen til dine gener, samt hvilke behandlingsformer, der egner sig bedst til dig, og vil kunne give dig rådgivning så du har de bedste forudsætninger efter din behandling.

Rosana Jimenez

Massør & Psykomotorisk terapeut

Profilbeskrivelse kommer…

Wagn Sund

Sports- & Fysiurgisk Massør

Jeg blev uddannet som Fysiurgisk Massør på Massageskolen på Nørrebro i 1999, og fulgte op på uddannelsen, ved at deltage i forskellige massagekurser i lige fra blid Healingmassage til Lomi-Lomi (Hawaiiansk Massage) til den mere dybdegående sportsmassage, som de fleste af mine klienter kender mig for.

Samtidigt udviklede jeg selv forskellige massageteknikker, hvoraf en del tager udgangspunkt i Body SDS. 

Jeg er desuden uddannet idrætslærer og har undervist i folkeskolen i 18år.

I dag har jeg samlet 20 års erfaring som professionel massør og over 30.000 massagebehandlinger bag mig.

Ifølge det anatomiske atlas får man ofte det indtryk, at vi alle er ens, men det er min erfaring, at vi alle er endog meget forskellige, og har vidt forskellige behov.

Jeg bestræber mig derfor på at bruge, hvad jeg har lært som en værktøjskasse, hvorfra jeg kan vælge de bedste værktøjer til at give Dig netop den massage, Du har brug for.

Da jeg absolut ikke er læge, men derimod en erfaren og dygtig håndværker, vil jeg glæde mig til at skræddersy din næste massage.

Pernille-Rex

Sports- & Fysiurgisk Massør

Jeg er uddannet Fysiurgisk Massør, med særligt speciale inden for triggerpunkter og fodmassage.

Din oplevelse hos mig, vil primært være en dybdegående massage med fokus på smertelindring, hvor jeg tager udgangspunkt i sammenhænget mellem din fysiske og mentale balance.

Derudover er jeg ved at overbygge mine faglige kompetencer med en sportsterapeut-uddannelse, som afsluttes marts 2023.

Med mig som din behandler, vil du mærke at der både er fokus på smertebehandling og din velvære som helhed.
Dvs. at det må gerne kunne mærkes, men det behøver ikke altid at gøre av.


Karin F.

Fysiurgisk Massør

Susanne

Kropsbehandler & Massør

Mimi

Sports- & Fysiurgisk Massør

Profilbeskrivelse kommer…

Karin B.

Fysiurgisk Massør


Sebastian Christensen

Sports- & Fysiurgisk Massør

Profilbeskrivelse kommer…

Grethe Massør

Grethe Sigvardsen

Fysiurgisk Massør

Efter 20 års erfaring med Fysiurgisk Massage, har jeg udviklet mine kompetencer og teknikker, så jeg er i stand til at tilpasse min massagestil både til dine ønsker og dine behov. Min behandlingsform kan karakteriseres som dybdegående og afspændende. Mine mange års erfaring, har givet mig evnen, til hurtigt at kunne identificere dine gener og hvilke dele af muskulatur, der skaber smerter eller hæmmer din mobilitet.

Jeg har altid haft et enormt drive for at udvikle mine kompetencer og teknikker og derfor gennemført adskillige kurser og supplerende uddannelser gennem årene, som har givet mig de rette værktøjer, til at kunne give en massage der skaber en bedre balance i kroppens muskulatur og dermed letter sindet.

Mit fokus er på dine smerter og problemområder, der adresseres med et fast tryk, som selvfølgelig afstemmes og tilpasses dine ønsker. Dine behov og ønsker tages altid i betragtning, og jeg giver altid vejledning efterfølgende, hvis jeg oplever at andre områder har brug for fokus.

Eva-Britt Olsen

Fysiurgisk Massør

eg har mange års erfaring med alt fra triggerpunktsbehandling over dybdegående massage til blid afslappende og afspændende massage. I kombination med min uddannelse til qigonginstruktør har det givet mig et unikt helhedssyn på kroppen. Jeg bruger mine øjne og hænder til hurtigt at identificere de små anatomiske forskelle og problematikker. Du bestemmer, hvad der skal masseres og behandles, men jeg bestræber mig på at give dig en helhedsoplevelseskabe ved at skabe flow og nærvær i massagen  ─ selv om det er hårdt, må det jo godt være behageligt 😉

Et særligt hjørne i mit hjerte banker for de vordende mødres ve og vel, når de ligger på briksen for at få fjernet gener og lindret smerter ved en gravidmassage. Hvis du be’r om det, kan du få øvelser til at forbedre din hold-ning, da jeg er uddannet i hold-ningsgymnastik. Sommetider får du det endda uden at be’ om det

Izabela

Klinikassistent

Profilbeskrivelse kommer…


Jaleel Hamid

Adm. & Markedsføring

Jeg er uddannet idrætsleder hos Team DK. Dog forlod jeg sport og fysiologi til fordel for psykologi og har sidenhen arbejdet med markedsføring, primært som iværksætter. Men grundet sportsskader og dertilhørende behandlinger har jeg med stor interesse videreudviklet min viden inden for muskulaturens opbygning, svagheder og styrker. Derfor vil jeg oftest kunne forstå dine smerter og derved give råd og teknikker til at afhjælpe dem som et supplement til dine behandlinger i klinikken.

Christina

Klinikassistent

Profilbeskrivelse kommer…

Charlotte

Koordinator

Profilbeskrivelse kommer…