Gravidmassage

Specialister i smertelindring

+55.000

behandlinger

97%

giver os 5 stjerner

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Gravidmassage

Alle vores brikse kan indstilles til gravidmassage med ekstra plads til mave og barm, ligesom alle vores behandlere har behandlet et utal af gravide med vidt forskellige problematikker. Som gravid har du måske oplevet, at mange ting tager længere tid end vanligt. Sådan er det også, når du får massage. Derfor anbefaler vi, at du som minimum booker 50 min. behandling, hvis du er gravid. Når du booker vil du opleve, at du ikke kan vælge en decideret “gravid-” eller “graviditetsmassage” ─ alle vores behandlere kan behandle gravide, og alle vores behandlingsrum og -brikse kan indstilles til gravide. Har du spørgsmål til behandlingen, særlige gener eller behov, har du mulighed for at skrive dem i en note til din booking. Du er også velkommen til at ringe til os eller vente med at beskrive dine problematikker, til du møder din behandler.

Graviditetsbriks

De positive virkninger ved gravidmassage

  • Din krops stressniveau reduceres.
  • Smerter i led, scener og ligamenter lindres ved hver behandling og holdes i ave ved regelmæssige behandlinger.
  • Det generelle ubehag, der kan opstå under din graviditet erstattes af en dominerende følelse af velvære.
  • Rygsmerter, nakkeproblemer, benkramper, hovedpine og hævelser som følge af graviditet reduceres.
  • Blod- og lymfeomløbet forbedres, så du slapper mere af, hvilket kan føre til bedre nattesøvn og i visse tilfælde også bidrage til et lysere humør, da det forbedre kroppens forudsætninger for at tackle hormonelle forandringer.

Efterfødselsmassage kan give din krop det energiboost, den trænger til oven på det fysiske og følelsesmæssige pres, du oplever efter at have født. MassageKompagniet anbefaler komplementerende graviditets- og eftergraviditetsbehandling. Tal med din behandler om, hvilket behandlingsforløb der vil være bedst for dig – de har forståelse for, at et behandlingsforløb kan være en stor udskrivning, og de kan vejlede dig om, hvordan du får mest mulig værdi med udgangspunkt i vores GenbookingsRabat og Klippekort.

Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

"The best way to find yourself... is to lose yourself in the service of others."

Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Graviditetsmassage i København

Hos MassageKompagniet gør vi os ekstra umage med at sørge for, at du, der skal have gravidmassage, føler dig ekstra godt tilpas. Alle vores brikse kan indstilles til gravidbehandlinger, så du kan ligge på maven med hovedet nede i ansigtsstøtten og slappe af i hele kroppen. På den måde får du mest muligt ud af din massagebehandling. Afhængigt af dine problematikker og hvor langt du er i din graviditet, vil din massør anvende forskellige massageformer. Udgangspunktet vil dog altid være den svenske massageteknik, der udføres med bløde strøg. Alle vores massører er uddannede som fysiurgiske massører med speciale i smertebehandling. Hver især har de udvidet deres faglighed og teknikker gennem mange års praktisk erfaring og øvrig uddannelse inden for bl.a. wellnessmassage.

Vores graviditetsmassage foregår i København tæt ved Trianglen metrostation på Østebro.

Kvinde får massage
Hvor er MassageKompagniet?