Elevmassage

OBS: Vi har ingen elever i øjeblikket

+55.000

behandlinger

97%

tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Heidi Pedersen
Heidi Pedersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg var enormt heldig at finde dette sted med vidunderligt og proffesionelt personale. Jeg fra idag blir fast kunde. Mine ben bl.a. kribler stadig timer efter behandlingen og nød HVERT et minut. Tak!
Kristine Svendsen
Kristine Svendsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Super god og effektiv massage. Skulle kun forbi en gang for at mine smerter forsvandt - og de var store. Ovenikøbet gjorde massagen ikke ondt; det var hverken for blødt eller for hårdt.
Jeanette Hunsdahl
Jeanette Hunsdahl⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Slap af med spændingshovedpine samt nakke-skulderspændinger efter 2 dage, sikke en lettelse. Som altid en fantastisk oplevelse, kommer gerne igen, da jeg ved mine udfordringer bliver løst.
Tidligere
Næste

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

Elevmassage

Elevmassage hos MassageKompagniet udføres af vores massageelev, som er under den sidste, men vigtigste fase af hans massageuddannelse – erfaring med rigtige klienter. Derfor tilbyder vi 50/65 min. fysiurgisk elevmassage. Det kan hænde, elevbehandlingen foregår med en instruktør tilstede, hvor der kan bruges nogle minutter på praktiske anvisninger og/eller teoretiske forklaringer i forbindelse med behandlingen. Men oftest foregår elevbehandlingerne fremover uden instruktør, da vores elev nu har erobret over 100 timers elevbehandinger, med og uden supervision.

Aflysning af booket tid. Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid, som muligt. Vi bliver nemlig altid kede af det, når kunderne ikke dukker op 🙂

Elevmassage i København

MassageKompagniet har specialiseret sig i smertebehandlinger med fysiurgisk massage på Østerbro og gør brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Hvor er MassageKompagniet?