Sportsmassage København

Kropsmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Kropsmassage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Kropsmassage

Kropsmassage har en meget positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. En helkropsmassage hjælper med at fjerne spændinger i hele kroppen og give ømme muskler smidigheden igen. Derudover forbedrer den blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og de indre organer.

Endvidere nedbryder en kropsmassage de affaldsstoffer, som er ophobet i musklerne, og medvirker samtidig til at opløse og fjerne dem, ligesom den påvirker lymfesystemet, så vævsvæsken får ny næring og ilt.

Kropsmassage kan hjælpe med at:

  • Modvirke stress og stressrelaterede sygdomme.
  • Stimulere nervesystemet.
  • Lette træthedsfølelsen i krop og muskler.
  • Skabe harmoni mellem fysisk og psykisk velvære.
Massører i klinikken

Kropsmassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med kropsmassage ved brug af teknikker og erfaring inden for både velvære- og sportsmassage, og vi har en grundig teoretisk forståelse for hele kroppens muskulatur.

Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vi kombinerer altid adskillige massageteknikker under en kropsmassage på Østerbro for at give dig det maksimale udbytte af din tid.

Medmindre du selv beder om en særlig rygmassage eller parmassage, vil vores kropsmassør tilrettelægge den ideelle behandling til dine behov. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på hele kroppen.

Kropsmassage og træning

Kropsmassage kan spille en vigtig rolle i forhold til træning af flere forskellige årsager – herunder afgiftning og minimering af stress. Men en af de vigtigste grunde til at få helkropsmassage er, at det hjælper dig med at komme i god form hurtigere, da det reducerer stivhed og ømhed, så du kan presse din krop hårdere. Måske den vigtigste grund er, at kropsmassage hjælper med at forhindre de skader, som vil sætte dig tilbage i forbindelse med at nå dine træningsmål.

Stærkt udnyttede muskler kan også miste deres evne til at slappe af, hvilket kan resultere i kronisk stramme muskler og derved tab af fleksibilitet. Manglende fleksibilitet er ofte knyttet til muskelømhed, hvilket kan betyde forhøjet risiko for især fiberskader. Blodstrømmen gennem musklerne minimeres ved stramme muskler, hvilket også kan forårsage smerte.

Vores kropsmassage i København hjælper kroppen med at komme sig fra belastninger ved anstrengende motion, og den støtter samtidig opbygning af konditionen. De fysiologiske fordele ved kropsmassage inkluderer forbedret blod- og lymfecirkulation samt muskelafspænding og generel afslapning. Disse fører til fjernelse af affaldsstoffer og bidrager med øget næring til cellerne, normalisering og større elasticitet af muskelvævet, deaktivering af triggerpunkterne og en hurtigere helingsproces.

I sidste ende giver det minimering af ømhed og stivhed, en bedre fleksibilitet og dermed mindre risiko for skader i fremtiden. Massage i forbindelse med skader kan fremskynde helbredelse og mindske ubehag under rehabiliteringsprocessen. Især dybdegående oliemassage samt triggerpunktsmassage nedbryder væv i musklen og fremskynder helingsprocessen.

Kvinde får massage

Massage med fokus på hele kroppen

Vores erfarne kropsmassører tilbyder wellness massage og kropsmassage i København, som går ind og arbejder med at lette den følelse af træthed, som nemt kan sætte sig i kroppen. Du egner dig ligesom de fleste til en helkropsmassage, uanset om du har et fokusområde eller ej. Mange er glade for den effektive helkropsmassage i forbindelse med træning og rehabilitering, da der er mange fysiologiske fordele ved klassisk massage.

Hvis du synes, du har tendens til ømhed i muskulaturen, eller døjer med ubehagelige spændinger i det daglige, så tror vi, at du vil få stort udbytte af en kropsmassage i København, som giver dine muskler en tiltrængt chance for at slappe af. Vores brede team består både af sportsmassører, kropsmassører, fysiurgiske massører og psykomotoriske terapeuter. Vi er alle specialister inden for smertelindrende og forebyggende behandling, og vi har en fælles mission, der handler om at befri dig for smerte og give dig glæden tilbage i hverdagen.

Komplet massage for krop og sind

Hvis du har problemer med stress i kroppen eller et overstimuleret nervesystem, så kan en afslappende kropsmassage i København betyde en større lethed i både krop og sind. Hos MassageKompagniet har vi gjort os umage for at skabe flotte og beroligende rammer, som skaber plads til, at du kan komme helt ned i gear.

Vores wellness massage og kropsmassage på Østerbro indbyder til total afslapning og egner sig godt til dig, der ikke nødvendigvis har behov for, at der bliver taget fat. Den blide og afslappende wellness massage behøver nemlig ikke at gå i dybden for at være effektiv.

Ved en helkropsmassage arbejdes der med teknikker, som øger bevægeligheden i muskler og led, og afstresser kroppen ved at producere endorfiner. På den måde handler vores kropsmassage på Østerbro også meget om mental velvære og nydelse, hvilket er helt centralt for, hvordan vi går rundt og har det.

Hvis det tiltaler dig med en beroligende behandling, der fokuserer på hele kroppen, så læs mere om vores wellness massage lige her.

Ryg massage

Kropsmassage tilpasset dine behov

En afslappende kropsmassage skiller sig ud ved at være mere helhedsorienteret end vores andre behandlingsformer. Booker du en kropsmassage i København, vil din kropsmassør have fokus på hele kroppen og benytte klassiske og lange strøg til opvarmning, afstresning og forløsning. Hvis du har behov for, at der bliver løsnet op for nogle stride spændinger, er det altid en mulighed at kombinere din kropsmassage med mere dybdegående teknikker.

Vi har en fleksibel tilgang til behandlingsplanen, og vores primære fokus er altid at tilpasse massagen til kundens individuelle behov. Når det kommer til at kombinere massageformer, har vi stor succes med at inddrage effektive elementer fra dybdemassage og fysiurgisk massage, som begge er metoder, der arbejder dybt i både væv og muskulatur. Ud fra dine ønsker og behov vil vi udarbejde en hensigtsmæssig plan, der har til mål at efterlade dig med fornyet energi.

Vi tilbyder både helkropsmassage med en varighed på 35, 50 og 65 minutter, og derfor findes der også forskellige prisklasser til ethvert budget. Book din kropsmassage på Østerbro lige her på hjemmesiden.

Kropsmassage på Østerbro hos erfaren klinik

Muskelspændinger og stressrelaterede tilstande kan være hæmmende i arbejdslivet, privatlivet og følelseslivet. På vores massageklinik ved Trianglen tilbyder vi kompetent og professionel kropsmassage på Østerbro til dig, der ønsker mere livskvalitet. Vi går ind til hver helkropsmassage med fokus på, hvordan vi kan smertelindre og afstresse din krop.

Vores kropsmassage eller wellness massage i København kan desuden sagtens nydes sammen med din partner, en ven eller en veninde. På den måde får i kvalitetstid, der imødekommer jeres kropslige udfordringer, og efterlader jer med fornyet energi.

Hvor er MassageKompagniet?