Fysiurgisk massage

Dybdegående massage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Dybdegående massage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Dybdegående massage

Dybdemassage er velegnet til smertelindring og behandling af muskelspændinger overalt i kroppen samt andre problemer, som påvirker bevægelsesapparatet. Ved dybdegående massage arbejdes der med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer der iltet blod ind i musklen.

Det giver næring til området, hvorved blodcirkulationen forbedres mærkbart. Myoser slippes, og affaldsstoffer transporteres væk. Booker du en dybdegående massage i København hos os, skal du dog være opmærksom på, at der arbejdes på grænsen af smertetærsklen, og at åndedrættet spiller en væsentlig rolle.

De positive virkninger ved dybdemassage

  • Spændte og stive muskler løsnes, hvorved kroppen afstresses.
  • Bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Blodgennemstrømning i musklerne øges.
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet.
  • Smertelindring – produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges.
  • Restitutionstid efter muskelskader forkortes.
Massører i klinikken

Dybdegående massage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med dybdegående massage. Vi kombinerer teknikker og erfaring inden for både velværemassage og sportsmassage med en god teoretisk forståelse for muskulaturen. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vi kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med dybdemassage for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Derudover gives der ved en dybdegående massage i København også råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen. Vores dybdegående massage på Østerbro foregår i elegante omgivelser ved Trianglen.

Hvorfor vælge MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Afhængigt af hvilke problemer du oplever, og hvor langt du er i din graviditet, vil din massør anvende forskellige massageformer. Udgangspunktet for vores graviditetsmassage vil dog altid være den svenske massageteknik, der udføres med bløde strøg. Alle vores massører er uddannede som fysiurgiske massører med speciale i smertebehandling.

Hos MassageKompagniet går vi ikke bare på arbejde for at give dybdegående massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og vi har et dybtliggende personligt ønske om at forbedre livskvaliteten for andre. Det ønsker vi at gøre ved at befri dig for dine smerter, så du kan fokusere på det, som gør dig glad. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde efter en dybdegående massage hos os i København er det, der motiverer os hver dag.

Kvinde får massage

En dybdegående massage med dig i fokus

Er du bosat i København, og søger du en massageklinik med fokus på den enkelte? Så prøv en dybdegående massage på Østerbro hos MassageKompagniet, som kan give dig øget bevægelighed og mere glæde i hverdagen. Vi lytter altid inden, vi begynder en dybdemassage, så vi sikrer os, at du får den rette behandling til lige netop dine behov. Det betyder, at vi har fokus på din historie og dine individuelle udfordringer for at skabe det rette udgangspunkt og udvælge de mest passende massageteknikker.

Der føres altid en grundig patientjournal, så selv hvis du kommer ind til en ny behandler, vil der være styr på din historik. Når vi tilpasser behandlingerne, har vi nemmere ved at opnå effektiv smertelindring, som virkelig gør en forskel. Booker du en dybdegående massage på Østerbro hos os, kan vi dermed hjælpe dig med at komme samtlige problemstillinger til livs ved hjælp af dybe pres og bevægelser. Uanset om du døjer med spændte muskler, ømhed eller lav bevægelighed, så kan en dybdegående massage i København have en positiv effekt på din overordnede følelse af velvære.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos MassageKompagniet, hvor det altid er dig, der er i fokus.

Afstress kroppen med dybdemassage

Vi har stort fokus på at skabe hygiejniske og behagelige rammer for vores klienter, når de kommer ind til en dybdegående massage. Derfor bliver vores behandlingslokaler selvfølgelig desinficeret mellem alle behandlinger for at skabe de optimale forhold for din dybdemassage.

Hos MassageKompagniet er det vores fælles mission at sikre dig det maksimale udbytte af din behandlingstid. Derfor arbejder vi målrettet og dedikeret, når vi lægger en skræddersyet plan for, hvordan vi fjerner dine smerter og spændinger. Vi oplever, at vi opnår den mest effektive dybdemassage, når vi benytter os af flere forskellige teknikker og massageformer.

Vi kombinerer blandt andet dybdegående massage i København med sportsmassage, fysiurgisk massage og triggerpunktsbehandling.

Vil du gerne bestille tid til en dybdegående massage på Østerbro? Det kan du gøre online her på hjemmesiden, og du skal blot vælge det tidsinterval, der passer bedst til dine behov.

Ryg massage

Dybdegående massage til ethvert behov

Når du bestiller tid til en dybdegående massage på Østerbro hos os, kan du vælge mellem forskellige tidsrammer og prisklasser. Vores korteste dybdemassage på 35 minutter har fokus på smertelindring af en mindre kropsdel som eksempelvis lænden.

Hvis du går rundt med stivhed i nakken, så er denne behandlingslængde ideel til at afstresse og løsne op for den slags spændinger. Søger du derimod dybdegående massage af flere mindre kropsdele eller èn større kropsdel såsom hele ryggen, så er vores behandling på 50 minutter mere passende.

Vi tilbyder også dybdegående massage i København med en variation på 65 minutter, hvor der er rigelig tid til at gå i dybden med hele bagsiden af kroppen. Denne behandlingstid passer godt til dig, der gerne vil have fokus på flere afgrænsede områder under samme behandling.

Uanset om du har en sportsskade, en arbejdsskade, eller du drømmer om en wellness behandling, så kan vi hjælpe dig.

Empatiske og dedikerede behandlere

Vi har et bredt team af massører, kropsbehandlere og terapeuter, der alle har en stor passion for menneskets velvære. Vores professionelle og imødekommende behandlere har både specialiseret sig i forebyggende behandlinger og smertebehandlinger. Uanset om du kommer ind med en skade, eller blot har et ønske om at forebygge, så kan en dybdegående massage give dig større bevægelighed i både muskler, sener og led.

Når du kommer ind til en dybdegående massage i København, vil din behandler arbejde fokuseret med at løsne dine spændinger og smertelindre, så du igen kan blive den bedste version af dig selv. Vi løser enhver opgave med stor empati og dedikation til den enkelte kundes behov.

Er dybdegående massage egnet til dig?

Her hos MassageKompagniet tilbyder vi adskillige massageformer til ethvert behov. Vores dybdegående massage på Østerbro lægger sig tæt op ad fysiurgisk massage, som ligeledes er en massageform, hvor der arbejdes med muskulaturen i dybden. Begge dybdemassager er velegnede til smertelindring, men hvor dybdegående massage egner sig perfekt til muskelskader og spændinger, så er vores fysiurgiske massage en god løsning til dig, der er påvirket af stillesiddende arbejde, stress eller lignende indflydelse.

Fysiurgisk massage fokuserer ligesom en dybdegående massage på hele bevægelsesapparatet, men går mere målrettet ind og arbejder med nervesystemet, som kommer under pres, når vi er stressede og har travlt i hverdagen. Læs mere om den fysiurgiske massage, vi tilbyder, her.

Hvor er MassageKompagniet?