Massage Gavekort

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.
Læs mere om vores Hygiejne-indsats her

Gavekort til MassageKompagniet

Vælg gavekortet ud fra længden af behandlingen. Herefter kan modtageren af gavekortet vælge typen af massage de ønsker, når de ankommer i klinikken.

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Det nemt for modtageren af Gavekortet

Den glade modtager af gavekortet kan nemt bestille tid online på MassageKompagniet.dk og indtaste gavekortkoden. Så slipper de for at have gavekortet med til behandlingen. Hvis modtageren ønsker en længere behandling, kan man sagtens vælge at betale differencen.

Et massagegavekort kan være en fantastisk måde at glæde kæresten, familie-medlemmet eller vennen/veninden. Ved køb af gavekort til massage hos MassageKompagniet, skal du blot vælge længden af behandlingen, hvorefter modtageren selv vælger massageformen. Det kan være en dybdegående behandling, afspændingsmassage eller en af de andre behandlinger, vi tilbyder.

Giv et fysiurgisk massage gavekort i gave

Hos MassageKompagniet tilbyder vi fysiurgisk massage gavekort, hvormed du kan give en værdifuld stund i gave til en, du holder af. Fysiurgisk massage gavekort giver adgang til en alsidig massagebehandling, som har fokus på hele bevægelsesapparatet, og som får både muskler, sener og led til at fungere optimalt. Vores gavekort til massage på Østerbro kan på den måde hjælpe modtageren med at slippe spændinger og lindre smerter i forskellige dele af kroppen og modvirke dagligdagens slid.

Derfor kan du med fordel give et fysiurgisk massage gavekort til en, som er midt i en travl periode, som døjer med spændinger og smerter, eller som sidder på kontor og bruger meget tid på stillesiddende arbejde. Et gavekort til massage i København er nemlig en omsorgsfuld og betænksom gave til dém, du holder af, som kan minde dem om at passe godt på dem selv og deres krop og tage en vigtig pause fra hverdagen. Du kan også ønske dig et fysiurgisk massage gavekort, hvis du selv kunne have godt af den gavnlige massage.

Massører i klinikken

Skab glæde og ro med et parmassage gavekort

Ønsker du at glæde din partner med et par-massage gavekort, så I kan få massage sammen? Eller vil du gerne skabe glæde hos en anden person, du holder af? Hos MassageKompagniet tilbyder vi par-massage gavekort, hvor du med fordel kan booke massage til 2 personer. Par-massage gavekortet gør det muligt for dig at forære en afslappende og smertelindrende par-massage som en gave.

Måske har du selv prøvet vores massage og har lyst til at dele den med en anden person i dit liv? Eller måske du kender en person, der trænger til en kærlig og afslappende pause fra den travle hverdag?

Uanset udgangspunktet er et par-massage gavekort en fantastisk gave at give, da det kan skabe ro, afspænde musklerne og give mere energi og livsglæde hos den person, som modtager massage gavekortet til København. Samtidigt kan netop et gavekort til massage være helt perfekt, hvis du kender en person, som måske aldrig har prøvet at blive masseret af en professionel massør før, eller hvis det er en person, som bare vil føle sig mere tryg ved at blive masseret sammen med en person, han eller hun kender.

Forær sportsmassage gavekort til aktive personer i dit liv

Hvis du har personer i dit liv, som holder af at træne og dyrke sport, så kan det være en helt fantastisk gave at forære dem et sportsmassage gavekort til MassageKompagniet.

Hvis modtageren af sportsmassage gavekortet ofte træner, er der stor sandsynlighed for, at vedkommende sommetider oplever ømhed, spændinger eller smerter i forbindelse med træningen. Ved at give et gavekort til sportsmassage kan du være med til at give personen en tiltrængt pause, hvor han eller hun kan få løsnet op for de ømme muskler og få forebygget eventuelle sportsskader.

Sportsmassage gavekortet kan være med til at give modtageren en kærlig påmindelse om at passe på sig selv – og så kan sportsmassagen være med til at forkorte restitutionstiden og dermed forbedre de sportslige præstationer og hjælpe ham eller hende med at nå sit fulde sportslige potentiale. Med et massage gavekort til brug i København kan du dermed støtte personen i at klare sig godt med sin sport og undgå skader og smerter i forbindelse med træningen.

Kvinde får massage

Forkæl en gravid med et gravidmassage gavekort

Under en graviditet kan der være rigtig mange fordele ved at få en graviditetsmassage, og derfor tilbyder vi muligheden for at købe gravidmassage gavekort, som du kan give i gave. Kender du en gravid kvinde, som fortjener lidt ekstra pleje? Så kan det være en rigtig god idé at forære hende et gravidmassage gavekort til MassageKompagniet. Her tilbyder vi gravidmassage gavekort til behandlinger, der hjælper med at reducere stressniveauet og afhjælpe rygsmerter, nakkeproblemer, benkramper, hovedpine og hævelse, som kan opstå i forbindelse med graviditeten.

Med et gravid-massage gavekort hjælper du hende med at få forbedret sit blod- og lymfeomløb, hvilket gør, at hun vil føle sig mere afslappet og få en bedre nattesøvn. Massage gavekortet kan endda give hende en behandling, som gør, at hun vil føle sig i bedre humør, fordi gravidmassagen gør hende bedre i stand til at tackle de hormonelle forandringer.

Wellness massage gavekort giver en hverdagspause

Hvis du virkelig vil forkæle en person i dit liv med en afslappende og rolig stund, så kan et wellness massage gavekort til MassageKompagniet på Østerbro være en perfekt gave. Med et wellness massage gavekort giver du nemlig en massage, som har fuldt fokus på afslapning og på mentalt velvære.

Massagen bruges ofte i forbindelse med en afslappende helkropsmassage, og vi bruger altid beroligende musik og skaber en beroligende og hyggelig atmosfære til massagen. Vi anbefaler normalt, at du giver et wellness massage gavekort på minimum 60 minutter, sådan at der virkeligt er tid til, at modtageren kan komme helt ned i tempo og slappe af.

Med et wellness massage gavekort kan du altså være sikker på at give modtageren en utrolig rar, afslappende og kærlig pause på Østerbro, som kan være tiltrængt i en travl hverdag fyldt med gøremål.

Ryg massage

Alle vil sætte pris på et fodmassage gavekort

Fodmassage er virkelig selvforkælelse, og derfor er et fodmassage gavekort også en fantastisk gaveidé. Mange af os har tendens til at glemme at pleje fødderne, selvom de bliver udsat for rigtigt meget hver dag. Vi går på dem hele dagen, lukker dem inde i strømper, og så er det ikke altid de bedste sko, vi går i. Ved at pleje fødderne med et fodmassage gavekort kan modtageren virkeligt få tid til at stresse af og forkæle dig selv, og så har fodmassagen faktisk også en stor indvirkning på resten af kroppens bevægelighed.

Hvis man har spændinger i ben og fødder kan det nemlig være årsag til smerter og forkert gang, som muligvis kan belaste resten af kroppen, og derfor kan fodmassage gavekort gøre en forskel, når det gives som gave. Et massage gavekort til vores klinik i København er altså en virkelig omsorgsfuld påmindelse til en person, du holder af, om at de skal huske at passe godt på sig selv og pleje deres fødder.

Med et massage gavekort til vores afdeling på Østerbro giver du en fodmassage, hvor behandlingen bliver sammensat ud fra modtagerens ønsker og behov, og den kan også kombineres med en behagelig benmassage, selvom du giver et fodmassage gavekort.

Hvor er MassageKompagniet?