Fodmassage

Mere livskvalitet

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Fodmassage

Fodmassage er en fremragende måde at pleje dine fødder og resten af kroppen på. Vi glemmer nemlig ofte at passe på vores fødder, og de bliver udsat for meget hver dag. Vi lukker dem inde i strømper og ikke altid i de sundeste fodtøj såsom sko eller støvler. Derfor er det vigtigt, de bliver plejet, og hvad kan være bedre end en grundig dybdegående fodmassage, som får løst op for de opbyggede spændinger. Når du har muskelspændinger i ben og fødder, har det indvirkning på din bevægelighed og kan være årsag til smerter, uro i benene, kramper og forkert gang, hvilket skaber risiko for belastning af resten af kroppen. Fodmassage kan dog også være en skøn måde at forkæle dig selv, hvis du bare har brug for at slappe af og kan indgå i andre behandlinger, hvor fokus er på at stresse af.

Fodmassage gavner hele kroppen

Generelt, så negligere vi at passe bedre på vores fødder. Det er trods alt dem, der skal bære os igennem hele livet. En fodmassage har følgende effekter:

  • Giver stor bevægelsesfrihed i både muskler og led
  • Forbedrer blodcirkulationen/friere blodgennemstrømning
  • Blødgører og afspænder muskulaturen
  • Kroppen skiller sig af med affaldsstoffer

Fodmassage København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger såsom fodmassage samt smertebehandling ved brug af fysiurgisk massage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både wellness og sportsmassage. Der tilbydes fysiurgisk massage, som single samt par-massage og vi arbejder altid fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med fodmassage for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på krop og fødder.

Behandlingerne foregår ved Trianglen på Østerbro i København Ø.

Sådan fungerer fodmassage

Ved fodmassage hos MassageKompagniet bliver behandlingen sammensat ud fra dine ønsker og behov. Fokus vil selvfølgelig være på dine fødder, men behandlingen kan også kombineres med benmassage, da gener og smerter i fødderne sagtens kan resultere i spændte muskler i benene. Ved fodmassage kombinerer vi ofte dybdegående massage og trykpunktsmassage med blide strøg, så vi kan komme til bunds med spændingerne, men samtidig gøre det til en behagelig fornøjelse.
Hvor er MassageKompagniet?