Rygmassage

Specialister i smertelindring

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Rygmassage

Rygmassage kan reducere spændinger i muskulaturen samt få bugt med myoser og infiltrationer forårsaget af akavede arbejdsstillinger eller stillesiddende arbejde, hvor også nakkesmerter, musearm, stress og hovedpine kan opstå.
Massagen virker afslappende og får spændte og belastede muskler til at løsne op og finde sin rette plads igen. Samtidig giver det lindring og velvære til hele kroppen, da kroppens blodgennemstrømning øges.
Ved rygmassage lægges der vægt på at stimulere de store muskler, således blodforsyningen og iltningen til muskulaturen bliver optimal. Derved minimeres risikoen for myoser og infiltrationer.

Rygmassage kan anbefales ved

  • Spændt muskulatur i den øvre kropsdel
  • Nakkesmerter ned til bagskuldrene
  • Smerter, som stråler ud i arme og hænder
  • Musearm og tennisalbue
  • Overbelastning eller ensidigt arbejde
  • Stress og hovedpine

Rygmassage i København

Book din rygmassage i København hos MassageKompagniet. Vi har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med fysiurgisk massage og ved brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen og især ryggen.

Kvinde får massage
Hvor er MassageKompagniet?