Kropsmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Hvad siger vores besøgende om os?

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Helkropsmassage

Kropsmassage har enorm positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. En hel-kropsmassage hjælper til at fjerne spændinger og give ømme muskler smidighed igen. Derudover forbedrer den blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og de indre organer. Endvidere nedbryder kropsmassage affaldsstoffer, som er ophobet i muskler og medvirker samtidig til at opløse og fjerne dem, ligesom den påvirker lymfesystemet, således at vævsvæsken får ny næring og ilt, og affaldsstoffer fjernes.

Kropsmassage kan hjælpe med at

  • Modvirke stress og relaterede sygdomme.
  • Stimulere nervesystemet.
  • Lette træthedsfølelsen i krop og muskler.
  • Skabe harmoni mellem fysisk og psykisk velvære.

Helkropsmassage København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med kropsmassage, ved brug af teknikker og erfaring indenfor både velvære- og sportsmassage, med en grundig teoretisk forståelse indenfor hele kroppens muskulatur. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer altid adskillige massageteknikker under en helkropsmassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Medmindre du selv beder om f.eks. en særlig form for rygmassage. Det samme gælder naturligvis også for parmassage. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på hele kroppen.

Kvinde får massage

Kropsmassage og Træning

Massage er vigtigt grundet flere forskellige årsager herunder afgiftning og minimering af stress. Men en af de vigtigste grunde til at få helkropsmassage er, at det hjælper dig med at komme i god form hurtigere, da det reducerer stivhed og ømhed, så du derved kan presse din krop hårdere. Måske den vigtigste grund er, at massage hjælper med at forhindre de skader, som vil sætte dig tilbage i forbindelse med at nå dine træningsmål.

Stærkt udnyttede muskler kan også miste deres evne til at slappe af, hvilket kan resultere i kronisk stramme muskler og derved tab af fleksibilitet. Manglende fleksibilitet er ofte knyttet til muskelømhed, hvilket kan betyde en stor risiko for skader, især fiberskader. Blodstrømmen gennem muskler minimeres ved stramme muskler, hvilket også kan forårsage smerte.

Massage hjælper kroppen komme sig fra de belastninger ved anstrengende motion samt hjælper til opbygning af konditionen. De fysiologiske fordele ved helkropsmassage inkluderer forbedret blod- og lymfecirkulation samt muskelafspænding og generel afslapning. Disse fører til fjernelse af affaldsstoffer og bidrager med øget næring til cellerne, normalisering og større elasticitet af muskelvæv, deaktivering af triggerpunkter og hurtigere helingsproces. I sidste ende giver det minimering af ømhed og stivhed, en bedre fleksibilitet og derved mindre risiko for fremtidig skader. Massage i forbindelse med skader kan fremskynde helbredelse og mindske ubehag under rehabiliteringsprocessen. Dybdegående oliemassage samt triggerpunktsmassage nedbryder væv i musklen, hvorved helingsprocessen fremskyndes.

Hvor er MassageKompagniet?