Effektiv smertelindring

Mere livskvalitet

55.000+

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.

MassageKompagniet på Østerbro

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Massage Østerbro

Hos MassageKompagniet på Østerbro er du sikret en specialiseret massør, der udøver forebyggende behandling og smertelindring gennem fysiurgisk massage – en alsidig massageform, hvor vi arbejder med både muskler og væv.

Vores ekspertise bygger på stor erfaring med teknikker fra bl.a. wellness- og sportsmassage. Det, at vi kombinerer mange forskellige massageteknikker gør, at vi hurtigt kan identificere og fjerne de spændinger og smerter, du oplever i forbindelse med og som følge af fysisk aktivitet, hårdt eller repetitivt arbejde. Du får en skræddersyet oplevelse, der tager højde for netop dine behov. Det samme gælder naturligvis også for parmassage.

Udover selve massagen vil du kunne drage fordel af vejledning og råd om, hvordan du bruger din krop optimalt og skånsomt, så du kan forebygge det evige slid, vi alle udsætter vores kroppe for med vores daglige gøremål. Hos MassageKompagiets behandlere er din krop i varme og kyndige hænder.

Kvinde får massage
Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

"The best way to find yourself... is to lose yourself in the service of others."

Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Hvor er MassageKompagniet?