Ansigtsmassage

Hovedbunds- og ansigtsmassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

Ansigtsmassage

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Hovedbunds- og ansigtsmassage

Ansigtsmassage og hovedbundsmassage anbefales især ved lindring af spændingshovedpine, spændte kæber, urolig søvn, sløvhed og irritation m.m. En ansigtsmassage tager fat i dine anspændte ansigtsmuskler og blødgører dem.

Samtidig stimuleres blodcirkulationen i både hud og muskler, så bl.a. ansigtsgløden bliver mere frisk, og vævet under huden bliver mere fyldigt og levende. Ved at booke en ansigtsmassage på Østerbro regelmæssigt kan det endda reducere de fine linjer og forbedre hudens spændstighed markant.

Fordele ved hovedbunds- og ansigtsmassage:

  • Bidragende effekt på blodcirkulation i huden.
  • Spændingshovedpine lindres.
  • Spændinger i kæben afhjælpes.
  • Modvirker stress og stressrelaterede gener.
  • Skaber harmoni mellem fysisk og psykisk velvære.
Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.”

Hos MassageKompagniet går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om at forbedre livskvaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade.

At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det, der motiverer os hver dag.

Ansigtsmassage giver indvendig og udvendig glød

Måske er du ikke bevidst om det, men dine ansigtsmuskler er på hårdt arbejde dag og nat. For at imødekomme udbredte problemer som kæbespændinger og spændingshovedpine tilbyder vi ansigtsmassage på Østerbro, som afhjælper spændinger i både hoved og ansigt.

Hos MassageKompagniet er vi specialister i hovedbundsmassage og ansigtsmassage, som tager fat i alle de anspændte muskler i blandt andet kæben, panden og omkring øjnene. Ved en ansigtsmassage i København vil du opleve en følelse af velvære samtidig med, at vi løsner op for dine smertefulde spændinger. Formålet er at få dig til at føle dig lettere og mere afslappet i ansigtsmuskulaturen. Booker du en ansigtsmassage på Østerbro hos os, kan du dermed sætte gang i blodcirkulationen i ansigtet, hvilket både har en god effekt på, hvordan huden ser ud, men også hvordan den føles.

Kunne du tænke dig en afslappende ansigtsbehandling, der efterlader dig med en helt ny glød? Så bestil tid til en ansigtsmassage i København hos MassageKompagniet. Se ledige tider, og book din behandling lige her på hjemmesiden.

Kvinde får massage

Har du spændinger i hoved og ansigt?

Vores hovedbundsmassage og ansigtsmassage på Østerbro er specielt egnet til dig, der har problemer med kæbespændinger og hovedpine. Ansigtsmassage som metode går målrettet ind og arbejder med alle de små muskler, som er placeret i ansigtet. Du bruger muligvis dine ansigtsmuskler mere, end du går og tror. Ansigtsmuskulaturen er ansvarlig for hele dit ansigtsudtryk, og er derfor meget aktiv, når du taler, griner og kommunikerer i løbet af dagen.

I mange tilfælde er ansigtsmuskulaturen også aktiv, mens du sover. Mange oplever nemlig de kraftige sammentrækninger i kæben i deres søvne, uden at de er bevidste om det. I og med at mange døjer med kæbespændinger i løbet af natten, så kan de sagtens gå ind og forværre søvnkvaliteten. De smertefulde spændinger kan også sætte sig i kæben i løbet af dagen, når man eksempelvis udsættes for stress og bekymringer.

Spændinger i kæben er en udbredt tilstand, som hurtigt kan lede til kroniske smerter, spændingshovedpine og ømhed i ansigtet. Ved en ansigtsmassage på Østerbro med fokus på kæbepartiet går en ansigtsmassør ind og arbejder med ansigtsmuskulaturen for at afspænde og lindre, så du forhåbentligt kan vågne veludhvilet op uden smerter.

Hovedbunds- og ansigtsmassage i København

Ansigtet rummer utallige mindre muskler, som ligesom kropsmuskulaturen kan have behov for afspænding. Ved en afslappende ansigtsmassage i København afhjælper vi de fysiske spændinger, præcis som vi gør det med kroppen.

Hvis du går og føler dig anspændt i ansigtet, så er der ingen tvivl om, at en professionel ansigtsmassage på Østerbro kan hjælpe med at lindre din smerte. Spændinger omkring øjne, tindinger og nakke kan hurtigt sætte sig som en slem hovedpine, der ikke er til at slippe af med.

Med hovedbundsmassage og ansigtsmassage i København kan vi behandle spændingshovedpine og være med til at forebygge nye presserende og smertefulde tilfælde.

Ryg massage

Massage af professionelle ansigtsmassører

Hos MassageKompagniet finder du et bredt og professionelt team af ansigtsmassører med kompetencer inden for alt fra sportsmassage til fysiurgisk massage. Vores fælles drivkraft er ønsket om at forbedre din livskvalitet gennem smertelindring og forebyggende behandling. Det er vores oplevelse, at vi får størst succes med behandlingen, når vi tager udgangspunkt i dine unikke behov og problemstillinger.

Det betyder, at vi inden ansigtsmassagen på Østerbro sætter tid af til at forstå din historie og de udfordringer, du kommer ind med. Det giver os den nødvendige information for at tilpasse ansigtsmassagen, så den afhjælper dine symptomer og lindrer din smerte. Vi ynder at sammensætte en effektiv behandling ved at kombinere forskellige teknikker, så du får mest muligt ud af din tid hos os.

Samtidig sender din ansigtsmassør dig ud ad døren med gode råd og vejledning i, hvordan du selv kan forebygge og afhjælpe spændingshovedpine og kæbespændinger derhjemme. Foretrækker du en massageklinik, der har dig i fokus fra start til slut? Så besøg MassageKompagniet til en ansigtsmassage i København.

Ansigtsmassage der lindrer din smerte

Hvis du er på udkig efter en professionel massageklinik i København, der går grundigt til værks, så er vi et godt bud. Hos MassageKompagniet på Østerbrogade 62 benytter vi særlige teknikker til spændingshovedpine og kæbespændinger, som løsner op for selv de mest smertefulde spændinger i ansigtsmuskulaturen. Vi er i stand til at hjælpe dig, uanset om du drømmer om en enkelt ansigtsmassage i København, eller ønsker at starte et længere behandlingsforløb for at forebygge migræne og spændingshovedpine.

Alt efter din unikke situation vil vi efter endt ansigtsmassage eller hovedbundsmassage anbefale dig regelmæssige behandlinger eller hjemmetræning. Inden du forlader klinikken, sørger din ansigtsmassør altid for at lægge en god plan for, hvordan vi sammen undgår, at dine hovedpiner bliver en forhindring i fremtiden. Hos os er du dermed altid sikret målrettet behandling, der imødekommer dine behov og eventuelle begrænsninger.

Hvor er MassageKompagniet?