Fysiurgisk massage

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. En fysiurgisk massagebehandling kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Nervesystemet aktiveres så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Trykket i muskler og væv øges, så affaldsstoffer nemmere udskilles, og balancen i musklerne genoprettes. Udgangspunkt er kroppens anatomiske opbygning, som stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber. Derfor bliver en stor del af uddannelsen som fysiurgisk massør brugt på en systematisk gennemgang af de enkelte muskler i kroppen. Der anvendes forskellige massageteknikker efter behov.

De positive virkninger ved fysiurgisk massage

  • Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses.
  • Muskelspændinger forebygges og bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Smertelindring; produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges.
  • Restitutionstid efter sportsskader kan forkortes.
  • Spændingshovedpine afhjælpes.
  • Har en afslappende effekt på krop og sind.
  • Fremmer en afslappende tilstand af mental årvågenhed.
  • Fremmer rolig og kreativ tænkning.
Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Den positive påvirkning af helbredet

For meget arbejde kombineret med deadlines og lang transporttid grundet myldretrafik kan resultere i produktion af stresshormonet kortisol, hvilket kan medføre søvnløshed, hovedpine, muskelspændinger og endda fordøjelsesproblemer. Massage har vist sig at sænke kortisol i kroppen. Dette giver kroppen mulighed for at slappe af og komme sig. Det er en effekt, som bliver hængende længe efter massagen er overstået. Faktisk udløser en kropsmassage et væld af hjernens kemiske forsvar, såsom øgning af produktionen af endorfiner, som kan resultere i varige følelse af afslapning, sænket stressniveau samt bedre humør. Udover at have en afslappende effekt, kan løbende massagebehandlinger mindske smerter, øge energiniveauet og forbedre den overordenede fysiske og mentale ydeevne.

Kvinde fysiurgisk massage

Hvor er MassageKompagniet?