Fysiurgisk massage København

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er på bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. En fysiurgisk massagebehandling kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Nervesystemet aktiveres så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Trykket i muskler og væv øges, så affaldsstoffer nemmere udskilles, og balancen i musklerne genoprettes. Udgangspunkt er kroppens anatomiske opbygning, som stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber. Derfor bliver en stor del af uddannelsen som fysiurgisk massør brugt på en systematisk gennemgang af de enkelte muskler i kroppen. Der anvendes forskellige massageteknikker efter behov.

De positive virkninger ved fysiurgisk massage.

 • Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses
 • Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges
 • Spændingshovedpine afhjælpes
 • Blodgennemstrømning i musklerne øges
 • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
 • Smertelindring; produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges
 • Restitutionstid efter sportsskader kan forkortes

Book din behandling Nu Her

Fysiurgisk massage i København

MassageKompagniet består af fysiurgiske massører som specialisere sig i smertebehandling samt forebyggende massage i København ved brug af teknikker og erfaring indenfor både sports- og wellness massage.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort

Den Positive Påvirkning Af Helbredet

For meget arbejde kombineret med deadlines og lang transporttid grundet myldretrafik kan resultere i produktion af stresshormonet cortisol, hvilket kan medfører søvnløshed, hovedpine, muskelspændinger og endda fordøjelsesproblemer. Massage har vist sig at sænke cortisol i kroppen. Dette giver kroppen mulighed for at slappe af og komme sig. Det er en effekt, som bliver hængende længe efter massagen er overstået. Faktisk udløser en kropsmassage et væld af hjernens kemiske forsvar, såsom øgning af produktionen af endorfiner, som kan resultere i varige følelse af afslapning, sænket stressniveau samt bedre humør. Udover at have en afslappende effekt, kan løbende massagebehandlinger mindske smerter, øge energiniveauet og forbedre den overordnede fysiske og mentale ydeevne.

Fordele ved fysiurgisk massage

 • Afslappende effekt på krop og sind
 • Styrker det mentale overskud
 • Giver mulighed for bedre at kunne håndtere pres
 • Fremmer en positiv tilstand
 • Fremmer en afslappede tilstand af mental årvågenhed
 • Fremmer rolig og kreativ tænkning

Det er ikke kun det mentale helbred, som har gavn af massage. Bare ved rygmassage sker der en stigning i antallet af lymfocytter, som er de hvide blodlegemer, der er en del af immunsystemet, hvorved de immunceller, som hjælper med at bekæmpe forkølelser og influenza, opnår et boost.

I en undersøgelse i The Journal of Alternative and Complementary Medicine blev det konstateret, folks blodtryk faldt efter 45-60 minutters dybdemassage, så ved at være afslappet er der mulighed for at fokusere på selve helbredelsen frem for ømhed og utryghed.