sportsmassage i københavn

Der er lavet mange undersøgelser på hvorvidt muskel-terapi med sportsmassage kan forbedre sportsudøveres præstationer. Mange er blevet udført i USA, og det er forståeligt der fokuseres på emnet, da sport har stor betydning og er en stor del af den amerikanske kultur. I de seneste videnskabelige studier har man fokuseret på at få en forståelse for, hvordan massage kan hjælpe til forbedring af atletiske præstationer. Den sidste del blev tilføjet som en selvfølge af de givne resultater, selvom undersøgelsen tog udgangspunkt i den påvirkning en løber ville få af muskel-terapien.

I en periode på ti uger fik en række atleter udført fysiurgisk massage på det ene ben tre gange om ugen, og resultaterne var overraskende. Man vidste godt fra tidligere undersøgelser, at muskel-terapi kan gøre stor gavn for sportsudøvere, men omfanget var alligevel overraskende. Undersøgelsen konkluderede at man forøgede både fleksibiliteten og styrken på benet, som var blevet behandlet med oliemassage . Den grundlæggende årsag til dette, bestod af fremskyndelsen af kroppens regenerations-proces. Med andre ord, evnen til at reparere nedbrudte muskler.

Man kan nemt forstå, hvorfor det således hænger sammen, hvis man kender til de videnskabelige faktorer, som gør sig gældende for al form for træning. Det har en muskel-nedbrydende effekt når man træner sine muskler. Derefter går kroppen langsom i gang med at restituere muskel-cellerne, og det er her, hvor massage-behandling kan gøre stor gavn.

Det er nemlig ikke nok for sportsudøvere bare at strække musklerne ud, hvis de ønsker at opnå deres ”Peak Performance”.

 

MassageKompagniet tilbyder fysiurgisk massage i København, som er med til at fremskynde musklernes restitution, og det giver muligheden for at optimere sportsudøveres præstationer. Derudover kan massagen også hjælpe med at komme hurtigere i form. Massage-behandling har også vist sig at være populært i takt med den store interesse for fitnesstræning. De sidste ti år er antallet af almindelige fitness-udøvere steget kraftigt, både inden for styrketræning samt konditions/fitness-træning. Der er nærmest opstået en helt ny ”fitness-kultur”, og det er blevet populært at både træne og snakke om træning, og det er ikke svært at få hjælp til at strukturere en træningsplan til dig selv. Udfordringen opstår, når man ikke bliver undervist grundigt nok i at udføre strækøvelser. Hvor meget tid man skal bruge på det, og hvor vigtigt det er for den samlede præstation?

Book din Massage her

Find en tid & book din massage