Massagepriser

Den rigtige behandling til prisen
Det er vigtigt, du får den helt rigtige massagebehandling, hvilket oftest viser sig at være en kombination af flere massagetyper og teknikker. Derfor har vi valgt at holde massageprisen simpel.
Du betaler blot ud fra behandlingstiden, så skræddersyer vi den helt rette behandlingtype, ved at kombinere forskellige massageteknikker for at give dig den maksimale udbytte af din tid.

Aflysning af booket tid
Da vi altid glæder os til at give dig en rigtig god behandling, må du meget gerne aflyse i så god tid, som muligt. Vi bliver nemlig altid kede af det, når kunderne ikke dukker op 🙂

Find en tid & book din massage

 

Pris 359 kr.

Dine muskler bliver varmet op i den del af kroppen, som du ønsker bearbejdet. Derefter kan du vælge at få en mere fokuseret behandling på bestemte smerteramte områder eller afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel.
(Tiden er inklusiv omklædning.)
Du bør bestille en længere behandlingstid, hvis du har stærkere smerter eller ønsker at få masseret en større del af kroppen.

Pris 469 kr.

Når vi har varmet dine muskler med blide teknikker, vil der med denne behandling både være tid til afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel samt fokuseret bearbejdning af bestemte smerteramte områder.
(Tiden er inklusiv omklædning.)
Hvis du har meget stærke smerter eller ønsker at få masseret hele kroppen anbefales det, at du bestiller 60 min. behandling eller mere. Dette gælder også, hvis du ønsker at forkæle dig selv med en skøn omgang velværemassage.

Pris 579 kr.

En længere behandling bestilles ved helkropsmassage eller hvis du har stærke smerter. Så frem du ønsker at forkæle dig selv med skøn omgang velværemassage, anbefales det også, du bestiller minimum 60 min.
Når vi har varmet dine muskler op med blide teknikker, vil vi efter dine ønsker enten behandle dig med afspændingsmassage i hele kroppen og/eller dedikere mere fokus på særlige smerteramte områder.
(Tiden er inklusiv omklædning.)
Hvis du har brug for en længere behandling end 60 min., bedes du kontakte os via e-mail: info@massagekompagniet.dk eller på Tlf.: 88 87 63 53.

Pris 1169 kr.

Ved parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. To massører tager sig af parret, og behandlingen forgår i et lokale, hvor der er plads til begge parter på individuelle massagebrikse.
Under parmassagen afspilles der beroligende musik for at gøre oplevelsen endnu mere afslappende.
(Tiden er inklusiv omklædning.)