Gravidmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Gravid ondt i lænden

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Gravidmassage i København

Alle vores brikse kan indstilles til gravidmassage med ekstra plads til mave og barm, ligesom alle vores behandlere har behandlet et utal af gravide med vidt forskellige problematikker. Som gravid har du måske oplevet, at mange ting tager længere tid end vanligt. Sådan er det også, når du får graviditetsmassage.

Derfor anbefaler vi, at du som minimum booker 50 minutters behandling, hvis du er gravid. Når du booker, vil du opleve, at du ikke kan vælge en decideret “gravidmassage” eller “graviditetsmassage” ─ alle vores behandlere kan nemlig behandle gravide, og alle vores behandlingsrum og -brikse kan indstilles til gravide.

Har du spørgsmål til vores gravidmassage i København, eller har du særlige gener eller behov, har du mulighed for at skrive en note til din booking, til sidst i bookingprocessen online. Du er også velkommen til at ringe til os eller vente med at beskrive dine problematikker, til du møder din behandler.

De positive virkninger ved graviditetsmassage

Din krops stressniveau reduceres. Rygsmerter, nakkeproblemer, benkramper, hovedpine og hævelse som følge af graviditet reduceres. Det generelle ubehag, der kan opstå under din graviditet, erstattes af en dominerende følelse af velvære. Blod- og lymfeomløbet forbedres, så du oplever at være mere afslappet, hvilket kan føre til bedre nattesøvn og i visse tilfælde også bidrage til et lysere humør, da det forbedrer kroppens forudsætninger for at tackle hormonelle forandringer. Gravid-massage har dermed mange fordele.

Efterfødselsmassage kan på samme måde give din krop det energiboost, den trænger til oven på det fysiske og følelsesmæssige pres, mange oplever efter at have født. MassageKompagniet anbefaler komplementerende graviditets- og eftergraviditetsbehandling. Tal med din behandler i klinikken på Østerbro om, hvilket behandlingsforløb der vil være bedst for dig. De har forståelse for, at et behandlingsforløb kan være en stor udskrivning, og de kan vejlede dig om, hvordan du får mest mulig værdi med vores klippekort-rabatter.

Massører i klinikken

Hvorfor vælge MassageKompagniet på Østerbro?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Alle os hos MassageKompagniet er ildsjæle med en stor passion for menneskets velvære, med fokus på sammenspillet med krop og sind. Derfor går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Derimod brænder vi for at forbedre livskvaliteten for andre ved at befri dem for smerter og gener. Det gør sig også gældende for vores gravide klienter på Østerbro og i København.

Vi arbejder for at højne livsglæde, og det faktum, at vi kan se en positiv effekt hos de mennesker, vi behandler, motiverer os hver dag. Derfor går vi også op i at tilbyde målrettede graviditetsmassager ud fra høje standarder.

Lindrende gravidmassage i København

Hos MassageKompagniet gør vi os ekstra umage med at sørge for, at du, der skal have gravidmassage, føler dig ekstra godt tilpas. Alle vores brikse kan indstilles til gravidbehandlinger, så du kan ligge på maven med hovedet nede i ansigtsstøtten og slappe af i hele kroppen. På den måde får du mest muligt ud af din gravidmassage.

Afhængigt af hvilke problemer du oplever, og hvor langt du er i din graviditet, vil din massør anvende forskellige massageformer. Udgangspunktet for vores graviditetsmassage vil dog altid være den svenske massageteknik, der udføres med bløde strøg. Alle vores massører er uddannede som fysiurgiske massører med speciale i smertebehandling.

Hver især har de udvidet deres faglighed og teknikker gennem mange års praktisk erfaring og øvrig uddannelse inden for bl.a. afspænding- og wellnessmassage – herunder massage til gravide. Booker du en gravidmassage i København hos os, vil det foregå i lægehuset på Østerbrogade 62, tæt på Trianglens metrostation på Østerbro.

Kvinde får massage

Fordelene ved gravid-massage

Når du er gravid, er alt besværligt – særligt når du når et godt stykke hen i din graviditet. Alt er tungt, alt strammer, og selv de mest hverdagsagtige og standardiserede bevægelser er svære. Der er nærmest ingen, som fortjener massage i lige så høj grad som gravide, og heldigvis oplever mange også at få rigtig stor gavn af gravidmassagen.

