WellnessMassage

Mere livskvalitet

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Wellness massage

Wellness-massage bliver ofte benyttet i forbindelse med en hel-kropsmassage, og er en blidere form for massage, hvor det som regel handler om dit mentale velvære.  Dette opnås bl.a. med en afstressende form for massage kombineret med afslappende musik i en hyggelig og beroligende atmosfære. Formålet med en afstressende wellness-massage er at få dig væk fra hverdagens trummerum for en stund, så du kan få stresset af. For du kan få mulighed for det, er de fleste behandlinger på minimum 60 minutter og findes i flere forskellige udgaver. Wellness-massage bliver som regel også anvendt ved parmassager ved diverse spa, kurbade og wellness-klinikker.

Med wellness massage vil du bl.a. opleve

  • Spændte og stive muskler løsnes og kroppen afstresses.
  • Muskelspændinger forebygges og bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet.
  • Produktionen af endorfiner øges (kroppens egen morfin).
  • Fornyet energi.

Wellness massage i København

Wellness-massage hos MassageKompagniet fokuserer vi på at få dig til at stresse af og give slip på dagligdagens bekymringer, så du kan få oparbejdet ny energi og overskud. Derfor anbefaler vi, du booker 65 min., så du får mulighed for at komme ned i tempo og få slappet af. Valget af behandlingsform er en klassisk massage, hvor der benyttes lange, blide strøg, som virker beroligende. 

Da vi generelt benytter wellness-massage i vores behandlinger til at varme vævet op, kan behandlingen kombineres med en mere dybdegående massage, hvis muskulaturen trænger til at blive gennemarbejdet grundet spændinger forårsaget af arbejde, fysisk aktivitet, dårlig kropsholdning eller stress. Wellness-massage er også velegnet, hvis du er typen, som ikke bryder dig om, der bliver taget fat, men alligevel har behov for at få løsenet op for diverse opbyggede spændinger.

Kvinde får massage

Hvor er MassageKompagniet?