Dybdemassage

Specialister i smertelindring

95.000+

Behandlinger

97%

Tilfredshedsrate

MassageKompagniet i København

Vælg blot længden af massage

Type af massage og fokusområde aftales med behandleren, når du ankommer.

En dybdegående massage med smertelindrende fokus på en mindre kropsdel. Som f.eks. behandling af nakke, lænd eller hovedbunden.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af en større kropsdel (f.eks. hele ryggen), samt særlig smertelindrende fokus på én eller to afgrænset områder.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

En dybdegående massage af hele bagsiden af kroppen, samt særlig smertelindrende fokus på flere mindre kropsdele.

(Tiden er inkl. omklædning og betaling)

Dybdemassage

Dybdemassage er velegnet til smertelindring og behandling af muskelspændinger overalt i kroppen samt andre problemer, som påvirker bevægelsesapparatet. Der arbejdes med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer der iltet blod ind i musklen. Det giver næring til området, hvorved blodcirkulationen forbedres mærkbart. Myoser slippes og affaldsstoffer transporteres væk. I en dybdemassage arbejdes der på grænsen af smertetærsklen, og åndedrættet spiller derfor en væsentlig rolle.

De positive virkninger ved dybdemassage

  • Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses.
  • Bevægelighed i muskler, sener og led øges.
  • Blodgennemstrømning i musklerne øges.
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet.
  • Smertelindring; produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges.
  • Restitutionstid efter muskelskader forkortes.

Dybdemassage i København

MassageKompagniet i København har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med dybdemassage kombineret med teknikker og erfaring indenfor både velværemassage og sportsmassage, med en god teoretisk forståelse indenfor muskulaturen. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling med dybdemassage, for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen. Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved Trianglen på Østerbro.

Kvinde får massage
Massører i klinikken

Hvorfor MassageKompagniet?

“The best way to find yourself… is to lose yourself in the service of others.” Hos os går vi ikke bare på arbejde for at give massage. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles, at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskaliteten for andre ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det, som gør dem glade. At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.

Hvor er MassageKompagniet?