Efter en gravidmassage i vores lokaler på Østerbro vil du typisk føle dig meget lettere. Bevægelser, som før var meget besværede, vil føles mere frie, og du vil måske også mærke en forbedring psykisk. En graviditet er for mange et pres også psykisk – både på grund af bekymringer, ændringer i krop og formåen og meget mere.

Bestiller du en graviditetsmassage her hos MassageKompagniet, vil du gå herfra meget lettere – både i krop og sind.

Har du først besluttet dig for at forkæle dig selv med en graviditetsmassage, er det alfa og omega med en gravidbriks, hvor der er plads til mave og barm. Har du ikke adgang til sådan en briks, vil du ikke få lige så meget ud af massagen.

Det er netop derfor, at vi hos MassageKompagniet har prioriteret, at alle vores brikse kan laves til gravidbrikse. På den måde kan du til hver en tid booke en gravid-massage og få det bedste ud af det!

Kombiner gravidmassage og efterfødselsmassage

Gravid-massager er vigtige, men næsten mindst lige så vigtigt er efterfødselsmassagen! En fødsel er én af de absolut hårdeste ting, din krop går igennem i løbet af et helt liv, og derfor er det også utroligt, at rigtig mange kvinder klør på som sædvanligt kort efter fødslen.

De udsætter dermed sig selv for både barnevognsture, løft, ammen i dårlige stillinger og meget mere. Det er netop i denne periode, at du bør forkæle dig selv med en efterfødselsmassage! Her hos MassageKompagniet er alle behandlere specialiseret i fysiurgisk massage, som især er den massageform, som vil kunne gøre gavn for dig efter din fødsel.

Vi er dog helt indforståede med, at et decideret massageforløb med både gravid-massage og efterfødselsmassage kan være en stor udskrivning, og derfor er vi også altid klar til at vejlede dig, så du bliver professionelt klædt på til at prioritere, hvilke behandlinger du skal investere i og hvor mange.

Vi er udelukkende interesseret i at hjælpe dig så godt som muligt igennem graviditet og efterfødselstiden.

Ryg massage

Gravidmassage på Østerbro hos MassageKompagniet

Her hos MassageKompagniet er vi mange behandlere, og dermed har vi mange spidskompetencer, som du kan få rigtig meget gavn af, når du booker en graviditetsmassage. Helt generelt kan vi tilbyde behandlingsformer som sportsmassage, fysiurgisk massage, almindelig massage, psykomotorisk terapi og kropsbehandling.

Det er ikke nødvendigvis alle former, du kan få glæde af som gravid, men alle vores behandlere bruger erfaring fra forskellige områder og massageformer i deres behandling, så du får den bedst mulige gravid-massage.

En ting, der går igen ved alle behandlere og i alle behandlinger, er, at vi tager en kort samtale, inden vi begynder gravidmassagen. På den måde får vi optimale forudsætninger for at spore os ind på dine behov og eventuelle smerter og dermed give dig den mest målrettede behandling.

Vi er nemlig ikke tilhængere af standardiserede behandlinger, så booker du en gravid-massage i København her hos os, er det derfor dig og dine behov, der er i fokus.

Book tid til massage, lige når det passer dig

Når du bestiller en tid til gravid-massage hos os, skal du udelukkende tage stilling til, hvor lang en behandling du ønsker. En graviditetsmassage kan nemlig vare både 35, 50 og 65 minutter. Men vi anbefaler dog minimum 50 min. til gravide, da det er vigtigt, at der er tid til at arbejde skånsomt ind til dybden af muskelspændingerne. Specifikke ønsker til selve behandlingen kan du aftale med din behandler, når du møder op til din tid. På den måde har vi nemlig meget lettere ved at vejlede dig.

Vil du i kontakt med os, finder du os ved Trianglen på Østerbro i København i lækre og lyse lokaler på Østerbrogade 62, hvor vores gravidmassager også foregår. På hverdage mellem 9 og 17 kan du desuden ringe til os på 88 72 10 10. Vi har helt bevidst prioriteret at have lange åbningstider her i klinikken, så alle – selv dig med skiftende og lange arbejdstider – kan finde en tid, som passer dig. Mandag til fredag har vi åbent kl. 9-20, og i weekenden hedder åbningstiden kl. 10-20, og så har vi ellers åbent næsten alle helligdage året rundt. Vi glæder os til at se dig til en graviditetsmassage hos MassageKompagniet!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er MassageKompagniet?