Rygmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Sportsmassage København

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Rygmassage i København

Rygmassage kan reducere spændinger i muskulaturen og afhjælpe myoser, infiltrationer, smerter og gener i rygområdet. Det er problemer, der ofte kan være forårsaget af akavede arbejdsstillinger eller stillesiddende arbejde, hvor også nakkesmerter, musearm, stress og hovedpine kan opstå.

Massagen virker afslappende og løsner spændte og belastede muskler op. Samtidig giver massagen lindring og velvære til hele kroppen, da kroppens blodgennemstrømning øges. Ved ryg-massage lægges der vægt på at stimulere de store muskler, sådan at blodforsyningen og iltningen til muskulaturen bliver optimal. Derved minimeres risikoen for myoser og infiltrationer.

Hos MassageKompagniet tilbyder vi dig specialiseret og dybdegående rygmassage i København til netop dine behov.

Rygmassage kan anbefales ved:

  • Spændt muskulatur i den øvre kropsdel
  • Nakkesmerter ned til bagskuldrene
  • Smerter som stråler ud i arme og hænder
  • Musearm og tennisalbue
  • Overbelastning fx ved ensidigt arbejde
  • Stress og hovedpine
Massører i klinikken

Rygmassage hos MassageKompagniet

Book din rygmassage i København hos MassageKompagniet. Vi har specialiseret os i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med fysiurgisk massage.

Ved alle behandlinger gør vi brug af teknikker og erfaring inden for både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vi kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Derudover gives der ved vores ryg-massage på Østerbro råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen og især ryggen.

Slip for spændinger med professionel rygmassage

Hvis du døjer med stivhed, spændinger eller smerter i ryggen, så er der masser af hjælp at finde her hos os. Hos MassageKompagniet tilbyder vi nemlig dybdegående rygmassage i København, som har fokus på smertelindring og på at få løsnet ryggens muskulatur op. En anspændt og stiv ryg kan nemlig resultere i mange gener og smerter, sænke dit energiniveau og din overordnede fysiske og mentale ydeevne.

Derfor er det for os rigtig vigtigt at hjælpe dig, sådan at du bedre kan slappe af, føle dig fri og have det godt i din krop. Hos MassageKompagniet kan du få rygmassage på Østerbro i København, som kan hjælpe dig med både at mindske smerter, øge dit energiniveau og generelt få det bedre, både fysisk og mentalt.

Vi kombinerer effektive teknikker inden for både velværemassage og sportsmassage og gør os altid umage for at lave en behandling, som er særligt tilrettelagt til dig, din krop og dine behov.

Kvinde får massage

Få hjælp til spændinger i både nakke, skuldre og ryg

Er det rygmassage, du har brug for? Eller har du også spændinger i dine skuldre og nakke eller andre steder i kroppen? Hos MassageKompagniet taler vi altid med dig inden din ryg-massage for at undersøge, hvor dine smerter kommer fra, og hvilken massage der bedst vil kunne hjælpe dig af med dine spændinger. Det kan nemlig nemt være, at du også vil have gavn af en skuldermassage eller en nakkemassage, hvis du ønsker massage mod ondt i ryggen.

De forskellige områder i kroppen er nemlig tæt forbundet, og ved smerter i ryggen vil du også ofte opleve, at smerterne kan stråle ud til andre steder i kroppen – eksempelvis skuldre og nakke. Når du har ondt i nakken, så oplever du faktisk 75 % af tiden også spændinger i skuldrene. 50 % af tiden er det ryggen, som er spændt op, og som forårsager problemerne. Hos MassageKompagniet tilbyder vi dig både dybdegående skuldermassage, nakkemassage og rygmassage på Østerbro i København, så du virkelig kan komme problemerne til livs og opleve større frihed, bevægelighed og afslappethed i din krop.

De mange fordele ved at få rygmassage

Du kan opleve rigtig mange fordele ved at booke en rygmassage på Østerbro hos os. Massage har nemlig vist sig at have en rigtig stor positiv påvirkning på helbredet, idet det kan sænke dit niveau af kortisol i kroppen. Hvis du selv har haft travlt, mange deadlines og bolde i luften har du måske oplevet, at du kan føle dig træt, dine muskler er anspændte, du får hovedpine, fordøjelsesproblemer eller oplever andre ubehagelige fysiske og psykiske reaktioner.

Ved at få rygmassage eller nogle af vores andre behandlinger og massager giver du din krop mulighed for at blive helt afslappet, slippe den anspændte fornemmelse og komme sig, efter at du måske har oplevet stressende situationer. Massagen mod ondt i ryggen udløser nemlig en øget produktion af endorfiner, som kan give dig en behagelig rolig fornemmelse i kroppen, gøre dit humør bedre og sænke dit stressniveau. Vores rygmassage i København hjælper derfor ikke kun på ømme rygmuskulaturer – det kan faktisk forbedre hele din mentale og fysiske tilstand.

Ryg massage

Hvorfor vælge MassageKompagniets rygmassage?

Hos MassageKompagniet bliver du mødt af et stort antal professionelle og dygtige behandlere, som har forskellige baggrunde og kompetencer. Du kan eksempelvis blive behandlet af sportsmassører, kropsbehandlere, fysiurgiske massører eller psykomotoriske terapeuter. Fælles for alle vores behandlere er, at vi har en stor passion for menneskets fysiske og psykiske velvære og har et stort fokus på samspillet mellem krop og sind.

Vi arbejder altid målrettet på at forbedre din livskvalitet ved at befri dig for dine smerter, spændinger eller gener, sådan at du kan få mere energi og overskud til at fokusere på alt det, som gør dig glad. Det kan vi eksempelvis gøre ved at give dig en ryg-massage, hvis det særligt er dette område af kroppen, vi skal have arbejdet med.

Med MassageKompagniets rygmassage i København kan du derfor trygt læne dig tilbage og være helt sikker på, at du er i gode hænder og bliver behandlet af mennesker, som alle virkelig brænder for at hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at komme af med dine smerter og få endnu mere energi og livsglæde i din hverdag.

Få rygmassage i København med fokus på dine behov

Når du får en ryg-massage hos MassageKompagniet vil du opleve, at vi tager os tid til at lytte til dig, før vi behandler. Vi starter nemlig altid vores behandlinger og rygmassage i København med en samtale om, hvad du har brug for, hvor du oplever gener eller smerter, og hvad du håber at få ud af behandlingen. På den måde mener vi nemlig, at vi bedst kan hjælpe dig og opfylde dine ønsker og behov.

Hos MassageKomapgniet giver vi nemlig ikke standardiserede behandlinger. Vi ved, at ingen af os er ens, og at alle vores kroppe og behov er forskellige – og derfor skal vores rygmassage i København selvfølgelig også være forskellige og være tilpasset lige præcis til dig, din krop og dine behov. Vi tager derfor også udgangspunkt i teknikker fra forskellige typer af massage, fysiurgisk massage, sportsmassage og wellnessmassage, og så kombinerer vi de bedste metoder til at behandle lige netop dig og give dig den bedste rygmassage på Østerbro.  

Hvor er MassageKompagniet?