Elevmassage

OBS: Vi har ingen elever i øjeblikket

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En elevbehandling skal svare til en 50 min massagebehandling hos en af vores erfarne fysiurgiske massører. Vi godtgør vores elevs manglende erfaring med en billig massagepris, hvor du sparer 30%. 

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En elevbehandling skal svare til en 65 min massagebehandling hos en af vores erfarende fysiurgiske massører. Vi godtgører vores elevs manglende erfaring med en billig massagepris, hvor du sparer 30%.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Elevmassage

Elevmassage hos MassageKompagniet udføres af vores massageelev, som er under den sidste, men vigtigste fase af hans massageuddannelse – erfaring med rigtige klienter. Derfor tilbyder vi 50/65 min. fysiurgisk elevmassage. Det kan hænde, elevbehandlingen foregår med en instruktør tilstede, hvor der kan bruges nogle minutter på praktiske anvisninger og/eller teoretiske forklaringer i forbindelse med behandlingen. Men oftest foregår elevbehandlingerne fremover uden instruktør, da vores elev nu har erobret over 100 timers elevbehandinger, med og uden supervision.

Aflysning af booket tid. Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid, som muligt. Vi bliver nemlig altid kede af det, når kunderne ikke dukker op 🙂

Elevmassage i København

MassageKompagniet har specialiseret sig i smertebehandlinger med fysiurgisk massage på Østerbro og gør brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Hvor er MassageKompagniet?