Fysiurgisk massage

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Fysiurgisk massage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. En fysiurgisk massage kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Nervesystemet aktiveres, så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Trykket i muskler og væv øges, så affaldsstoffer nemmere udskilles, og balancen i musklerne genoprettes.

Udgangspunkt er kroppens anatomiske opbygning, som stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer og tilhæfter, samt hvordan de forløber. Derfor bliver en stor del af uddannelsen som fysiurgisk massør brugt på en systematisk gennemgang af de enkelte muskler i kroppen.

Der anvendes forskellige massageteknikker i en fysiurgisk massage – efter behov. Besøg vores klinik for en fysiurgisk massage på Østerbro!

De positive virkninger ved fysiurgisk massage

  • Spændte og stive muskler løsnes, hvorved kroppen afstresses.
  • Muskelspændinger forebygges, og bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Smertelindring og produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges.
  • Restitutionstid efter sportsskader kan forkortes.
  • Spændingshovedpine afhjælpes.
  • Har en afslappende effekt på krop og sind.
  • Fremmer en afslappende tilstand af mental årvågenhed.
  • Fremmer rolig og kreativ tænkning.
Massører i klinikken

Hvorfor vælge MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Hos MassageKompagniet går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets velvære, med fokus på sammenspillet med krop og sind.

Vi har desuden alle det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om at forbedre livskvaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Dette gør vi blandt andet med vores fysiurgiske massage i København.

Fysiurgisk massages påvirkning på helbredet

For meget arbejde kombineret med deadlines og lang transporttid grundet myldretrafik kan resultere i produktion af stresshormonet kortisol, hvilket kan medføre søvnløshed, hovedpine, muskelspændinger og endda fordøjelsesproblemer.

Massage har vist sig at sænke kortisol i kroppen. Dette giver kroppen mulighed for at slappe af og komme sig. Det er en effekt, som bliver hængende længe efter, at massagen er overstået. Faktisk udløser en kropsmassage et væld af hjernens kemiske forsvar, såsom øgning af produktionen af endorfiner, som kan resultere i varige følelse af afslapning, sænket stressniveau samt bedre humør. Derfor er det værd at overveje, om en fysiurgisk massage kan gøre en forskel for dig.

Udover at have en afslappende effekt, kan løbende behandlinger hos MassageKompagniets klinik på Østerbro i København mindske smerter, øge energiniveauet og forbedre den overordnede fysiske og mentale ydeevne.

Kvinde får massage

Har du et stillesiddende arbejde?

Rigtig mange af os danskere har et stillesiddende arbejde, og rigtig mange af os tager endda også bilen på arbejde. Samlet set betyder det, at mange af os ikke får rørt kroppen nok eller får den nødvendige bevægelse i løbet af en dag, som er så absolut altafgørende. Kan du genkende dig selv i ovenstående, er du lige netop i den målgruppe af mennesker, som vil have gavn af fysiurgisk massage i vores klinik på Østerbro.

En fysiurgisk massage er nemlig en massageform, som kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og øvrig belastning kan medføre. Den fysiurgiske massageform er alsidig og arbejder dybt i både væv og muskulatur.

Fysiurgisk massage som et middel mod stress

Stillesiddende arbejde er én ting. Stress er en anden. En travl hverdag med for mange deadlines, for mange ting i hovedet og for mange forstyrrelser kan øge produktionen af stresshormonet kortisol. Resultatet af det kan være søvnløshed, muskelspændinger, hovedpine og i nogle tilfælde endda også fordøjelsesproblemer.

Det er her, den fysiurgiske massage kommer ind i billedet. Det er nemlig bevist, at massage er med til at sænke mængden af kortisol i kroppen, og af den årsag alene burde alle investere i en omgang professionel fysiurgisk massage ind imellem.

Selvom de fleste af os ikke føler os decideret stressede, vil kroppen alligevel have rigtig god gavn af den afslappende og beroligende følelse, som en massage giver. Den gode følelse ophører ikke, når massagen slutter.

