Massør Job 2018-03-13T13:35:01+00:00

massør søgesMassør søges til deltidsstilling – Freelancer foretrækkes.

Har du en relevant uddannelse inden for massagebehandlinger, og er du på udkig efter en stilling som massør, er du muligvis vores nye kollega. Vi har nemlig travlt og søger derfor kompetente behandlere til minimum 2 vagter eller mere om ugen til vores afdeling på Østerbro, hvor vi særligt fokuserer på smertelindrende samt forebyggende massagebehandlinger.

 

Som person er du
– Udadvendt, løsningsorienteret og med gåpåmod til at takle dagens udfordringer. Det mener vi er den bedste indstilling for, du kan udvikle dig.
– Du er tålmodig over for både klienter og kollegaer, da alle kan begå fejl – Det er måden hvorpå vi takler udfaldet, som i sidste ende afgør skadens omfang.
– Du trives at arbejde i et team, men ligeledes værdsætter vi også, at du kan arbejde selvstændigt, når dette kræves.
> Dvs. hvis du står alene, uden nogen at rådføre dig med, så ser vi hellere du tager en selvstændig beslutning, og hvis den ikke er i overensstemmelse med klinikkens retningslinier, så bliver du blot gjort klogere til næste gang – Værre er det ikke.

Du skal have gåpåmod og tro på dig selv, så kommer andre også til det 😉

Dine kompetencer ligger i fysisk og faglig styrke kombineret med en særlig interesse for dit erhverv, samt en serviceminded tilgang til dine klienter. Det er desuden vigtigt, at du taler flydende dansk, da en god kommunikation med din klient kan have stor indvirkning på deres modtagelighed til din behandling. Vi vægter dine personlige styrker mere end dine faglige. Da du på det faglige område kan udvikle dig i samme hastighed, som du selv interesserer dig for området. Her tænker vi særligt på dine faglige kompetencer/erfaringer med klienter som ønsker smertebehandling. Det er her vi er stærke og dine nye kollegaer er dygtige til at lære fra sig.

Dine opgaver omfatter, udover effektive behandlinger, også klient-journalføring efter hver behandling, klargøring af kabiner med rene lagner/håndklæder mm. Derudover kan der i mindre omfang komme små rengøringsopgaverne indover, hvis tiden tillader det.

Massør søges lige nu til MassageKompagniet.

Klinikkens åbningstider er mandag til lørdag i tidsrummet kl.09.00-20.00 og søndag kl.10.00-19.00.

Lønnen er baseret på din erfaring og kompetencer, og du vil være tilknyttet som selvstændig behandler med eget CVR.nr.
Din løn kan derfor variere fra 150 – 200 kr. pr. time + moms. Endnu højere, hvis du er momsfritaget.
– Det afhænger af om du er nyuddannet og kræver oplæring/udvikling eller om du er en erfaren behandler.

Da vi ønsker at give vores kunder effektive behandlinger, vil det absolut være en fordel, hvis du også har evner inden for andre nærliggende behandlingsmetoder såsom kranio-sakral, akupunktur, triggerpunkts-stimulation etc.Alternativ massageform

Skriv nogle ord om dig selv, vedhæft et CV og send det til info@massagekompagniet.dk.
– Såfremt du har spørgsmål, kan du også vælge at sende dem på mail, eller ring på 88 87 63 53 og spørg efter Kenneth eller Jaleel.

Vi glæder os til at høre fra dig.
MassageKompagniet  🙏🏼