Massage Østerbro

Massage Østerbro

Hos MassageKompagniet på Østerbro er du sikret en specialiseret massør, der udøver forebyggende behandling og smertelindring gennem fysiurgisk massage, som er en alsidig massageform, hvor der arbejdes med væv og muskulatur. Du vil opleve en ekspertise der bygger på en stor erfaring med teknikker vedrørende wellness-og sportsmassage. Der vil være et stort fokus på at fjerne de spændinger og smerter du oplever i forbindelse med fysisk aktivitet og hårdt arbejde, hvilket vil gøres med et stort udvalg af forskellige massageteknikker, der fungerer optimalt på din krop. Du vil således få en skræddersyet oplevelse, der tager højde for dine behov. Det samme gælder naturligvis også for parmassage. Udover selve massagen, vil du kunne drage fordel af yderligere vejledning og råd omkring din krop, så du kan forberede din krop og forebygge det evige slid, vi udsætter vores krop for. Hos MassageKompagniets massører på Østerbro er du i gode og kyndige hænder, når det gælder pleje af væv og muskulatur.

Pris 359 kr.

Enhver behandling starter med en opvarmning af musklerne i den del af din krop, du ønsker behandlet. Efterfølgende kan du bestemme om massagen skal omhandle specifikke ømme steder på kroppen eller, om du ønsker en skøn afspændingsmassage. Husk endelig at reservere mere tid, hvis du har mange stærke smerter eller ønsker større dele af kroppen masseret.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Du bør bestille en længere behandlingstid, hvis du har stærkere smerter eller ønsker at få masseret en større del af kroppen.

Pris 469 kr.

Efter en grundig opvarmning af musklerne ved hjælp af blide massageteknikker, vil du få en længerevarende afspændingsmassage i den udvalgte kropsdel. Der vil også være god tid til en mere fokuseret behandling på specielt ømme og smerteramte steder på kroppen.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Det anbefales at man bestiller en længere behandlingstid på ca. 60 min., hvis man har mange smerter og ømme punkter på kroppen. Der skal også bruges en længere behandlingstid, hvis man ønsker en afstressende velværemassage.

Pris 579 kr.

Behandlingstider på 65 min eller mere er til helkropsmassage eller til behandlinger af mange og stærke smerter, hvor der er behov for at gå i dybden. Efter en grundig opvarmning af musklerne, vil vi i henhold til kundens ønsker behandle dig med en velværemassage af hele kroppen eller evt. bruge tiden på at behandle særlig smertefulde områder.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Skulle du have brug for mere end 60 min. behandlingstid, vil vi bede dig kontakte os pr. mail eller ringe til os på 8887 6353.

Klik her for par-massage.

Prisen er kun baseret på behandlingstiden. Uafhængig af hvilken type massage eller smertebehandling du ønsker.

Book din behandling Nu Her

Find en tid & book din massage

Aflysning af booket tid. Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid, som muligt. Vi bliver nemlig altid kede af det, når kunderne ikke dukker op 🙂

Massagebehandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Triangel på Østerbro i København Ø.

Massagekompagniet adresse se kort