Massage Gavekort

Specialister i Smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Vi har stor fokus på hygiejnen. Behandlingslokalerne desinficeres efter hvert besøg.
Læs mere om vores Hygiejne-indsats her

Gavekort til MassageKompagniet

Vælg gavekortet ud fra længden af behandlingen. Herefter kan modtageren af gavekortet vælge typen af massage de ønsker, når de ankommer i klinikken.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Det nemt for modtageren af Gavekortet

Den glade modtager af gavekortet kan nemt bestille tid online på MassageKompagniet.dk og indtaste gavekortkoden. Så slipper de for at have gavekortet med til behandlingen. Hvis modtageren ønsker en længere behandling, kan man sagtens vælge at betale differencen.

Et massagegavekort kan være en fantastisk måde at glæde kæresten, familie-medlemmet eller vennen/veninden. Ved køb af gavekort til massage hos MassageKompagniet, skal du blot vælge længden af behandlingen, hvorefter modtageren selv vælger massageformen. Det kan være en dybdegående behandling, afspændingsmassage eller en af de andre behandlinger, vi tilbyder.

Hvor er MassageKompagniet?