Massage Gavekort

Specialister i Smertelindring

+55.000

behandlinger

97%

giver os 5 stjerner

MassageKompagniet på Østerbro

Et massage-gavekort kan være en fantastisk måde at glæde kæresten, familie-medlemmet eller vennen/veninden. Ved køb af gavekort til massage hos MassageKompagniet, skal du blot vælge længden af behandlingen, hvorved modtageren selv vælger massageformen. Det kan være sig en dybdegående massagebehandling, afspændingsmassage eller en af de andre behandlinger, vi tilbyder. Dette gøres i dialog med behandleren ved ankomst til MassageKompagniet på Østerbro, hvor fokus er på behov og ønsker.

Den glade modtager af massage-gavekortet kan gå direkte ind på MassageKompagniet.dk og bestille en tid, hvorefter vedkommende blot skal huske at medbringe gavekortet til behandlingen. Hvis modtageren ønsker en længere behandling, skal denne blot betale differencen.

Til højre kan du læse mere om vores massagebehandlinger.

Vælg blot længden af massage

Typen af massageteknik besluttes ud fra dine ønsker, når du ankommer

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Hvor er MassageKompagniet?