Fodmassage

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Fodmassage

Fodmassage er en fremragende måde at pleje dine fødder og resten af kroppen på. Vi glemmer nemlig ofte at passe på vores fødder, og de bliver udsat for meget hver dag. Vi lukker dem inde i strømper og ikke altid i de sundeste fodtøj såsom sko eller støvler. Derfor er det vigtigt, de bliver plejet, og hvad kan være bedre end en grundig dybdegående fodmassage, som får løst op for de opbyggede spændinger. Når du har muskelspændinger i ben og fødder, har det indvirkning på din bevægelighed og kan være årsag til smerter, uro i benene, kramper og forkert gang, hvilket skaber risiko for belastning af resten af kroppen. Fodmassage kan dog også være en skøn måde at forkæle dig selv, hvis du bare har brug for at slappe af og kan indgå i andre behandlinger, hvor fokus er på at stresse af.

Fodmassage gavner hele kroppen

Generelt, så negligere vi at passe bedre på vores fødder. Det er trods alt dem, der skal bære os igennem hele livet. En fodmassage har følgende effekter:

  • Giver stor bevægelsesfrihed i både muskler og led.
  • Forbedrer blodcirkulationen/friere blodgennemstrømning.
  • Blødgører og afspænder muskulaturen.
  • Ophobet affaldsstoffer bliver udskillet.

Fodmassage København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger såsom fodmassage samt smertebehandling ved brug af fysiurgisk massage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både wellness og sportsmassage. Der tilbydes fysiurgisk massage, som single samt par-massage og vi arbejder altid fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med fodmassage for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på krop og fødder.

Behandlingerne foregår ved Trianglen på Østerbro i København Ø.

Sådan fungerer fodmassage

Ved fodmassage hos MassageKompagniet bliver behandlingen sammensat ud fra dine ønsker og behov. Fokus vil selvfølgelig være på dine fødder, men behandlingen kan også kombineres med benmassage, da gener og smerter i fødderne sagtens kan resultere i spændte muskler i benene. Ved fodmassage kombinerer vi ofte dybdegående massage og trykpunktsmassage med blide strøg, så vi kan komme til bunds med spændingerne, men samtidig gøre det til en behagelig fornøjelse.

Hvor er MassageKompagniet?