Rygmassage København

Rygmassage

Rygmassage kan reducere spændinger i muskulaturen samt få bugt med myoser og infiltrationer forårsaget af akavede arbejdsstillinger eller stillesiddende arbejde, hvor også nakkesmerter, musearm, stress og hovedpine kan opstå.
Massagen virker afslappende og får spændte og belastede muskler til at løsne op og finde sin rette plads igen. Samtidig giver det lindring og velvære til hele kroppen, da kroppens blodgennemstrømning øges.
Ved rygmassage lægges der vægt på at stimulere de store muskler, således blodforsyningen og iltningen til muskulaturen bliver optimal. Derved minimeres risikoen for myoser og infiltrationer.

Rygmassage kan anbefales ved

  • Spændt muskulatur i den øvre kropsdel
  • Nakkesmerter ned til bagskuldrene
  • Smerter, som stråler ud i arme og hænder
  • Musearm og tennisalbue
  • Overbelastning eller ensidigt arbejde
  • Stress og hovedpine

Book din behandling Nu Her

Rygmassage i København

Book din rygmassage i København hos MassageKompagniet. Vi har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med fysiurgisk massage og ved brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen og især ryggen.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen på Østerbro i København.

Massagekompagniet adresse se kort