Effektiv smertelindring

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Effektiv smertelindring

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.
Læs mere om vores Hygiejne-indsats her

MassageKompagniet på Østerbro

Hvad siger vores besøgende om os?

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Massage Østerbro

Hos MassageKompagniet på Østerbro er du sikret en specialiseret massør, der udøver forebyggende behandling og smertelindring gennem fysiurgisk massage – en alsidig massageform, hvor vi arbejder med både muskler og væv.

Vores ekspertise bygger på stor erfaring med teknikker fra bl.a. wellness- og sportsmassage. Det, at vi kombinerer mange forskellige massageteknikker gør, at vi hurtigt kan identificere og fjerne de spændinger og smerter, du oplever i forbindelse med og som følge af fysisk aktivitet, hårdt eller repetitivt arbejde. Du får en skræddersyet oplevelse, der tager højde for netop dine behov. Det samme gælder naturligvis også for parmassage.

Udover selve massagen vil du kunne drage fordel af vejledning og råd om, hvordan du bruger din krop optimalt og skånsomt, så du kan forebygge det evige slid, vi alle udsætter vores kroppe for med vores daglige gøremål. Hos MassageKompagiets behandlere er din krop i varme og kyndige hænder.

Kvinde får massage
Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.” Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Hvor er MassageKompagniet?