Gravid massage København

GravidMassage


Alle vores brikse kan indstilles til gravidmassage med ekstra plads til mave og barm, ligesom alle vores behandlere har behandlet et utal af gravide med vidt forskellige problematikker. Som gravid har du måske oplevet, at mange ting tager længere tid end vanligt. Sådan er det også, når du får massage. Derfor anbefaler vi,at du som minimum booker 50 min. behandling, hvis du er gravid. Når du booker vil du opleve, at du ikke kan vælge en decideret “gravid-” eller “graviditetsmassage” ─ alle vores behandlere kan behandle gravide, og alle vores behandlingsrum og -brikse kan indstilles til gravide. Har du spørgsmål til behandlingen, særlige gener eller behov, har du mulighed for at skrive dem i en note til din booking. Du er også velkommen til at ringe til os eller vente med at beskrive dine problematikker, til du møder din behandler.

Gravidbriks i wellnessKompagniet i københavn

Den positive effekt af GravidMassage:

  • Din krops stressniveau reduceres.
  • Smerter i led, scener og ligamenter lindres ved hver behandling og holdes i ave ved regelmæssige behandlinger.
  • Det generelle ubehag, der kan opstå under din graviditet, erstattes af en dominerende følelse af velvære.
  • Rygsmerter, nakkeproblemer, benkramper, hovedpine og hævelser som følge af graviditet reduceres.
  • Blod- og lymfeomløbet forbedres, så du slapper mere af, hvilket kan føre til bedre nattesøvn og i visse tilfælde også bidrage til et lysere humør, da det forbedrer kroppens forudsætninger for at tackle hormonelle forandringer.

Efterfødselsmassage kan give din krop det energiboost, den trænger til oven på det fysiske og følelsesmæssige pres, du oplever efter at have født. MassageKompagniet anbefaler komplementerende graviditets- og eftergraviditetsbehandling. Tal med din behandler om, hvilke behandlingsforløb der vil være bedst for dig ─ de har forståelse for, at massagebehandling kan være en stor udskrivning, og de kan vejlede dig om, hvordan du opnår det bedste forløb med udgangspunkt i fx vores GenbookingsRabatter og Klippekort. 

Book din behandling Nu Her

 

GravidMassage København

Hos MassageKompagniet gør vi os ekstra umage med at sørge for, at du, der skal have gravid-massage, føler dig ekstra godt tilpas. Alle vores brikse kan indstilles til gravidbehandlinger, så du kan ligge på maven med hovedet nede i ansigtsstøtten og slappe af i hele kroppen. På den måde får du mest muligt ud af din massagebehandling.

Afhængigt af dine problematikker og hvor langt du er i din graviditet, vil din massør anvende forskellige massageformer. Udgangspunktet vil dog altid være den svenske massageteknik, der udføres med lange og bløde strøg. Alle vores massører er uddannede som fysiurgiske massører med speciale i smertebehandling. Hver især har de udvidet deres faglighed og teknikker gennem mange års praktisk erfaring og øvrig uddannelse inden for bl.a. wellness massage.

Vores GravidMassage foregår i København tæt ved Trianglen metrostation på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort