Wellness Massage København

Wellness massage

Wellness-massage bliver ofte benyttet i forbindelse med en hel-kropsmassage, og er en blidere form for massage, hvor det som regel handler om dit mentale velvære.  Dette opnås bl.a. med en afstressende form for massage kombineret med afslappende musik i en hyggelig og beroligende atmosfære. Derudover kan der også inkluderes andre behandlinger i kombination med selve behandlingen såsom hot stone massage, budy scrub, aromaterapi etc. Formålet med en afstressende wellness-massage er at få dig væk fra hverdagens trummerum for en stund, så du kan få stresset af. For du kan få mulighed for det, er de fleste behandlinger på minimum 60 minutter og findes i flere forskellige udgaver. Wellness-massage bliver som regel også anvendt ved parmassager ved diverse spa, kurbade og wellness-klinikker.

Med wellness massage vil du bl.a. opleve

  • Spændte og stive muskler løsnes og kroppen afstresses
  • Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
  • Produktionen af endorfiner øges (kroppens egen morfin)
  • Fornyet energi

Book din behandling Nu Her

Wellness massage i København

MassageKompagniet har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med fysiurgisk massage og ved brug af teknikker og erfaring indenfor både sports- og wellness massage i København. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, men også på at din krops velvære. Vi kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover giver vi råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Triangel på Østerbro i København.

Massagekompagniet adresse se kort
Wellness-massage hos MassageKompagniet fokuserer vi på at få dig til at stresse af og give slip på dagligdagens bekymringer, så du kan få oparbejdet ny energi og overskud. Derfor anbefaler vi, du booker 60 min., så du får mulighed for at komme ned i tempo og få slappet af. Valget af behandlingsform er en klassisk massage, hvor der benyttes lange, blide strøg, som virker beroligende. Da vi generelt benytter wellness-massage i vores behandlinger til at varme vævet op, kan behandlingen kombineres med en mere dybdegående massage, hvis muskulaturen trænger til at blive gennemarbejdet grundet spændinger forårsaget af arbejde, fysisk aktivitet, dårlig kropsholdning eller stress. Wellness-massage er også velegnet, hvis du er typen, som ikke bryder dig om, der bliver taget fat, men alligevel har behov for at få løsenet op for diverse opbyggede spændinger. Valg af behandlingsform bliver vurderet ud fra dine ønsker og behov, så du får det optimale ud af din behandling. Vi kan hverken tilbyde luksuriøse omgivelser eller tillægs-behandlinger, men til gengæld kan vi tilbyde skøn massage givet af glade og kompetente massører, som altid står klar med et smil 🙂