Massage på Østerbro

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Massage København

Massagekompagniet på Østerbro

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Massage på Østerbro

Hos MassageKompagniet på Østerbro er du sikret en specialiseret massør, der udøver forebyggende behandling og smertelindring gennem fysiurgisk massage – en alsidig massageform, hvor vi arbejder med både muskler og væv.

Vores ekspertise bygger på stor erfaring med teknikker fra bl.a. wellness- og sportsmassage. Det, at vi kombinerer mange forskellige massageteknikker, gør, at vi hurtigt kan identificere og fjerne de spændinger og smerter, du oplever i forbindelse med og som følge af fysisk aktivitet, hårdt eller repetitivt arbejde. Du får en skræddersyet oplevelse, der tager højde for netop dine behov. Det samme gælder naturligvis også for vores parmassage.

Ikke nok med at vi tilbyder en skræddersyet massage på Østerbro, vil du også kunne drage fordel af vejledning og råd om, hvordan du bruger din krop optimalt og skånsomt. På den måde kan du forebygge det evige slid, vi alle udsætter vores kroppe for med vores daglige gøremål. Hos MassageKompagniets behandlere er din krop i varme og kyndige hænder.

Hvorfor vælge MassageKompagniet?

“The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others”. 

Hos MassageKompagniet går vi ikke bare på arbejde for at give massage på Østerbro. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og vi har alle det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om at forbedre livskvaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i livsglæde, efter at vores kunder er blevet behandlet hos os, er det, der motiverer os hver dag.

Vælger du at booke en massage på Østerbro hos os, får du professionel behandling i centrale og lyse omgivelser. Vi har lange åbningstider, som tilgodeser vores mange forskellige kunder og deres hverdag. Gør dig selv en tjeneste og book en massage på Østerbro i dag.

Massører i klinikken

Forskellige typer massage på Østerbro

Her hos MassageKompagniet er vi så heldige at have en lang række specialister og professionelle massører ansat, og det betyder, at vi kan tilbyde mange forskellige massagetyper. Det giver dig mulighed for at samle hele din behandling her hos os. Måske starter du med at have behov for én type massage, og så finder du senere hen ud af, at det kunne gavne dig med en anden behandlingsform. I så fald er der gode chancer for, at vi kan tilbyde dig lige den massage på Østerbro, du har brug for.

Vores forskellige massagetyper omfatter nemlig både fysiurgisk massage, sportsmassage, parmassage gravidmassage, wellness-massage og fodmassage, som tilbyder noget forskelligt hver især. Du kan læse om de forskellige typer af massage på Østerbro her på vores hjemmeside, hvis du klikker dig ind på de forskellige typer i menuen øverst. Selvom det kan være en rigtig god idé at have en forståelse for, hvilken type behandling du vil have, inden du møder op, er det dog ikke et krav.

Når du booker en massage på Østerbro her hos os, starter du nemlig udelukkende med at tage stilling til, hvor lang din behandling skal være. Når du så møder op, starter du og din behandler med en kort snak om dine behov og ønsker, og her sporer I jer sammen ind på, hvilken type massage der vil gavne dig mest i lige netop din situation.

Fordelene ved et længere behandlingsforløb

Vores kunder kommer til os for at få massage på Østerbro af forskellige årsager. Nogen kommer, fordi de har aktuelle smerter, som de er interesserede i at få væk. Andre kommer med et ønske om at forebygge eventuelle smerter og gener, fordi de ved, de har en hverdag, hvor risikoen for smerter er høj. Det kan være et stillesiddende arbejde, et meget fysisk krævende arbejde eller noget helt tredje.

Når du booker en massage på Østerbro hos os, er der god chance for, at du kun har behov for at komme et par gange, før vi sammen har løst dit problem eller i al fald har lagt en plan, som fremadrettet skal holde dig smertefri. Der er dog også rigtig mange, som booker en massage på Østerbro, som ender med at være hos os i et længere forløb, og det er der rent faktisk mange fordele ved.

I et længere forløb er der gode chancer for at komme til bunds med aktuelle smerter og gener, ligesom der er rig mulighed for at forebygge eventuelle kommende problemer. Et længere forløb med massage på Østerbro kan derfor være et godt valg.

Kvinde får massage

Vi tilbyder også massage på Østerbro til gravide

Er du gravid, er du sikkert også øm og besværet! Alt afhængig af hvor langt du er i graviditeten, tilbyder vi flere former for massage på Østerbro, som vil gøre dig godt. Det allervigtigste, når vi har med gravidmassage at gøre, er briksen. Har du ikke adgang til en gravid-briks, er der stor risiko for, at du ikke får det optimale ud af din massage. Alle brikse hos MassageKompagniet er imidlertid lavet, så de kan transformeres til gravid-brikse. På den måde er der rig mulighed for, at du som gravid kan komme til og få en massage på Østerbro, som din ømme og overbelastede krop vil have godt af.

Med gravidmassage gælder det, at vores behandlere rammer den helt rigtige balance mellem at være skånsom og så give dig den behandling, du har brug for. Mange af de gravide, som tidligere har været til massage på Østerbro hos os, har haft så god gavn af behandlingen, at de er kommet fremtidige smerter i forkøbet, og at især den sidste del af graviditeten har været mindre smertefuld.

Hvordan forløber en konsultation hos os?

Vælger du at booke en massage på Østerbro her hos MassageKompagniet, forløber behandlingen som følger. Når du foretager bookingen, vælger du blot længden på massagen. Fokuspunkter og behov taler du med din behandler om, når du kommer.

Vi starter nemlig altid med en indledende snak, hvor du får mulighed for at fortælle om dine konkrete behov, men da vi fører klientjournal, behøver du kun at fortælle indgående om din situation første gang. De følgende gange slår behandleren blot op i din journal og orienterer sig der. Du kan naturligvis altid fortælle behandleren om eventuelle nye ting inden massagens start.

Selve massagen på Østerbro er ofte en blanding af forskellige massagetyper, da vi oplever, at vi når bedst muligt i bund på den måde. Du kan desuden være helt sikker på, at vores massører og øvrige behandlere mestrer de teknikker, de benytter. Kvaliteten i vores behandlinger er i det hele taget noget, vi værner rigtig meget om.

Ryg massage

Hvor er MassageKompagniet?