Massage Østerbro

Klinikken holder lukket (foreløbigt) frem til d.14 april 2020 - jf. regeringens udmelding om særlig lukkeforbud.

- Hvis du har en tidligere booking, skal du se bort fra evt. auto-påmindelser (Vi har oplevet udfordringer med systemet og undskylder ulejligheden).
- Har du Gavekort eller Klippekort, som udløber i lukkeperioden, kan du naturligvis forvente at vi udsætter udløbsdatoen.

Uanset dine bekymringer, så kan du roligt forvente at vores tilgang vil være empatisk for din situation og du vil blive taget hånde om med samme loyalitet og kærlighed, som du er vant til.

De bedste ønsker til dig og din familie.

Jaleel Hamid
MassageKompagniet

Massage Østerbro

Hos MassageKompagniet på Østerbro er du sikret en specialiseret massør, der udøver forebyggende behandling og smertelindring gennem fysiurgisk massage ─  en alsidig massageform, hvor vi arbejder med både muskler og væv.

Vores ekspertise bygger på stor erfaring med teknikker fra bl.a. wellness- og sportsmassage.  Det, at vi kombinerer mange forskellige massageteknikker, gør, at vi hurtigt kan identificere og fjerne de spændinger og smerter, du oplever i forbindelse med og som følge af fysisk aktivitet, hårdt eller repetitivt arbejde. Du får en skræddersyet oplevelse, der tager højde for netop dine behov. Det samme gælder naturligvis også for parmassage.

Udover selve massagen vil du kunne drage fordel af vejledning og råd om, hvordan du bruger din krop optimalt og skånsomt, så du kan forebygge det evige slid, vi alle udsætter vores kroppe for med vores daglige gøremål. Hos MassageKompagniets behandlere er din krop i varme og kyndige hænder.

Pris 379 kr.

Alle behandlinger begynder med, at vi varmer dine muskler grundigt op. Herefter er det helt op til dig, om behandlingen skal ske med fokus på specifikke ømme steder på kroppen, eller om du ønsker en skøn afspændingsmassage.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Vi anbefaler, at du reserverer 50 min. eller derover, hvis du:

  • Ønsker at kombinere smertelindrende massage med afspændingsmassage.
  • Har stærke smerter i flere områder
  • Ønsker at at få masseret en større del af kroppen.
Pris 489 kr.

Efter en grundig opvarmning af dine muskler ved hjælp af blide massageteknikker får du en længere afspændingsmassage i den del af kroppen, du har valgt. Her vil også være tid til en fokuseret behandling af særligt ømme punkter.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Vi anbefaler, at du reserverer 65 min. eller derover, hvis du:

  • Har store smerter
  • Mange ømme punkter på din krop
  • Ønsker en afstressende velværemassage
Pris 599 kr.

Behandlingstider på 65 min eller mere er til helkropsmassage eller til behandlinger af mange og stærke smerter, hvor der er behov for at gå i dybden. Efter vi har varmet dine muskler grundigt op, vil vi i henhold til dine ønsker behandle dig med en velværemassage af hele kroppen eller evt. bruge tiden på at behandle særligt smertefulde områder.

(Tiden er inklusiv omklædning og betaling.)

Skulle du have brug for mere end 65 min. behandlingstid, vil vi bede dig kontakte os pr. mail eller ringe til os på 8887 6353.

Klik her for ParMassage.

Prisen er kun baseret på behandlingstiden, uanset hvilken type massage eller smertebehandling du ønsker.

Book din behandling Nu Her

Aflysning af booket tid. Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid som muligt.
Vi bliver nemlig kede så kede af det, når klienterne ikke dukker op.

Massagebehandlingerne foregår i elegante omgivelser
ved Trianglen på Østerbro i København.

Massagekompagniet adresse se kort