Gravidmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Gravidmassage

Alle vores brikse kan indstilles til gravidmassage med ekstra plads til mave og barm, ligesom alle vores behandlere har behandlet et utal af gravide med vidt forskellige problematikker. Som gravid har du måske oplevet, at mange ting tager længere tid end vanligt. Sådan er det også, når du får massage. Derfor anbefaler vi, at du som minimum booker 50 min. behandling, hvis du er gravid. Når du booker vil du opleve, at du ikke kan vælge en decideret “gravid-” eller “graviditetsmassage” ─ alle vores behandlere kan behandle gravide, og alle vores behandlingsrum og -brikse kan indstilles til gravide. Har du spørgsmål til behandlingen, særlige gener eller behov, har du mulighed for at skrive dem i en note til din booking. Du er også velkommen til at ringe til os eller vente med at beskrive dine problematikker, til du møder din behandler.

Graviditetsbriks

De positive virkninger ved gravidmassage

  • Din krops stressniveau reduceres.
  • Rygsmerter, nakkeproblemer, benkramper, hovedpine og hævelse som følge af graviditet reduceres.
  • Det generelle ubehag, der kan opstå under din graviditet erstattes af en dominerende følelse af velvære.
  • Blod- og lymfeomløbet forbedres, så du slapper mere af, hvilket kan føre til bedre nattesøvn og i visse tilfælde også bidrage til et lysere humør, da det forbedre kroppens forudsætninger for at tackle hormonelle forandringer.

Efterfødselsmassage kan give din krop det energiboost, den trænger til oven på det fysiske og følelsesmæssige pres, du oplever efter at have født. MassageKompagniet anbefaler komplementerende graviditets- og eftergraviditetsbehandling. Tal med din behandler om, hvilket behandlingsforløb der vil være bedst for dig – de har forståelse for, at et behandlingsforløb kan være en stor udskrivning, og de kan vejlede dig om, hvordan du får mest mulig værdi med udgangspunkt i vores GenbookingsRabat og Klippekort.

Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Graviditetsmassage i København

Hos MassageKompagniet gør vi os ekstra umage med at sørge for, at du, der skal have gravidmassage, føler dig ekstra godt tilpas. Alle vores brikse kan indstilles til gravidbehandlinger, så du kan ligge på maven med hovedet nede i ansigtsstøtten og slappe af i hele kroppen. På den måde får du mest muligt ud af din massagebehandling. Afhængigt af dine problematikker og hvor langt du er i din graviditet, vil din massør anvende forskellige massageformer. Udgangspunktet vil dog altid være den svenske massageteknik, der udføres med bløde strøg. Alle vores massører er uddannede som fysiurgiske massører med speciale i smertebehandling. Hver især har de udvidet deres faglighed og teknikker gennem mange års praktisk erfaring og øvrig uddannelse inden for bl.a. wellnessmassage.

Vores graviditetsmassage foregår i København tæt ved Trianglen metrostation på Østebro.

Kvinde får massage

Hvor er MassageKompagniet?