Rygmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Rygmassage

Rygmassage kan reducere spændinger i muskulaturen samt få bugt med myoser og infiltrationer forårsaget af akavede arbejdsstillinger eller stillesiddende arbejde, hvor også nakkesmerter, musearm, stress og hovedpine kan opstå.
Massagen virker afslappende og får spændte og belastede muskler til at løsne op og finde sin rette plads igen. Samtidig giver det lindring og velvære til hele kroppen, da kroppens blodgennemstrømning øges.
Ved rygmassage lægges der vægt på at stimulere de store muskler, således blodforsyningen og iltningen til muskulaturen bliver optimal. Derved minimeres risikoen for myoser og infiltrationer.

Rygmassage kan anbefales ved

  • Spændt muskulatur i den øvre kropsdel
  • Nakkesmerter ned til bagskuldrene
  • Smerter, som stråler ud i arme og hænder
  • Musearm og tennisalbue
  • Overbelastning eller ensidigt arbejde
  • Stress og hovedpine

Rygmassage i København

Book din rygmassage i København hos MassageKompagniet. Vi har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med fysiurgisk massage og ved brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen og især ryggen.

Kvinde får massage

Hvor er MassageKompagniet?