Nakkemassage

Specialister i smertelindring

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Nakkemassage

Nakkemassage er en behandlingsform, som bl.a. har til formål at afhjælpe spændingshovedpine. Nakken og skulderområderne er tilbøjelig til at frembringe flere spændinger end andre områder på kroppen. Spændingshovedpine og stivhed i øvre ryg kan spores tilbage til nakken, og kan blive frembragt af forkerte arbejdsstillinger, dårlig soveposition m.m.

Nakkemassage kan hjælpe med at

  • Fjerne hovedpine
  • Løsne muskulaturen omkring nakke, skuldrer og hoved
  • Reducere spændinger og stivhed
  • Forebygge myoser og infiltrationer

Nakkemassage i København

MassageKompagniet på Østerbro har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling til bl.a. nakkemassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor sports og wellnes massage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen.
Vi tilbyder single samt par-massage og arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med nakkemassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Kvinde får massage

Hvor er MassageKompagniet?