Massage København

Wellness massage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Wellness massage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Wellness massage

Wellness massage bliver ofte benyttet i forbindelse med en helkropsmassage, og er en blidere form for massage, hvor det som regel handler om dit mentale velvære. Dette opnås bl.a. med en afstressende massage kombineret med afslappende musik i en hyggelig og beroligende atmosfære. Formålet med den afstressende wellness massage, vi tilbyder, er at få dig væk fra hverdagens trummerum for en stund, så du kan få stresset af.

For at du kan få mulighed for det, er de fleste behandlinger på minimum 60 minutter, men de findes i flere forskellige udgaver. Wellness massage bliver som regel også anvendt ved parmassager ved diverse spaer, kurbade og wellness klinikker.

Med wellness massage vil du bl.a. opleve:

  • Spændte og stive muskler løsnes, og kroppen afstresses.
  • Muskelspændinger forebygges, og bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet.
  • Produktionen af endorfiner øges (kroppens egen morfin).
  • Fornyet energi.
Massører i klinikken

Wellness massage i København

Wellness massage hos MassageKompagniet fokuserer på at få dig til at stresse af og give slip på dagligdagens bekymringer, så du kan få oparbejdet ny energi og overskud. Derfor anbefaler vi, at du booker 65 minutter, så du får mulighed for at komme ned i tempo og få slappet af. Valget af behandlingsform er en klassisk massage, hvor der benyttes lange, blide strøg, som virker beroligende.

Da vi generelt benytter wellness massage og afstressende massage i vores behandlinger til at varme vævet op, kan behandlingen kombineres med en mere dybdegående massage, hvis muskulaturen trænger til at blive gennemarbejdet grundet spændinger forårsaget af arbejde, fysisk aktivitet, dårlig kropsholdning eller stress. Vores wellness massage på Østerbro er også velegnet, hvis du er typen, som ikke bryder dig om, at der bliver taget fat, men alligevel har behov for at få løsnet op for diverse opbyggede spændinger.

Afslappende omgivelser i København

Når du bestiller en wellness massage på Østerbro hos MassageKompagniet, kan du se frem til en afslappende og rolig behandling, hvor der er plads til, at du kan komme helt ned i gear. På vores klinik har vi skabt de perfekte rammer for ultimativ afslapning for alle, der trænger til et øjebliks ro og stilhed i hverdagen. I vores hyggelige og elegante lokaler midt i København byder vi velkommen til 35, 50 eller 65 minutters med ren nydelse.

Vores afstressende massage egner sig perfekt til dig, som gerne vil opretholde og forbedre din generelle sundhed. Til en wellness massage på Østerbro benytter vores wellness massør rolige og behagelige strøg, som varmer vævet godt op. Du kender de blide bevægelser fra klassisk massage, hvor blodcirkulationen øges, og den generelle følelse af trivsel forbedres.

En afstressende massage udløser endorfiner i kroppen, hvilket sænker dit stressniveau og giver dig en skøn følelse af at komme helt ned i tempo. Denne behagelige følelse bliver hængende, så du kan få glæde af den afslappende effekt længe efter behandlingen.

Kvinde får massage

Vælg en wellness massage, der går i dybden

Hvis du døjer med spændinger, og du har et ønske om, at wellness massagen skal komme godt i dybden, så kan vi sagtens kombinere den blide behandling med nogle mere dybdegående teknikker fra blandt andet fysiurgisk massage. Vores wellness massører gør alt for at imødekomme dine individuelle behov, og de er i stand til at kombinere samtlige massageteknikker for at lindre din smerte. Til de kunder, der ønsker en wellness massage i København med fokus på en enkelt mindre kropsdel, tilbyder vi en behandlingslængde på 35 minutter.

Ønsker du derimod et bredt fokus på flere problemområder eller hele kroppen, så anbefaler vi, at du booker en tid på 50 eller 65 minutter, hvor der virkelig er tid til at komme ordentligt omkring. Du vil med sikkerhed nyde vores lange kropsmassage, der giver dig et velfortjent afbræk fra hverdagen. Er det første gang, du skal til behandling hos os, og er du nysgerrig på de forskellige massagetyper, kan du læse meget mere om hver enkelt type lige her på hjemmesiden.

Du er i gode hænder hos vores wellness massør

Nyd en afslappende wellness massage i København hos MassageKompagniet, hvis du er typen, der ikke ønsker eller har behov for en dybdegående massage. Vores wellness massage arbejder nænsomt med at løsne spændte og stive muskler, så du føler dig lettere og mere bevægelig i kroppen. Da der ikke bliver taget hårdt fat, egner den blide wellness massage i København sig fint til børn og voksne i forskellige aldre.

Når du ankommer til klinikken, vil en kyndig wellness massør afstresse din krop fra top til tå. Der benyttes lange strøg, mens wellness massøren arbejder sig roligt igennem hver enkelt muskel for at opnå total afslapning. Vores største motivation er at forbedre livskvaliteten for de mennesker, der møder op i vores klinik.

Derfor glæder vi os til at byde dig velkommen til en wellness massage i et univers af ro, hvor dit velvære og nydelse er absolut i fokus fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

Ryg massage

Kom ned i gear med wellness massage

Hvis du ofte går og føler dig presset i hverdagen, så er det værd at overveje, om en wellness massage i København med fokus på afstresning kunne gøre en forskel for dig. Booker du en wellness massage hos os på Østerbro, kan du være sikker på, at vores wellness massør fokus på at afspænde muskulaturen og løsne op for eventuelle spændinger i kroppen.

Massageteknikken har en beroligende effekt og er med til at øge bevægeligheden i både muskler, sener og led. Vores klinik fungerer som et afslappende frirum, hvor der er plads til at koble helt af. Mange oplever fornyet energi efter vores wellness massage på Østerbro og kan altså forlade vores klinik med en god bunke overskud, som ikke nødvendigvis var til stede før.

Vi tilbyder renlige omgivelser og behandlingslokaler, der alle bliver desinficeret efter hvert besøg. Lyder en afstressende massage, der får pulsen ned og fjerner dine bekymringer for en stund, som noget for dig? Bestil din tid til en afslappende massage i dag, og se frem til en rolig stund for både krop og sind.

Wellness massage med dig i fokus

Hos MassageKompagniet er du i fokus fra det øjeblik, du bestiller tid til din behandling. Vi tilpasser wellness massagen på Østerbro til dine behov, og vi gør vores ypperste for at sætte os ind i dine udfordringer. Af samme årsag fører vi patientjournal, som følger din løbende udvikling tæt. På den måde er du sikret kyndig og personlig behandling, uanset hvilken af vores kompetente massører der udfører din afslappende massage.

Det er vores ønske, at vores imødekommende og empatiske indgangsvinkel bidrager til, at du føler dig set og forstået. Efter din wellness massage i København tager vi tid til en kort opfølgning, og hvis du ønsker det, giver vi dig gode råd om forebyggelse og vedligeholdelse med på vejen.

Hvor er MassageKompagniet?