Mange oplever nemlig, at følelsen varer ved i flere timer efter massagen, og det er altså endnu en gavnlig sidegevinst ved vores fysiurgiske massage i København!

Ryg massage

Hvorfor prioritere fysiurgisk massage?

Her hos MassageKompagniet ved vi godt, hvorfor alle bør prioritere en fysiurgisk massage ind imellem, og vi var også inde på det før. Der er nemlig mange, mange fordele at hente, hvis du har et stillesiddende arbejde, og hvis du indimellem har en stresset hverdag eller føler dig decideret stresset.

Der er dog også mange andre årsager til, at du bør prioritere en professionel fysiurgisk massage indimellem. Massagen løsner spændte og stive muskler, og din krop vil kvittere med at føles afstresset og afslappet. Du forebygger muskelspændinger, og du får en meget bedre bevægelighed i muskler, sener og led.

En god fysiurgisk massage i København øger også kroppens egen produktion af endorfiner, der kan virke som kroppens egen morfin. Kroppens egen produktion af endorfiner øges, og rigtig mange oplever, at deres spændingshovedpine enten forsvinder eller falder til et mere tåleligt niveau.

Husk at fortælle din sportsmassør om din spændingshovedpine, så han/hun kan have fokus herpå.

Dyrker du sport, og er du plaget af sportsskader ind imellem, kan massagen være med til at forkorte restitutionstiden efter skaderne. Døjer du – som så mange andre danskere – med spændingshovedpine, kan vores fysiurgiske massage også afhjælpe dette.

Derudover vil du opleve, at massage har en afslappende effekt på krop og sind, og du vil måske endda også lægge mærke til, at din rolige og kreative tænkning får et boost. Med andre ord er der altså utallige årsager til, at vi anbefaler folk at forkæle sig selv med en fysiurgisk massage i København med jævne mellemrum.

Behandling hos MassageKompagniet på Østerbro

Hos MassageKompagniet arbejder vi alle efter den samme regel – vi lytter, før vi behandler! Det betyder helt konkret, at vi starter alle vores fysiurgiske massagebehandlinger i København med en kort snak om, hvad du har behov for, og hvad du håber at få ud af behandlingen. Dette er noget, vi prioriterer meget højt, fordi vi gerne vil væk fra idéen om en standardiseret behandling.

Der er ingen af os, som er ens, og derfor giver det heller ingen mening at tilbyde behandlinger, som køres efter samme rutine. Behandlingen skal tilpasses lige netop dig, og derfor giver denne korte samtale i begyndelsen af behandlingen god mening for os – og forhåbentligt også for dig.

Hos MassageKompagniet er vi mange forskellige behandlere med forskellige ekspertiseområder, og når du kommer til os, er der derfor mulighed for at få et stort antal af forskellige behandlingsformer. Vi er både sportsmassører, fysiurgiske massører, psykomotoriske terapeuter og kropsbehandlere, og vi fristes derfor til at sige, at stort set uanset hvilket behov du har, eller hvilken skavank du døjer med, så kan vi hjælpe dig.

Er det en fysiurgisk massage i København, du er interesseret i, er der særligt meget fleksibilitet. Vi er nemlig mange behandlere, som mestrer den fysiurgiske massage, og det gør det nemt at finde en tid, som passer dig.

Vores åbningstider passer de fleste arbejdsforhold

Når du bestiller en tid til en fysiurgisk massage hos os, foregår det i lyse og lækre lokaler ved Trianglen på Østerbro i København – nærmere betegnet på Østerbrogade 62. På hverdage mellem 9-17 kan du ringe til os på 88 72 10 10. Vi har prioriteret at have lange åbningstider her i klinikken, så vi kan imødekomme langt de fleste af jeres behov – også selvom I har skiftende og lange arbejdstider. I hverdagene holder vi åbent kl. 9-20, og i weekenden er det kl. 10-20.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er MassageKompagniet?