Fodmassage

Fodmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Fodmassage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Fodmassage

Fodmassage er en fremragende måde at pleje dine fødder og resten af kroppen på. Vi glemmer nemlig ofte at passe på vores fødder, og de bliver udsat for meget hver dag. Vi lukker dem inde i strømper og ikke altid i det sundeste fodtøj. Derfor er det vigtigt, de bliver plejet, og der findes ikke noget bedre end en grundig og dybdegående fodmassage i København for at få løst op for de opbyggede spændinger.

Når du har muskelspændinger i ben og fødder, har det indvirkning på din bevægelighed, og det kan forårsage store smerter, uro i benene, kramper og forkert gang, hvilket kan belaste resten af kroppen. Fodmassage kan dog også være en skøn måde at forkæle dig selv på, og det kan også indgå i andre behandlinger, hvor fokus er på afstresning og afslapning.

Fodmassage gavner hele kroppen

Generelt er vi gode til at glemme at passe på vores fødder. Det er trods alt dem, der skal bære os igennem hele livet. En fodmassage har følgende effekter:

  • Giver stor bevægelsesfrihed i både muskler og led.
  • Forbedrer blodcirkulationen/mere fri blodgennemstrømning.
  • Blødgører, og afspænder muskulaturen.
  • Ophobede affaldsstoffer bliver udskilt.
Massører i klinikken

Fodmassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger såsom fodmassage samt smertebehandling ved brug af fysiurgisk massage kombineret med teknikker og erfaring inden for både wellness og sportsmassage.

Der tilbydes fysiurgisk massage som single og parmassage. Vi arbejder altid fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vi kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med fodmassage for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på fødder og ben. Behandlingerne foregår ved Trianglen på Østerbro i København Ø.

Sådan fungerer fodmassage

Booker du en fodmassage i København hos MassageKompagniet, bliver behandlingen sammensat ud fra dine ønsker og behov. Fokus vil selvfølgelig være på dine fødder, men behandlingen kan også kombineres med benmassage, da gener og smerter i fødderne sagtens kan resultere i spændte muskler i benene.

Ved fodmassage kombinerer vi ofte dybdegående massage og trykpunktsmassage med blide strøg, så vores fodmassør kommer til bunds med spændingerne, men samtidig gør det til en behagelig fornøjelse.

Kvinde får massage

Fodmassage hos MassageKompagniet

På vores professionelle massageklinik i København har du adgang til en bred vifte af behandlere med kompetencer inden for alt fra sportsmassage til fysiurgisk massage. Vores team omfatter blandt andet dygtige kropsbehandlere, psykomotoriske terapeuter og fysiurgiske massører, der alle brænder for at give dig en smertefri hverdag. Vi mener ikke, der er grænser for, hvilke udfordringer vi kan hjælpe dig med, når det kommer til massage til fødder og ben.

Vores klinik på Østerbro danner rammerne for effektiv smertelindring til dig, der lever med ubehag i ben og fødder grundet eksempelvis skader, uhensigtsmæssigt fodtøj eller sygdom. De massageteknikker, som benyttes ved ben massage og fodmassage på Østerbro, tillader blodet at strømme bedre til og fra dine fødder, hvilket resulterer i en fornyet følelse af smidighed i hele muskulaturen. Behandlingen kommer godt omkring fødderne og i mange tilfælde også benene.

Går du rundt med smerter i hælen, forfoden eller akillessenen? Så kom ind til en fodmassage i København hos MassageKompagniet og få løsnet op i dine spændinger.

Effektiv smertelindring i fødderne

Har du trætte og ømme fødder? Måske har du en fejlstilling, som gør, at du går skævt på dine fødder, hvilket i mange tilfælde kan føre til smerter. Det kan også være, at du er kommet til at overbelaste sener eller led under fysisk aktivitet, og at der er opstået pludselige smerter, som du ikke har været vant til. Gigtsygdomme kan også være årsag til hyppige smerter i fødder og fodled, men heldigvis findes der måder, hvorpå vi som fodmassører kan hjælpe med at lindre din smerte.

Dine fødder spiller en større rolle i dit overordnede velvære, end du lige går og tror. Nervebanerne i fødderne er tæt forbundet med resten af kroppen, og i den forstand stimulerer vores ben massage og fodmassage faktisk hele kroppen.

Derfor kan du se vores fodmassage i København som et godt bidrag til din samlede sundhed og velvære. Book din tid til en fodmassage på Østerbro lige her på hjemmesiden.

Det er nemt og enkelt, og du skal blot tage stilling til, hvor lang tids massage du ønsker, hvorefter vi sammen finder frem til den mest gavnlige behandling på dagen.

Ryg massage

Fodmassage giver sundere fødder

Hos MassageKompagniet går vi ind til hver fodmassage i København med fokus på den enkelte person. Vores dybeste ønske er at hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet, og det gør vi bedst med udgangspunkt i din unikke historik. Når vi har etableret en forståelse for dine behov, lægger vi en passende behandlingsplan for, hvordan vi hjælper dig bedst muligt.

Vores fodmassage har det generelle fokus at give fornyet fleksibilitet og øget smidighed til trætte, ømme og hævede fødder. På den måde håber vi, at du vil føle dig lettere helt ud til tåspidserne. Det er ikke altid, at føddernes sundhed er i fokus, når vi eksempelvis ofte går i sko, som er for smalle og begrænsede til, at fødderne kan trives ordentligt.

Hvis du har ønske om at opnå en fornyet fleksibilitet i dine fødder og ben, så er en benmassage eller fodmassage den rigtige vej at gå. Vi har rig erfaring med at give øget bevægelsesfrihed og smertelindring i fødder og ben til mennesker i alle aldre.

Ren velvære og afspænding

Selvom en fodmassage på Østerbro er effektiv, er det også vores mål, at vores massage til fødder og ben skal være en behagelig fornøjelse. Vores enkle og rolige lokaler danner de helt rigtige rammer for, at du kan koble af og komme ned i gear. Vi håber, at vores wellness massage med fokus på fødderne kommer til at føles som et dejligt afbræk i en travl hverdag.

Dine fødder bærer dig gennem hver eneste dag, og med en ben massage eller fodmassage på Østerbro får de den omsorg, som de fortjener. Du kan forkæle dig selv med en fodmassage i København eller overraske en, du holder af med en dejlig behandling. Vores fodmassage egner sig både til singlebehandlinger og til par, der gerne vil nyde en afslappende behandling i hinandens selskab. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en fodmassage på Østerbro, hvor din nydelse er i fokus.

Massage til fødder og ben

Dine fødder og ben fungerer som kroppens fundament i alt, hvad du foretager dig. Derfor er det afgørende med stabile og stærke fødder, der kan bære dig sikkert gennem dagen. Vi har mere end 100 forskellige knogler, led og muskler i foden, og den mindste ubalance kan hurtigt sætte sig som smerte andre steder i kroppen. Uanset om du døjer med en overbelastning, en skade, en betændelsestilstand eller en sygdom, så kan vores massage til fødder og ben hjælpe dig.

Vores fodmassage i København øger bevægelsesfriheden og giver dig en fornyet følelse af smidighed, som helst sikkert vil gøre din hverdag lettere. Vores fodmassør hjælper dig med den rette benmassage til dine personlige behov, og vi sender dig aldrig hjem uden en snak om, hvad du kan gøre for at opretholde stabiliteten og styrken i dine fødder.

Hvor er MassageKompagniet?