WellnessMassage

Mere livskvalitet

+55.000

behandlinger

97%

giver os 5 stjerner

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Wellness massage

Wellness-massage bliver ofte benyttet i forbindelse med en hel-kropsmassage, og er en blidere form for massage, hvor det som regel handler om dit mentale velvære.  Dette opnås bl.a. med en afstressende form for massage kombineret med afslappende musik i en hyggelig og beroligende atmosfære. Derudover kan der også inkluderes andre behandlinger i kombination med selve behandlingen såsom hot stone massage, budy scrub, aromaterapi etc. Formålet med en afstressende wellness-massage er at få dig væk fra hverdagens trummerum for en stund, så du kan få stresset af. For du kan få mulighed for det, er de fleste behandlinger på minimum 60 minutter og findes i flere forskellige udgaver. Wellness-massage bliver som regel også anvendt ved parmassager ved diverse spa, kurbade og wellness-klinikker.

Med wellness massage vil du bl.a. opleve

  • Spændte og stive muskler løsnes og kroppen afstresses
  • Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
  • Produktionen af endorfiner øges (kroppens egen morfin)
  • Fornyet energi

Wellness massage i København

Wellness-massage hos MassageKompagniet fokuserer vi på at få dig til at stresse af og give slip på dagligdagens bekymringer, så du kan få oparbejdet ny energi og overskud. Derfor anbefaler vi, du booker 65 min., så du får mulighed for at komme ned i tempo og få slappet af. Valget af behandlingsform er en klassisk massage, hvor der benyttes lange, blide strøg, som virker beroligende. 

Da vi generelt benytter wellness-massage i vores behandlinger til at varme vævet op, kan behandlingen kombineres med en mere dybdegående massage, hvis muskulaturen trænger til at blive gennemarbejdet grundet spændinger forårsaget af arbejde, fysisk aktivitet, dårlig kropsholdning eller stress. Wellness-massage er også velegnet, hvis du er typen, som ikke bryder dig om, der bliver taget fat, men alligevel har behov for at få løsenet op for diverse opbyggede spændinger.

Kvinde får massage
Hvor er MassageKompagniet?