Nakkemassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Nakkemassage

Nakkemassage er en behandlingsform, som bl.a. har til formål at afhjælpe spændingshovedpine. Nakken og skulderområderne er tilbøjelig til at frembringe flere spændinger end andre områder på kroppen. Spændingshovedpine og stivhed i øvre ryg kan spores tilbage til nakken, og kan blive frembragt af forkerte arbejdsstillinger, dårlig soveposition m.m.

Nakkemassage kan hjælpe med at

  • Fjerne hovedpine.
  • Løsne muskulaturen omkring nakke, skuldrer og hoved.
  • Reducere spændinger og stivhed.
  • Forebygge myoser og infiltrationer.

Nakkemassage i København

MassageKompagniet på Østerbro har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling til bl.a. nakkemassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor sports og wellnes massage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.
Vi tilbyder single samt par-massage og arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med nakkemassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Kvinde får massage

Hvor er MassageKompagniet?