Elev massage københavn

Elevmassage

Elevmassage hos MassageKompagniet udføres af vores massageelev, som er under den sidste, men vigtigste fase af hans massageuddannelse – erfaring med rigtige klienter. Derfor tilbyder vi 45 min. fysiurgisk elevmassage. Det kan hænde, elevbehandlingen foregår med en instruktør tilstede, hvor der kan bruges nogle minutter på praktiske anvisninger og/eller teoretiske forklaringer i forbindelse med behandlingen. Men oftest foregår elevbehandlingerne fremover uden instruktør, da vores elev nu har erobret over 100 timers elevbehandinger, med og uden supervision.

299 kr. for 45 min behandlingstid – Spar over 30% på Elevbehandlinger.

En elevbehandling skal svare til en 45 min massagebehandling hos en af vores erfarende fysiurgiske massører. Vi godtgører vores elevs manglende erfaring med en billig massagepris, hvor du sparer over 30%. Beskrivelsen af denne behandling svarer derfor til vores normale 45 min. fysiurgisk massagebehandling, som du kan læse mere om ved at klikke forneden på “Fysiurgisk Massage 45 min”. Eller se alle vores massagepriser her.

Normalpris 459 kr.  (Denne pris gælder ikke for elevbehandlinger)

Først varmer vi dine muskler op med blide teknikker i den del af kroppen, som du ønsker bearbejdet. Derefter vil der både være tid til afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel samt fokuseret bearbejdning af et bestemt smerteramt område.

Hvis du har meget stærke smerter eller ønsker at få masseret hele kroppen anbefales det, at du bestiller 60 min. behandling eller mere. Dette gælder også, hvis du ønsker at forkæle dig selv med en skøn omgang velværemassage. 

 

Find en tid & book din massage

Aflysning af booket tid. Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid, som muligt. Vi bliver nemlig altid kede af det, når kunderne ikke dukker op 🙂

Elevmassage i København

MassageKompagniet har specialiseret sig i smertebehandlinger med fysiurgisk massage på Østerbro og gør brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Lille Triangel i København på Østerbro.

Massagekompagniet adresse se kort