Nakkemassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Fysiurgisk massage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Nakkemassage hos MassageKompagniet

Nakkemassage er en behandlingsform, som blandt andet har til formål at afhjælpe spændingshovedpine. Områderne ved nakke og skuldre har tendens til at frembringe flere spændinger end kroppens andre områder.

Spændingshovedpine og stivhed i den øvre ryg kan derfor ofte spores tilbage til nakken og kan blandt andet skyldes forkerte arbejdsstillinger eller en dårlig soveposition. Her kan det hjælpe meget på problemerne at få løsnet op for musklerne.

Hos MassageKompagniet tilbyder vi dybdegående nakkemassage på Østerbro i København, som kan hjælpe dig af med spændinger i nakkeområdet samt hovedpine og stivhed i kroppen.

Dybdegående nakkemassage i København

MassageKompagniet på Østerbro har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling. Her kan du blandt andet få en nakkemassage i København, der bliver kombineret med teknikker og erfaringer fra sports- og wellnessmassage.

Massagen bygger på en god teoretisk forståelse og viden om muskulaturen. Vi tilbyder massagen i form af både single- og parmassage, hvor vi arbejder fokuseret på at fjerne spændinger og smerter. Ofte kombineres flere massageteknikker under en behandling med nakke-massage, idet det kan give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der til en behandling altid gode råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen, smerter ved nakke og skuldre samt spændingshovedpine.

Du kan få vores effektive nakkemassage i København, hvor du bliver mødt af hyggelige omgivelser og dygtige, professionelle behandlere.

Massører i klinikken

Vi behandler spændinger i både nakke, skuldre og ryg

Hos MassageKompagniet kan du udover nakke- og skuldermassage også få en dybdegående rygmassage. Der er nemlig en stor sammenhæng mellem din nakke, dine skuldre og din ryg, når det kommer til smerte og spændinger. Har man ondt i nakken, er det vores erfaring, at man i 75 % af tiden også har spændinger i skuldrene. 50 % af gangene er det faktisk ryggen, som egentligt er spændt op og som forårsager problemerne, da den kan sende spændingerne op mod skuldrer og nakke, hvor smerterne mærkes stærkest.

Ved at få en dybdegående rygmassage eller kombinere massagen i dette område med nakke- og skuldermassage vil du derfor ofte virkelig kunne komme problemet til livs og opleve større afslappethed, bevægelighed og frihed i hele området. Ved at få en nakke- og skuldermassage eller rygmassage hos os kan du nemlig være sikker på, at vi tager hele din krop og dine problematikker i betragtning. På den måde mener vi nemlig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt og gøre den største forskel for dig og din krop.

Mindsk smerter og ømhed med nakkemassage

Her hos MassageKompagniet tilbyder vi dybdegående nakkemassage på Østerbro i København, som har fokus på smertelindring og på at få løsnet op for spændingerne i nakkeområdet. Vi ved nemlig, at rigtig mange mennesker kommer til at spænde op netop i det område, og at smerter fra nakke og skuldre kan skabe spændingshovedpine og smerter andre steder i kroppen.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få afspændt musklerne, sådan at din eventuelle ømhed, stivhed og smerte bliver lindret, og du får forebygget tiltagende gener og spændinger.

Ved at investere den tid i dig selv og få en nakke-massage i København kan du være sikker på at få større ro, overskud og frihed i hverdagen, fordi du dermed ikke skal bruge energi på ubehagelige fornemmelser eller smerter i din nakke. Det muliggør en livskvalitet og livsglæde, som en ubehagelig hovedpine eller dundrende smerter kan sætte en dæmper for.

Her hos os tilbyder vi en professionel og dybdegående nakkemassage på Østerbro, og du kan vælge mellem flere forskellige typer massage, alt efter hvad du har behov for.

Kvinde får massage

Nakkemassage til dig med stillesiddende arbejde

Foregår meget af din arbejdsdag foran computeren i den samme arbejdsstilling? Så er der stor sandsynlighed for, at du oplever en vis grad af anspændthed og stivhed, eller at du får smerter forskellige steder i kroppen. Her kan det være en rigtig god idé at bestille tid til nakkemassage i København hos MassageKompagniet. Smerterne opstår især, hvis du ikke sørger for indimellem at få løsnet op for muskulaturen. Mange mennesker oplever, at det særligt er i nakken, omkring skuldrende eller i ryggen, at der opstår ømhed eller smerter ved stillesiddende arbejde eller dårlige arbejdspositioner.

Hvis du oplever smerter eller føler dig stiv i nakke, skuldre eller ryg, eller hvis du gerne vil forebygge problemerne ved stillesiddende arbejde, så kan det være en rigtig god idé regelmæssigt at få en nakkemassage på Østerbro. På den måde kan du være på forkant og få løsnet dine muskler op, inden det bliver et problem med stivhed i nakke og skuldre. Du kan læse meget mere om vores nakke-massage i København her på siden, som kan hjælpe dig med dine gener og løsne op for de spændinger, der kan opstå ved stillesiddende arbejde.

MassageKompagniets nakke- og skuldermassage

Når du får nakke- og skuldermassage hos MassageKompagniet bliver du mødt af et stort antal professionelle og kompetente behandlere, som har forskellige baggrunde og kompetencer. Hos os kan du eksempelvis blive behandlet af sportsmassører, kropsbehandlere, fysiurgiske massører eller psykomotoriske terapeuter.

Fælles for alle vores behandlere og behandlinger er blandt andet, at vi altid gør os umage med at lytte til dig og forstå dine ønsker og behov, før vi begynder behandlingen. Denne fremgangsmåde gør os nemlig i stand til at skræddersy og målrette behandlingen bedst muligt efter netop dig. Med en nakke- og skuldermassage hos MassageKompagniet får du derfor heller aldrig en standardbehandling ud fra en fast, standardiseret formel.

Hos os kan du nemlig være sikker på, at vi tager dig og dine særlige behov i betragtning, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at føle dig fri i din krop.

Ryg massage

Specialiseret skulder-massage på massageklinik i København

Hos MassageKompagniet får du dybdegående og forebyggende skulder-massage og mange andre behandlinger af vores professionelle behandlere. Vi har specialiseret os i forebyggende behandlinger og fokuseret smertelindring med fysiurgisk massage. Massagen i nakke- og skulderområdet fokuserer på at fjerne spændinger og gener, og vi arbejder derfor dybdegående med musklerne, så de bliver mere smidige og afslappede.

Vi kombinerer effektive teknikker og erfaringer inden for både wellness og sportsmassagen til skulder-massagen, sådan at du kan være sikker på, at vi giver dine skuldre og din nakke den bedste behandling, og at du får det maksimale udbytte af tiden. Vores skulder-massage foregår i hyggelige omgivelser på Østerbro i København. Vi tilbyder desuden altid gode råd og vejledning omkring teknikker, der kan være med til at forebygge dagligdagens slid på kroppen og smerter og ømhed i hverdagen.

Hvor er MassageKompagniet?